Tillbaka till menyerna

V 30

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan ”lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 47.7 gram

Fett: 64.6 gram

Protein: 41.6 gram

Energi: 950 kcal

  • Måndag lunch 145 Kcal

    Spenatsoppa med ägg

    God och mättande soppa, addera lite extra protein med ett kokt ägg i!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 145 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g bladspenat
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st muskotnöt
    Topping
    • 2 st kokt ägg

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök.
    •  Tillsätt spenat, buljongtärning, salt, peppar, muskot och vatten.
    • Låt koka ihop i ca 15 minuter.
    • Mixa soppan slät och häll tillbaka soppan i kastrullen.
    • Späd med mer vatten om det behövs.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela soppan i skålar och toppa med hackat ägg.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g bladspenat
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st muskotnöt
    Topping
    • 2 st kokt ägg

    Måndag middag 536 Kcal

    Tacolövbiff med guacamole

    Lövbiff med texmex krydda som serveras med en krämig guacamole.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 536 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g lövbiff
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.25 st broccolistånd
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.5 st mini squash
    • 50 g sockerärtor
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 påse tacokrydda
    • 5 st pärltomater
    Guacamole
    • 1 st avokado
    • 1 msk gräddfil
    • 0.33 st lime
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör först guacamolen genom att dela avokadon och ta bort skal och kärna.
    • Lägg köttet i en matberedare tillsammans med gräddfil, vitlök och pressa ner saften av 1/3  lime.
    • Mixa till en jämn röra.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Ställ kallt.
    • Strimla köttet och strö på salt och peppar.
    • Skär broccolin i buketter.
    • Skala och skiva rödlöken.
    • Finhacka vitlöksklyftan.
    • Skär squash i skivor.
    • Hetta upp en wok med olja och woka alla grönsakerna någon minut.
    • Tillsätt köttet och tacokryddan.
    • Stek i ytterligare någon minut.
    • Dela tomaterna och blanda ner innan servering.
    • Servera med guacamole.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g lövbiff
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.25 st broccolistånd
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.5 st mini squash
    • 50 g sockerärtor
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 påse tacokrydda
    • 5 st pärltomater
    Guacamole
    • 1 st avokado
    • 1 msk gräddfil
    • 0.33 st lime
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar

    Måndag mellanmål 370 Kcal

    Raw hallon och chokladkaka

    En hälsosam raw hallon och chokladkaka som kan avnjutas en lördagkväll!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 5 gram

    Energi: 370 kcal

    Ingredienser

    8 portioner

    Botten
    • 1 dl mandel
    • 10 st dadlar (färska)
    • 1.5 msk kakaopulver
    • 0.75 tsk vaniljpulver
    • 50 g mörk choklad
    • 0.5 msk kokosolja
    Hallonfyllning
    • 1 dl hallon (frysta)
    • 0.5 dl cashewnötter
    • 0.5 dl kokosflingor
    • 3 msk agavesirap
    • 0.25 st citron
    • 4 msk kokosolja
    Chokladöverdrag
    • 1 dl cashewnötter
    • 2 msk kokosolja
    • 1 msk kakaopulver
    • 2 msk agavesirap
    • 0
    Dekoration
    • 0.5 dl frystorkade hallon
    • 2 msk hasselnötter
    • 2 msk kakaonibs 

    Gör så här

    • Ta ur kärnan från dadlarna.
    • Mixa mandel, dadlar, kakao, vaniljpulver i en matberedare till en slät smet.
    • Koka upp vatten i en kastrull och bryt ner chokladen i bitar i en rostfri skål i vattenbadet.
    • Sänk temperaturen och rör ner kokosolja tillsammans med chokladen.
    • Vänd ner smält choklad i matberedaren och mixa ihop.
    • Tryck ut smeten i en liten pajform med avtagbara kanter.
    • Mixa cashewnötter i en matberedare tillsammans med hallon, kokosflingor, agavesirap och pressad citron.
    • Smält kokosolja i en kastrull och häll ner i  halloncrémen.
    • Bred ut crémen på browniebottnen till ett jämnt lager och ställ in i frysen i cirka 8 timmar.
    • Mixa cashewnötter i matberedare och tillsätt kokosolja, kakao och agavesirap. Mixa till en slät créme.
    • Stryk ut crémen på kakan och sätt in i frysen i en timme.
    • Dekorera med frystorkade bär, hackade hasselnötter och kakaonibs.

