Tillbaka till menyerna

V.18

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 6 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 199 Kcal

    • Frukost - 199 Kcal

      Keto Knäckebröd med pålägg

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 295 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch

    • Middag - 289 Kcal

      Torskrygg med kantarellpytt

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 1036 Kcal

    • Frukost - 253 Kcal

      Yoghurt med Crunchy Keto Müsli och bär

    • Lunch - 289 Kcal

      Torskrygg med kantarellpytt

    • Middag - 494 Kcal

      Stekta auberginer med feta och tomatsås

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 1248 Kcal

    • Frukost - 298 Kcal

      Stekt ägg med champinjoner och tomat

    • Lunch - 494 Kcal

      Stekta auberginer med feta och tomatsås

    • Middag - 456 Kcal

      Asiatisk sjögräsnudelsallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1215 Kcal

    • Frukost - 404 Kcal

      Äggröra med bacon

    • Lunch - 456 Kcal

      Asiatisk sjögräsnudelsallad

    • Middag - 355 Kcal

      Räkgratäng med ananas och keso

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 841 Kcal

    • Frukost - 199 Kcal

      Keto Knäckebröd med pålägg

    • Lunch - 355 Kcal

      Räkgratäng med ananas och keso

    • Middag - 287 Kcal

      Zucchinirullar med parmaskinka och Ricotta

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 37.1 gram

Fett: 45.5 gram

Protein: 39.2 gram

Energi: 691.5 kcal

  • Måndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe
  • Tisdag frukost 199 Kcal

    Keto Knäckebröd med pålägg

    Baka ditt eget knäckebröd som funkar perfekt för dig som äter ketogen kost, endast 1 gram kolhydrater per skiva. Servera med goda pålägg! (Sök på Keto Knäckebröd för recept i receptbanken)

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 199 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 skivor Keto knäckebröd
    • 1 tsk smör
    • 1 skiva ost
    • 1 skivor skinka

    Gör så här

    • Bre smör på knäckebrödet.
    • Lägg på en ostskiva eller en skiva skinka.
    • Toppa eventuellt med paprika.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 skivor Keto knäckebröd
    • 1 tsk smör
    • 1 skiva ost
    • 1 skivor skinka
  • Onsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Onsdag middag 289 Kcal

    Torskrygg med kantarellpytt

    En torskrätt som är enkel att tillbereda men känns lyxig med de goda kantarellerna!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 289 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g torskfile
    • 150 g kantareller
    • 0.5 st fänkål
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st rödlök
    • 1 st äpple
    • 5 g smör
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 msk dill
    • 2 msk saffransaioli

    Gör så här

    • Tina fisk och kantareller.
    • Skär kantareller i lagom stora bitar.
    • Skär fänkål, squash, rödlök och äpple i tärningar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kantareller och alla grönsaker några minuter.
    • Blanda ner hackad dill.
    • Lägg pytten lite vid kanterna och lägg ner fisken.
    • Strö på salt och peppar.
    • Toppa fisken med en klick saffranaioli och dekorera med dill.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g torskfile
    • 150 g kantareller
    • 0.5 st fänkål
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st rödlök
    • 1 st äpple
    • 5 g smör
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 msk dill
    • 2 msk saffransaioli
  • Torsdag frukost 253 Kcal

    Yoghurt med Crunchy Keto Müsli och bär

    Starta dagen med en god frukost!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 253 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.5 dl Crunchy Keto Müsli (receptbanken)
    • 0.25 dl blåbär
    • 4 st hallon

    Gör så här

    • Lägg yoghurt i en skål.
    • Toppa med müsli och färska bär.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl grekisk yoghurt
    • 0.5 dl Crunchy Keto Müsli (receptbanken)
    • 0.25 dl blåbär
    • 4 st hallon

    Torsdag lunch 289 Kcal

    Torskrygg med kantarellpytt

    En torskrätt som är enkel att tillbereda men känns lyxig med de goda kantarellerna!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 289 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g torskfile
    • 150 g kantareller
    • 0.5 st fänkål
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st rödlök
    • 1 st äpple
    • 5 g smör
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 msk dill
    • 2 msk saffransaioli

