Tillbaka till menyerna

v10

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 403 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 403 Kcal

      Budget - Asiatisk kycklingsoppa

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 18.9 gram

Fett: 20.3 gram

Protein: 33.5 gram

Energi: 403.3 kcal

  • Tisdag middag 403 Kcal

    Budget - Asiatisk kycklingsoppa

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 403 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.25 st röd chili
    • 0.5 msk färsk ingefära
    • 2 dl dl vatten
    • 0.5 st hönsbuljongtärning
    • 1 msk röd currypaste
    • 0.5 st lime
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 0 salt och svartpeppar
    • 250 g kycklingfärs
    • 1 st morot
    • 75 g sockerärtor
    • 100 g pak choi
    • 1 msk msk färsk koriander
    • 0 citrongräs

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och chili. Skala och riv vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök, vitlök, chili och ingefära någon minut.
    • Häll på vatten och lägg ner buljongtärningen. Tillsätt currypaste, limesaft och kokosmjölk.
    • Låt koka upp och lägg ner kycklingfärsen. Krydda med salt och peppar.
    • Lägg ner citrongräs. Skala och skiva morot.
    • Dela sockerärtor och pakchoy. Lägg ner grönsakerna i grytan.
    • Låt sjuda ca 5 minuter och häll upp i soppskålar.
    • Strö på färsk koriander.
  • 0.5 st gul lök
Torrvaror
  • 1 tsk olivolja
  • 0.5 burk kokosmjölk
Frukt/grönt
  • 1 klyfta vitlök
  • 0.25 st röd chili
  • 0.5 msk färsk ingefära
  • 0.5 st lime
  • 1 st morot
  • 75 g sockerärtor
  • 100 g pak choi
  • 1 msk msk färsk koriander
  • citrongräs
Övrigt
  • 2 dl dl vatten
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 st hönsbuljongtärning
  • 1 msk röd currypaste
  • salt och svartpeppar
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 250 g kycklingfärs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!