Tillbaka till menyerna

PM normal

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 758 Kcal

    • Frukost - 129 Kcal

      Yoghurt med färska bär

    • Lunch

    • Middag - 629 Kcal

      Pinjenötslax med fetaost och ärter

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1328 Kcal

    • Frukost - 129 Kcal

      Yoghurt med färska bär

    • Lunch - 629 Kcal

      Pinjenötslax med fetaost och ärter

    • Middag - 571 Kcal

      Bönpasta med kycklingsås

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1258 Kcal

    • Frukost - 245 Kcal

      Havregrynsgröt med kanel

    • Lunch - 571 Kcal

      Bönpasta med kycklingsås

    • Middag - 442 Kcal

      Heta riswraps med fläskfärs

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 889 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 442 Kcal

      Heta riswraps med fläskfärs

    • Middag - 447 Kcal

      Kycklingpaj med curry

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 600 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 447 Kcal

      Kycklingpaj med curry

    • Middag - 153 Kcal

      Quinoaspagetti med fläsk och mozzarella

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 42.8 gram

Fett: 62.4 gram

Protein: 51.8 gram

Energi: 966.7 kcal

  • Måndag frukost 129 Kcal

    Yoghurt med färska bär

    Lågkalori frukost som tar inte mer än 5 min att fixa!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 129 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 2 dl Bär

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål och toppa med valfria bär.

     

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 2 dl Bär

    Måndag middag 629 Kcal

    Pinjenötslax med fetaost och ärter

    God pinjenötslax serveras tillsammans med en fetaost och ärtsallad. Perfekt måltid till en lunch eller middag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 45 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 629 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g laxfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 15 g pinjenötter
    Fetaost och ärtsallad
    • 100 g fetaost
    • 125 g frysta ärtor
    • 50 g sockerärtor
    • 0.5 st citron
    • 2 msk dill
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Garnering
    • 4 st dillkvistar
    • 4 st citronskiva

    Gör så här

    • Lägg laxen på en ugnsplåt och ringla över olivolja.
    • Strö över salt och svartpeppar,toppa med pinjenötter.
    • Stek i ugnen i 200°, ca 20 min.
    • Tina ärterna i ett ljummet vattenbad.
    • Smula fetaost i en skål.
    • Skär sockerärter i mindre bitar.
    • Blanda ner ärter, sockerärter, pressa över saften av citronen.
    • Strö den hackade dillen över.
    • Ringla över olivolja, blanda.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Servera laxen tillsammans med fetaostsalladen.
    • Toppa med några dillkvistar och citronskivor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g laxfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 15 g pinjenötter
    Fetaost och ärtsallad
    • 100 g fetaost
    • 125 g frysta ärtor
    • 50 g sockerärtor
    • 0.5 st citron
    • 2 msk dill
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Garnering
    • 4 st dillkvistar
    • 4 st citronskiva
  • Tisdag frukost 129 Kcal

    Yoghurt med färska bär

    Lågkalori frukost som tar inte mer än 5 min att fixa!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 129 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 2 dl Bär

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål och toppa med valfria bär.

     

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 2 dl Bär

    Tisdag lunch 629 Kcal

    Pinjenötslax med fetaost och ärter

    God pinjenötslax serveras tillsammans med en fetaost och ärtsallad. Perfekt måltid till en lunch eller middag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 45 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 629 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g laxfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 15 g pinjenötter
    Fetaost och ärtsallad
    • 100 g fetaost
    • 125 g frysta ärtor
    • 50 g sockerärtor
    • 0.5 st citron
    • 2 msk dill
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Garnering
    • 4 st dillkvistar
    • 4 st citronskiva

    Gör så här

    • Lägg laxen på en ugnsplåt och ringla över olivolja.
    • Strö över salt och svartpeppar,toppa med pinjenötter.
    • Stek i ugnen i 200°, ca 20 min.
    • Tina ärterna i ett ljummet vattenbad.
    • Smula fetaost i en skål.
    • Skär sockerärter i mindre bitar.
    • Blanda ner ärter, sockerärter, pressa över saften av citronen.
    • Strö den hackade dillen över.
    • Ringla över olivolja, blanda.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Servera laxen tillsammans med fetaostsalladen.
    • Toppa med några dillkvistar och citronskivor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g laxfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 15 g pinjenötter
    Fetaost och ärtsallad
    • 100 g fetaost
    • 125 g frysta ärtor
    • 50 g sockerärtor
    • 0.5 st citron
    • 2 msk dill
    • 1 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Garnering
    • 4 st dillkvistar
    • 4 st citronskiva

