Gör så här
- Sätt ugnen på 200ᵒ C.
- Skär aubergine i skivor.
- Hetta upp en stekpanna med olja och bryn auberginen på båda sidor.
- Strö på salt och peppar och lägg på ett fat.
- Hetta upp stekpannan på nytt och bryn kycklingfiléerna.
- Strö på salt och peppar och lägg på ett fat.
- Skala och skiva lök, vitlök och chili tunt.
- Hetta upp en kastrull med olja och bryn löken någon minut.
- Häll på krossade tomater och lägg i kryddor och honung.
- Låt koka ca 10 minuter. Skär mozzarella i skivor.
- Lägg ett lager aubergineskivor i botten på en smord ugnsform.
- Häll på en tredjedel av tomatsåsen och lägg några kycklingfiléer ovanpå.
- Fördela soltorkade tomater och pesto över.
- Lägg på ostskivor och ett nytt lager aubergineskivor.
- Häll på en tredjedel tomatsås till.
- Lägg på kycklingfiléer.
- Lägg på resterande aubergineskivor.
- Fördela mozzarellaskivorna på toppen och strö lite extra torkad basilika över.
- Häll över grädde och ställ in i ugnen ca 25-30 minuter.