    Ingredienser

    8 portioner

    Botten
    • 1 dl mandel
    • 10 st dadlar (färska)
    • 1.5 msk kakaopulver
    • 0.75 tsk vaniljpulver
    • 50 g mörk choklad
    • 0.5 msk kokosolja
    Hallonfyllning
    • 1 dl hallon (frysta)
    • 0.5 dl cashewnötter
    • 0.5 dl kokosflingor
    • 3 msk agavesirap
    • 0.25 st citron
    • 4 msk kokosolja
    Chokladöverdrag
    • 1 dl cashewnötter
    • 2 msk kokosolja
    • 1 msk kakaopulver
    • 2 msk agavesirap
    • 0
    Dekoration
    • 0.5 dl frystorkade hallon
    • 2 msk hasselnötter
    • 2 msk kakaonibs 
  • Tisdag lunch 145 Kcal

    Spenatsoppa med ägg

    God och mättande soppa, addera lite extra protein med ett kokt ägg i!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 145 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g bladspenat
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st muskotnöt
    Topping
    • 2 st kokt ägg

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök och vitlök.
    •  Tillsätt spenat, buljongtärning, salt, peppar, muskot och vatten.
    • Låt koka ihop i ca 15 minuter.
    • Mixa soppan slät och häll tillbaka soppan i kastrullen.
    • Späd med mer vatten om det behövs.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela soppan i skålar och toppa med hackat ägg.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g bladspenat
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st muskotnöt
    Topping
    • 2 st kokt ägg

    Tisdag middag 422 Kcal

    Köttfärssås med vitkålssallad

    Vitkålssallad med en god kryddig köttfärssås till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 422 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g nötfärs
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk torkad basilika
    • 100 g krossade tomater
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 tsk srirachasås
    • 3 msk grädde
    • 1 msk färsk basilika
    • 6 st cocktailtomat
    Vitkålssallad
    • 3 dl vitkål
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 msk vitvinsvinäger
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek nötfärsen i några minuter och tillsätt lök och vitlök.
    • Stek i ytterligare några minuter och krydda med salt, peppar och torkad basilika.
    • Rör ner krossade tomater, tomatpuré och Srirachaasås efter smak.
    • Låt köttfärssåsen koka ihop i cirka 10 minuter.
    • Tillsätt grädde.
    • Strimla vitkål tunt och lägg i en skål.
    • Blanda ner olivolja, vinäger, salt och peppar.
    • Servera köttfärssåsen med vitkålssalladen, några cocktailtomater och garnera med basilika.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 300 g nötfärs
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk torkad basilika
    • 100 g krossade tomater
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 tsk srirachasås
    • 3 msk grädde
    • 1 msk färsk basilika
    • 6 st cocktailtomat
    Vitkålssallad
    • 3 dl vitkål
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 msk vitvinsvinäger
    • 0 salt och svartpeppar
  • Onsdag lunch 219 Kcal

    Augustisallad med skinka

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 219 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 200 g sparris
    • 2 st morot
    • 100 g sugarsnaps
    • 6 st rädisor
    • 3 cm purjolök
    • 0.33 dl gräddfil
    • 2 tsk dijonsenap
    • 0.67 msk senap
    • 3 tsk torkad dragon
    • 1 tsk honung
    • 1 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g grönsallad
    • 30 gram skinka

