Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skiva squash i ½ cm tunna skivor.
- Hetta upp en stekpanna med olivolja.
- Stek squashskivorna i någon minut på varje sida så att de blir mjuka. Strö på salt, svartpeppar och torkade örter.
- Lägg upp på ett fat.
- Fördela pesto på varje squashskiva.
- Lägg på fetaost och rulla ihop.
- Lägg rullarna i en smord ugnsfast form.
- Gör tomatsåsen genom att skala och strimla lök och finhacka vitlök.
- Hetta upp en kastrull med olivolja.
- Bryn lök och vitlök i några minuter.
- Blanda ner tomater och örtkryddor.
- Låt koka i ca: 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
- Häll tomatsåsen över squashrullarna.
- Toppa med pinjenötter och gratinera i ugnen i ca 15 minuter.
- Servera med rucolasallad.