Tillbaka till menyerna

V 16

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 1186 Kcal

    • Frukost - 200 Kcal

      Rester 200 kalorier

    • Lunch - 700 Kcal

      Rester 700 kalorier

    • Middag - 286 Kcal

      Budget - Torsk paneng curry

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 22.6 gram

Fett: 7.2 gram

Protein: 28.2 gram

Energi: 1186.3 kcal

  • Måndag frukost 200 Kcal

    Rester 200 kalorier

    I ditt kostschema kan du lägga in detta recept om du önskar fylla i rester under en måltid. Receptet ska innehålla ca 200 kalorier per portion.

    Måndag lunch 700 Kcal

    Rester 700 kalorier

    I ditt kostschema kan du lägga in detta recept om du önskar fylla i rester under en måltid. Receptet ska innehålla ca 700 kalorier per portion.

    Måndag middag 286 Kcal

    Budget - Torsk paneng curry

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 286 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g fryst torskrygg
    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 15 g Asian Spices Paneng Red Curry
    • 2 dl dl vatten
    • 100 ml lätt kokosmjölk
    • 50 g sockerärtor
    • 7.5 st champinjoner
    • 1 st morot
    • 100 g blomkålsbuketter
    • 2 msk msk färsk koriander

    Gör så här

    • Tina fisken och skär fisken i mindre bitar. Skala och hacka lök. Skala och riv vitlök fint.
    • Hetta upp en kastrull med olja och bryn lök, vitlök och torsken.
    • Tillsätt krydda, vatten, kokosmjölk och låt koka ihop. Skär sockerärtor i mindre bitar och dela champinjoner.
    • Skala och skär morot i mindre bitar.
    • Skär blomkålen i buketter.
    • Lägg ner alla grönsaker och låt allt bli varmt.
    • Strö på färsk koriander.
Övrigt
  • Rester 200 kalorier
  • Rester 700 kalorier
  • 2 dl dl vatten
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 250 g fryst torskrygg
  • 0.5 st gul lök
Torrvaror
  • 1 tsk rapsolja
  • 100 ml lätt kokosmjölk
Frukt/grönt
  • 1 klyfta vitlök
  • 50 g sockerärtor
  • 7.5 st champinjoner
  • 1 st morot
  • 100 g blomkålsbuketter
  • 2 msk msk färsk koriander
Kryddor/smaksättare
  • 15 g Asian Spices Paneng Red Curry

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!