    Gör så här

    1. Dela sparrisen.
    2. Skala och skär morötter i stavar.
    3. Hetta upp en kastrull med vatten och koka sparris och morötter i ca 3 minuter.
    4. Lägg ner sugarsnaps de sista sekunderna.
    5. Häll av vattnet och skölj kallt.
    6. Blanda gräddfil, senap, hackad dragon, honung, äggula, salt och peppar i en skål.
    7. Skiva rädisor och strimla purjolök.
    8. Blanda ner alla grönsaker i skålen.
    9. Fördela de krämiga grönsakerna över lite hackad sallad och servera med några skivor lufttorkad skinka.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 200 g sparris
    • 2 st morot
    • 100 g sugarsnaps
    • 6 st rädisor
    • 3 cm purjolök
    • 0.33 dl gräddfil
    • 2 tsk dijonsenap
    • 0.67 msk senap
    • 3 tsk torkad dragon
    • 1 tsk honung
    • 1 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g grönsallad
    • 30 gram skinka

    Onsdag middag 557 Kcal

    Mozzarellafylld falukorv med ajvar

    Gör en vardagsklassiker lyxigare genom att fylla falukorven med goda smaker och servera med ungsrostade grönsaker!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 48 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 557 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g falukorv med hög kötthalt
    • 3 msk senap
    • 3 msk ajvar relish
    • 125 g mozzarella
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    Rostade grönsaker
    • 2 styck tomat
    • 1 st squash
    • 1 st rödlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    • 30 g svarta oliver kärnfria

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 ̊C.
    • Skiva grönsakerna och lägg i en ugnsfast form.
    • Häll på olivolja och strö på kryddor och oliver.
    • Blanda om.
    • Skär snitt i korven och fyll vartannat snitt med senap och vartannat snitt med ajvar relish.
    • Skär mozzarellan i bitar och tryck ner en bit ost i varje snitt.
    • Strö över lite salt, peppar och örtkryddor över falukorven.
    • Lägg korven över grönsakerna och ugnsbaka i ca 20 minuter.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g falukorv med hög kötthalt
    • 3 msk senap
    • 3 msk ajvar relish
    • 125 g mozzarella
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    Rostade grönsaker
    • 2 styck tomat
    • 1 st squash
    • 1 st rödlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    • 30 g svarta oliver kärnfria
  • Torsdag lunch 557 Kcal

    Mozzarellafylld falukorv med ajvar

    Gör en vardagsklassiker lyxigare genom att fylla falukorven med goda smaker och servera med ungsrostade grönsaker!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 48 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 557 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g falukorv med hög kötthalt
    • 3 msk senap
    • 3 msk ajvar relish
    • 125 g mozzarella
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    Rostade grönsaker
    • 2 styck tomat
    • 1 st squash
    • 1 st rödlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    • 30 g svarta oliver kärnfria

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 ̊C.
    • Skiva grönsakerna och lägg i en ugnsfast form.
    • Häll på olivolja och strö på kryddor och oliver.
    • Blanda om.
    • Skär snitt i korven och fyll vartannat snitt med senap och vartannat snitt med ajvar relish.
    • Skär mozzarellan i bitar och tryck ner en bit ost i varje snitt.
    • Strö över lite salt, peppar och örtkryddor över falukorven.
    • Lägg korven över grönsakerna och ugnsbaka i ca 20 minuter.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g falukorv med hög kötthalt
    • 3 msk senap
    • 3 msk ajvar relish
    • 125 g mozzarella
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    Rostade grönsaker
    • 2 styck tomat
    • 1 st squash
    • 1 st rödlök
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.2 tsk örtagårdskrydda
    • 30 g svarta oliver kärnfria

    Torsdag middag 1509 Kcal

    Swedish salad

    Enkel och lättlagad lunch eller middagsmåltid. Koka quinoa enligt receptet och sedan blanda alla ingredienser tillsammans!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 134 gram