    Gör så här

    • Tina fisk och kantareller.
    • Skär kantareller i lagom stora bitar.
    • Skär fänkål, squash, rödlök och äpple i tärningar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kantareller och alla grönsaker några minuter.
    • Blanda ner hackad dill.
    • Lägg pytten lite vid kanterna och lägg ner fisken.
    • Strö på salt och peppar.
    • Toppa fisken med en klick saffranaioli och dekorera med dill.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g torskfile
    • 150 g kantareller
    • 0.5 st fänkål
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st rödlök
    • 1 st äpple
    • 5 g smör
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 msk dill
    • 2 msk saffransaioli

    Torsdag middag 494 Kcal

    Stekta auberginer med feta och tomatsås

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 38 gram

    Fett: 41 gram

    Protein: 19 gram

    Energi: 494 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st aubergine
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 75 g fetaost
    • 0.25 st rödlök
    Tomatsås
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 400.5 g cocktailtomater
    • 1 tsk honung
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör först tomatsåsen.
    • Skiva auberginen i tunna skivor.
    • Strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn aubergineskivorna runt om.
    • Lägg upp på tallrik och häll på tomatsåsen.
    • Smula över fetaost.
    • Skala och skiva rödlök och lägg på toppen.
    • Skala och finhacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olivolja.
    • Bryn lök och vitlök i några minuter.
    • Blanda ner tomater, honung, och örtagårdskrydda.
    • Låt koka i ca 5 minuter och smaka av med salt och peppar.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st aubergine
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 75 g fetaost
    • 0.25 st rödlök
    Tomatsås
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 400.5 g cocktailtomater
    • 1 tsk honung
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar
  • Fredag frukost 298 Kcal

    Stekt ägg med champinjoner och tomat

    Enkel och snabblagad frukost! Eller behöver du en snabblagad lunch? Då kan du välja detta recept!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 298 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2.5 st champinjoner
    • 1 tsk smör
    • 2 st ägg
    • 3 st cocktailtomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk majonnäs

    Gör så här

    • Dela champinjoner. Hetta upp en stekpanna med smör och knäck ner äggen.
    • Lägg champinjoner  och tomat vid sidan om. Strö på salt och peppar.
    • Låt steka några minuter och lägg upp på en tallrik.
    • Servera med en klick majonnäs.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2.5 st champinjoner
    • 1 tsk smör
    • 2 st ägg
    • 3 st cocktailtomat
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk majonnäs

    Fredag lunch 494 Kcal

    Stekta auberginer med feta och tomatsås

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 38 gram

    Fett: 41 gram

    Protein: 19 gram

    Energi: 494 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st aubergine
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 75 g fetaost
    • 0.25 st rödlök
    Tomatsås
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 400.5 g cocktailtomater
    • 1 tsk honung
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör först tomatsåsen.
    • Skiva auberginen i tunna skivor.
    • Strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn aubergineskivorna runt om.
    • Lägg upp på tallrik och häll på tomatsåsen.
    • Smula över fetaost.
    • Skala och skiva rödlök och lägg på toppen.
    • Skala och finhacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olivolja.
    • Bryn lök och vitlök i några minuter.
    • Blanda ner tomater, honung, och örtagårdskrydda.
    • Låt koka i ca 5 minuter och smaka av med salt och peppar.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st aubergine
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk olivolja
    • 75 g fetaost
    • 0.25 st rödlök
    Tomatsås
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 400.5 g cocktailtomater
    • 1 tsk honung
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar

    Fredag middag 456 Kcal

    Asiatisk sjögräsnudelsallad

    En härlig sjögräsnudelsallad med de klassiska asiatiska smakerna!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 29 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 456 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g sjögräsnudlar
    • 1 tsk ingefära
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.25 st lime
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk soja
    • 1 tsk honung
    • 200 g broccoli
    • 5 st champinjoner
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 70 g räkor
    • 50 g spenat

    Gör så här

    • Lägg nudlarna i blöt några minuter.
    • Blanda under tiden ingefära, vitlök, saften av ¼ lime, sesamolja, ketjap manis, soja och honung i en skål.
    • Häll av vattnet från nudlarna och torka av ordentligt.
    • Blanda ner i skålen med marinaden.
    • Skär broccolin i lagom stora bitar.
    • Strimla sockerärtorna på längden.
    • Skiva champinjonerna.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner broccoli, sockerärtor, champinjoner och sesamfrön. Låt steka någon minut.
    • Strö på salt och peppar.
    • Tillsätt räkorna och häll på nudlarna med marinaden.
    • Låt allt bli varmt och stek några minuter.
    • Fördela färsk bladspenat i skålar och lägg på den varma nudelsalladen.
    • Servera med ljus soja.