    Tisdag middag 571 Kcal

    Bönpasta med kycklingsås

    När du längtar efter en härlig pastarätt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 37 gram

    Protein: 44 gram

    Energi: 571 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 150 g bönpasta
    • 1 st squash
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Kycklingsås
    • 400 g kycklinglårfilé
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 1.5 dl grädde
    • 50 g vatten
    • 2 msk senap
    • 3 msk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100.5 g cocktailtomater
    • 1 st orange paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 100 g bacon
    • 1 st basilikakvist

    Gör så här

    • Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen och skölj sedan i kallt vatten.
    • Hyvla squash och morot med en potatisskalare och vänd ihop med olivolja salt och peppar.
    • Skär kycklingen i mindre bitar och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och tillsätt kyckling och vitlök.
    • Fräs några minuter.
    • Tillsätt grädde, vatten och senap och låt koka ihop i ca 10 minuter.
    • Tillsätt sedan basilika och smaka av med salt och peppar.
    • Skär cocktailtomater, paprika, och rödlök i mindre bitar och tillsätt till kycklingen.
    • Skär bacon i mindre bitar och stek bacon i en het panna.
    • Fördela bön- och grönsakspastan på tallrikar och lägg kycklingssåsen på bönpastan.
    • Toppa med stekt bacon och färsk basilika.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 150 g bönpasta
    • 1 st squash
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Kycklingsås
    • 400 g kycklinglårfilé
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 1.5 dl grädde
    • 50 g vatten
    • 2 msk senap
    • 3 msk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100.5 g cocktailtomater
    • 1 st orange paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 100 g bacon
    • 1 st basilikakvist
  • Onsdag frukost 245 Kcal

    Havregrynsgröt med kanel

    Tips! Gör en enkel havreblandning och lägg det i en sluten burk så att du enkelt sparar tid på morgonen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 245 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk linfrön
    • 2 msk solrosfrön
    • 2 st torkade fikon
    • 0.25 st äpple
    • 0.5 tsk kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl havremjölk

    Gör så här

    • Hacka fikon och äpple.
    • Lägg ner alla ingredienser i en kastrull och häll på 2 dl vatten.
    • Låt koka ihop några minuter och lägg i en djup tallrik.
    • Servera med 1 dl havremjölk.
    • Strö lite extra kanel över.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk linfrön
    • 2 msk solrosfrön
    • 2 st torkade fikon
    • 0.25 st äpple
    • 0.5 tsk kanel
    • 1 krm salt
    • 1 dl havremjölk

    Onsdag lunch 571 Kcal

    Bönpasta med kycklingsås

    När du längtar efter en härlig pastarätt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 37 gram

    Protein: 44 gram

    Energi: 571 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 150 g bönpasta
    • 1 st squash
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Kycklingsås
    • 400 g kycklinglårfilé
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 1.5 dl grädde
    • 50 g vatten
    • 2 msk senap
    • 3 msk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100.5 g cocktailtomater
    • 1 st orange paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 100 g bacon
    • 1 st basilikakvist

    Gör så här

    • Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen och skölj sedan i kallt vatten.
    • Hyvla squash och morot med en potatisskalare och vänd ihop med olivolja salt och peppar.
    • Skär kycklingen i mindre bitar och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och tillsätt kyckling och vitlök.
    • Fräs några minuter.
    • Tillsätt grädde, vatten och senap och låt koka ihop i ca 10 minuter.
    • Tillsätt sedan basilika och smaka av med salt och peppar.
    • Skär cocktailtomater, paprika, och rödlök i mindre bitar och tillsätt till kycklingen.
    • Skär bacon i mindre bitar och stek bacon i en het panna.
    • Fördela bön- och grönsakspastan på tallrikar och lägg kycklingssåsen på bönpastan.
    • Toppa med stekt bacon och färsk basilika.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 150 g bönpasta
    • 1 st squash
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Kycklingsås
    • 400 g kycklinglårfilé
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 1.5 dl grädde
    • 50 g vatten
    • 2 msk senap
    • 3 msk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100.5 g cocktailtomater
    • 1 st orange paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 100 g bacon
    • 1 st basilikakvist