    Fett: 83 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 1509 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl babyspenat
    • 5 st cocktailtomat
    • 0.5 st gul paprika
    • 3 st grön sparris
    • 25 g sockerärtor
    • 75 gram räkor i lag
    • 3 st rädisor
    • 20 g groddar
    • 1 st citronskiva
    • 100 g Lallerstedts Mango-Chilisås
    Quinoasallad 1 sats
    • 2 dl quinoa
    • 2 msk citronsaft
    • 2 msk dill
    • 1 dl frysta ärtor
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Koka quinoa enligt anvisningen på paketet.
    • Skölj och lägg i en skål och blanda ner alla ingredienser.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl babyspenat
    • 5 st cocktailtomat
    • 0.5 st gul paprika
    • 3 st grön sparris
    • 25 g sockerärtor
    • 75 gram räkor i lag
    • 3 st rädisor
    • 20 g groddar
    • 1 st citronskiva
    • 100 g Lallerstedts Mango-Chilisås
    Quinoasallad 1 sats
    • 2 dl quinoa
    • 2 msk citronsaft
    • 2 msk dill
    • 1 dl frysta ärtor
    • 0 salt och svartpeppar
  • Fredag lunch 219 Kcal

    Augustisallad med skinka

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 219 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 200 g sparris
    • 2 st morot
    • 100 g sugarsnaps
    • 6 st rädisor
    • 3 cm purjolök
    • 0.33 dl gräddfil
    • 2 tsk dijonsenap
    • 0.67 msk senap
    • 3 tsk torkad dragon
    • 1 tsk honung
    • 1 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g grönsallad
    • 30 gram skinka

    Gör så här

    1. Dela sparrisen.
    2. Skala och skär morötter i stavar.
    3. Hetta upp en kastrull med vatten och koka sparris och morötter i ca 3 minuter.
    4. Lägg ner sugarsnaps de sista sekunderna.
    5. Häll av vattnet och skölj kallt.
    6. Blanda gräddfil, senap, hackad dragon, honung, äggula, salt och peppar i en skål.
    7. Skiva rädisor och strimla purjolök.
    8. Blanda ner alla grönsaker i skålen.
    9. Fördela de krämiga grönsakerna över lite hackad sallad och servera med några skivor lufttorkad skinka.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 200 g sparris
    • 2 st morot
    • 100 g sugarsnaps
    • 6 st rädisor
    • 3 cm purjolök
    • 0.33 dl gräddfil
    • 2 tsk dijonsenap
    • 0.67 msk senap
    • 3 tsk torkad dragon
    • 1 tsk honung
    • 1 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 75 g grönsallad
    • 30 gram skinka
  • Söndag frukost 600 Kcal

    Avokadomacka med ägg och bacon

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 59 gram

    Protein: 13 gram

    Energi: 600 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st salladsblad
    • 1 st avokado
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st ägg
    • 0.5 tsk smör
    • 20 g bacon
    • 0.25 st paprika
    • 0.5 msk rödlök
    • 0.5 msk sesamfrön
    • 10 g solrosgroddar

    Gör så här

    • Lägg ett salladsblad på en tallrik.
    • Dela avokadon och gröp ur köttet.
    • Lägg den ena halvan på salladsbladet och lägg på en klick majonnäs.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek ägget och baconskivorna.
    • Strimla rödlök och paprika.
    • Lägg ägg, bacon, rödlök och paprika över avokadohalvan och lägg på den andra avokadohalvan.
    • Toppa med sesamfrön och groddar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st salladsblad
    • 1 st avokado
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st ägg
    • 0.5 tsk smör
    • 20 g bacon
    • 0.25 st paprika
    • 0.5 msk rödlök
    • 0.5 msk sesamfrön
    • 10 g solrosgroddar