     

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g sjögräsnudlar
    • 1 tsk ingefära
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.25 st lime
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk soja
    • 1 tsk honung
    • 200 g broccoli
    • 5 st champinjoner
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 70 g räkor
    • 50 g spenat
  • Lördag frukost 404 Kcal

    Äggröra med bacon

    Vill du äta vegetariskt? Byt då ut bacon mot vegetariskt bacon som märket Hälsans kök säljer!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 1 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 404 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 40 g bacon
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st cocktailtomat

    Gör så här

    • Dela bacon och stek i en torr stekpanna. Lägg på ett hushållspapper.
    • Skölj stekpannan och lägg ner smör.
    • Knäck ägg i en bunke och blanda ner grädde, salt och peppar.
    • Häll ner blandningen i stekpannan och rör om hastigt i 20 sekunder.
    • Lägg upp äggröran på ett fat och servera med bacon och tomat.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 40 g bacon
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st cocktailtomat

    Lördag lunch 456 Kcal

    Asiatisk sjögräsnudelsallad

    En härlig sjögräsnudelsallad med de klassiska asiatiska smakerna!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 29 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 456 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g sjögräsnudlar
    • 1 tsk ingefära
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.25 st lime
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk soja
    • 1 tsk honung
    • 200 g broccoli
    • 5 st champinjoner
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 70 g räkor
    • 50 g spenat

    Gör så här

    • Lägg nudlarna i blöt några minuter.
    • Blanda under tiden ingefära, vitlök, saften av ¼ lime, sesamolja, ketjap manis, soja och honung i en skål.
    • Häll av vattnet från nudlarna och torka av ordentligt.
    • Blanda ner i skålen med marinaden.
    • Skär broccolin i lagom stora bitar.
    • Strimla sockerärtorna på längden.
    • Skiva champinjonerna.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner broccoli, sockerärtor, champinjoner och sesamfrön. Låt steka någon minut.
    • Strö på salt och peppar.
    • Tillsätt räkorna och häll på nudlarna med marinaden.
    • Låt allt bli varmt och stek några minuter.
    • Fördela färsk bladspenat i skålar och lägg på den varma nudelsalladen.
    • Servera med ljus soja.

     

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g sjögräsnudlar
    • 1 tsk ingefära
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.25 st lime
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk soja
    • 1 tsk honung
    • 200 g broccoli
    • 5 st champinjoner
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 70 g räkor
    • 50 g spenat

    Lördag middag 355 Kcal

    Räkgratäng med ananas och keso

    En smaskig gratäng med bland annat räkor, ananas och keso i!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 355 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st palsternacka
    • 1 st liten sötpotatis
    • 100 g rotselleri
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st ananas
    • 250 g keso
    • 0.33 st purjolök
    • 250 g handskalade räkor
    • 2 dl riven västerbottenost
    Topping
    • 1 paket smörgåskrasse

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skala och skär alla rotfrukter i mindre bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn rotfrukterna några minuter.
    • Strö på salt och peppar.
    • Låt svalna något och lägg i en ugnsform.
    • Skär ananas i mindre bitar och lägg i en skål.
    • Blanda ner keso, purjolök, räkor och ost.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg blandningen över rotfrukterna och sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Dekorera med lite krasse.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st palsternacka
    • 1 st liten sötpotatis
    • 100 g rotselleri
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st ananas
    • 250 g keso
    • 0.33 st purjolök
    • 250 g handskalade räkor
    • 2 dl riven västerbottenost
    Topping
    • 1 paket smörgåskrasse
  • Söndag frukost 199 Kcal

    Keto Knäckebröd med pålägg

    Baka ditt eget knäckebröd som funkar perfekt för dig som äter ketogen kost, endast 1 gram kolhydrater per skiva. Servera med goda pålägg! (Sök på Keto Knäckebröd för recept i receptbanken)

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 199 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 skivor Keto knäckebröd
    • 1 tsk smör
    • 1 skiva ost
    • 1 skivor skinka

    Gör så här

    • Bre smör på knäckebrödet.
    • Lägg på en ostskiva eller en skiva skinka.
    • Toppa eventuellt med paprika.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 skivor Keto knäckebröd
    • 1 tsk smör
    • 1 skiva ost
    • 1 skivor skinka