    Söndag middag 421 Kcal

    Lax med fetaost och ajvar

    Lax kan varieras på så många olika sätt – gör flera varianter och lägg i frysen! Variera med olika rotfrukter – passar till de flesta maträtter och är gott att värma dagen efter - sök på Rostade rotfrukter i Ulrikas Hälsobank för att se ett recept på gott tillbehör till laxen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 421 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 4 msk ajvar relish
    • 150 g fetaost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 – 200 grader. Lägg laxskivorna i en ugnsform och skär ett snitt i varje filé.
    • Fördela vald fyllning i snitten och krydda laxskivorna med salt och peppar.
    • Strö över topping. Ugnsstek fisken i cirka 20 minuter.
    • Servera med en sallad eller ugnsrostade rotfrukter.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 4 msk ajvar relish
    • 150 g fetaost
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk solrosfrön
Frukt/grönt
  • 1.5 st gul lök
  • 4 klyfta vitlök
  • 500 g bladspenat
  • 2 st muskotnöt
  • 0.25 st broccolistånd
  • 2.75 st rödlök
  • 0.5 st mini squash
  • 75 g sockerärtor
  • 5 st pärltomater
  • 2 st avokado
  • 0.33 st lime
  • 10 st dadlar (färska)
  • 1 dl hallon (frysta)
  • 0.25 st citron
  • 11 st cocktailtomat
  • 3 dl vitkål
  • 400 g sparris
  • 4 st morot
  • 200 g sugarsnaps
  • 15 st rädisor
  • 6 cm purjolök
  • 150 g grönsallad
  • 4 styck tomat
  • 2 st squash
  • 1 dl babyspenat
  • 0.5 st gul paprika
  • 3 st grön sparris
  • 1 st citronskiva
  • 2 msk citronsaft
  • 1 dl frysta ärtor
  • 1 st salladsblad
  • 0.25 st paprika
  • 10 g solrosgroddar
Torrvaror
  • 6.5 tsk olivolja
  • 1 dl mandel
  • 2.5 msk kakaopulver
  • 6.5 msk kokosolja
  • 1.5 dl cashewnötter
  • 0.5 dl kokosflingor
  • 5 msk agavesirap
  • 2 msk hasselnötter
  • 2 msk kakaonibs 
  • 100 g krossade tomater
  • 2 tsk honung
  • 2 dl quinoa
  • 0.5 msk sesamfrön
  • 2 msk solrosfrön
Kryddor/smaksättare
  • 2 st hönsbuljongtärning
  • 0.5 påse tacokrydda
  • 0.75 tsk vaniljpulver
  • 0.5 tsk torkad basilika
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk srirachasås
  • 1 msk färsk basilika
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 4 tsk dijonsenap
  • 6 tsk torkad dragon
  • 10 msk ajvar relish
  • 0.8 tsk örtagårdskrydda
  • 2 msk dill
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 4 st kokt ägg
  • 100 g lövbiff
  • 300 g nötfärs
  • 3 st ägg
  • 60 gram skinka
  • 1200 g falukorv med hög kötthalt
  • 75 gram räkor i lag
  • 20 g bacon
  • 600 g laxfilé
Mejeri
  • 1.66 msk gräddfil
  • 3 msk grädde
  • 250 g mozzarella
  • 0.5 tsk smör
  • 150 g fetaost
Övrigt
  • 50 g mörk choklad
  • 0.5 dl frystorkade hallon
  • 7.34 msk senap
  • 60 g svarta oliver kärnfria
  • 20 g groddar
  • 100 g Lallerstedts Mango-Chilisås
  • 1 msk majonnäs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!

Om cookies

Vi använder cookies för att du ska få så bra funktion och så bra upplevelse som möjligt på vår webbplats. Du kan alltid ändra dina inställningar. Genom att acceptera godkänner du användning av cookies på denna webbplats. Om du inte accepterar användning av grundläggande cookies kan det hända att webbplatsen inte fungerar som den var tänkt att fungera.

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Läs gärna mer om vår Integritetspolicy.