    Söndag lunch 355 Kcal

    Räkgratäng med ananas och keso

    En smaskig gratäng med bland annat räkor, ananas och keso i!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 355 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st palsternacka
    • 1 st liten sötpotatis
    • 100 g rotselleri
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st ananas
    • 250 g keso
    • 0.33 st purjolök
    • 250 g handskalade räkor
    • 2 dl riven västerbottenost
    Topping
    • 1 paket smörgåskrasse

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skala och skär alla rotfrukter i mindre bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn rotfrukterna några minuter.
    • Strö på salt och peppar.
    • Låt svalna något och lägg i en ugnsform.
    • Skär ananas i mindre bitar och lägg i en skål.
    • Blanda ner keso, purjolök, räkor och ost.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg blandningen över rotfrukterna och sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Dekorera med lite krasse.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st palsternacka
    • 1 st liten sötpotatis
    • 100 g rotselleri
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st ananas
    • 250 g keso
    • 0.33 st purjolök
    • 250 g handskalade räkor
    • 2 dl riven västerbottenost
    Topping
    • 1 paket smörgåskrasse

    Söndag middag 287 Kcal

    Zucchinirullar med parmaskinka och Ricotta

    Zucchinirullar fyllda med parmaskinka och en krämig ricottafyllning. Toppa rullarna med pinjenötter och servera tillsammans med en fräsch sallad.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 20 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 287 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 st zucchini
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 250 g ricottaost
    • 0.5 kruka färsk basilika
    • 0.2 msk salladskrydda
    • 100 g parmaskinka
    • 0 basilikablad
    • 1 kruka krispsallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skär zucchinin i tunna skivor på längden.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek skivorna på bägge sidor.
    • Krydda med salt och peppar.
    • Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och krossa dem sedan i en mortel (spara några att garnera med).
    • Blanda Ricotta, pinjenötter, basilika och salladskrydda i en bunke. 
    • Fördela Ricottasmeten över varje zucchiniskiva och toppa med en skiva parmaskinka.
    • Rulla ihop skivorna till rullar och lägg dem i en ugnsform. 
    • Strö över pinjenötter och ugnsstek i 20 minuter.
    • Garnera med basilika och servera tillsammans med en sallad. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 st zucchini
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g pinjenötter
    • 250 g ricottaost
    • 0.5 kruka färsk basilika
    • 0.2 msk salladskrydda
    • 100 g parmaskinka
    • 0 basilikablad
    • 1 kruka krispsallad
Torrvaror
  • 6 dl kaffe
  • 7 tsk olivolja
  • 4 tsk honung
  • 200 g sjögräsnudlar
  • 2 tsk rapsolja
  • 2 msk sesamfrön
  • 50 g pinjenötter
Mejeri
  • 14 tsk smör
  • 2 skiva ost
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 150 g fetaost
  • 1 msk grädde
  • 500 g keso
  • 4 dl riven västerbottenost
  • 250 g ricottaost
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 2 skivor skinka
  • 400 g torskfile
  • 4 st ägg
  • 140 g räkor
  • 40 g bacon
  • 500 g handskalade räkor
  • 100 g parmaskinka
Frukt/grönt
  • 300 g kantareller
  • 1 st fänkål
  • 1 st squash
  • 3.5 st rödlök
  • 2 st äpple
  • 0.25 dl blåbär
  • 4 st hallon
  • 1 st aubergine
  • 3 klyfta vitlök
  • 801 g cocktailtomater
  • 12.5 st champinjoner
  • 4 st cocktailtomat
  • 2 tsk ingefära
  • 0.5 st lime
  • 400 g broccoli
  • 100 g spenat
  • 2 st palsternacka
  • 2 st liten sötpotatis
  • 200 g rotselleri
  • 1 st ananas
  • 0.66 st purjolök
  • 2 paket smörgåskrasse
  • 2 st zucchini
  • 1 kruka krispsallad
Kryddor/smaksättare
  • 1 msk dill
  • 2 tsk örtagårdskrydda
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk soja
  • 0.5 kruka färsk basilika
  • 0.2 msk salladskrydda
  • basilikablad
Övrigt
  • 4 msk saffransaioli
  • 0.5 msk majonnäs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!