    Onsdag middag 442 Kcal

    Heta riswraps med fläskfärs

    Dessa riswrapsrullar fylls med fläskfärs, gurka och salladslök - gott och enkelt att göra!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 33 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 442 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st schalottenlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk rapsolja
    • 200 g fläskfärs
    • 10 g yellow curry paste (Hel Påse)
    • 2 msk vatten
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 tsk fisksås
    • 1 tsk japansk soja
    • 0.25 kruka färsk koriander
    • 2 st salladsblad
    • 0.25 st gurka
    • 2 st salladslök
    • 4 st risblad

    Gör så här

    • Skala och finhacka vitlök och bananschalottenlök.
    • Dela chilin och skrapa ur kärnorna.
    • Finhacka chilin.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek färsen.
    • Tillsätt vitlök, schalottenlök, chili, currypasta, vatten, ketjap manis, fisksås och soja.
    • Stek tills vätskan kokat bort, cirka 10 minuter.
    • Låt svalna och blanda sedan i koriander.
    • Skär gurka och salladslök i långsmala strimlor.
    • Doppa risbladen i vatten, ett i taget.
    • Lägg bladen på en skärbräda och fördela färs, gurka och salladslök över.
    • Rulla ihop till wraps och servera.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st schalottenlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk rapsolja
    • 200 g fläskfärs
    • 10 g yellow curry paste (Hel Påse)
    • 2 msk vatten
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 tsk fisksås
    • 1 tsk japansk soja
    • 0.25 kruka färsk koriander
    • 2 st salladsblad
    • 0.25 st gurka
    • 2 st salladslök
    • 4 st risblad
  • Torsdag lunch 442 Kcal

    Heta riswraps med fläskfärs

    Dessa riswrapsrullar fylls med fläskfärs, gurka och salladslök - gott och enkelt att göra!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 33 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 442 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st schalottenlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk rapsolja
    • 200 g fläskfärs
    • 10 g yellow curry paste (Hel Påse)
    • 2 msk vatten
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 tsk fisksås
    • 1 tsk japansk soja
    • 0.25 kruka färsk koriander
    • 2 st salladsblad
    • 0.25 st gurka
    • 2 st salladslök
    • 4 st risblad

    Gör så här

    • Skala och finhacka vitlök och bananschalottenlök.
    • Dela chilin och skrapa ur kärnorna.
    • Finhacka chilin.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek färsen.
    • Tillsätt vitlök, schalottenlök, chili, currypasta, vatten, ketjap manis, fisksås och soja.
    • Stek tills vätskan kokat bort, cirka 10 minuter.
    • Låt svalna och blanda sedan i koriander.
    • Skär gurka och salladslök i långsmala strimlor.
    • Doppa risbladen i vatten, ett i taget.
    • Lägg bladen på en skärbräda och fördela färs, gurka och salladslök över.
    • Rulla ihop till wraps och servera.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st schalottenlök
    • 0.5 st röd chili
    • 1 tsk rapsolja
    • 200 g fläskfärs
    • 10 g yellow curry paste (Hel Påse)
    • 2 msk vatten
    • 1 msk ketjap manis
    • 1 tsk fisksås
    • 1 tsk japansk soja
    • 0.25 kruka färsk koriander
    • 2 st salladsblad
    • 0.25 st gurka
    • 2 st salladslök
    • 4 st risblad

    Torsdag middag 447 Kcal

    Kycklingpaj med curry

    Gott och räcker till många!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 447 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Pajskal
    • 2 dl mjöl av bovete
    • 3.5 msk psylliumhusk
    • 100 g smör
    • 0.2 tsk salt
    Fyllning
    • 1 st hel kyckling
    • 10 cm purjolök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 100 g vatten
    • 0.5 tsk salt
    • 0.2 tsk svartpeppar
    • 0.5 msk malen curry
    • 2 dl riven ost
    • 2.5 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Mät upp mjölet och lägg i smöret.
    • Arbeta snabbt ihop degen och kläm ut den i en pajform.
    • Pricka skalet med en gaffel och ställ in i frysen i 20 minuter.
    • Förgrädda pajskalet i 10 minuter.
    • Bena ur kycklingen och lägg i pajskalet.
    • Strimla purjolök och lägg över kycklingen.
    • Vispa ägg, grädde, vatten, ost, salt, peppar och curry i en skål och häll i pajskalet.
    • Strö över pinjenötter och grädda i mitten av ugnen i ca: 20 – 25 minuter.
    • Servera med grönsallad gjord på färsk spenat, gurka, paprika och alfaalfagroddar med 1 msk olivolja + ½ msk balsamvinäger.
    • Servera direkt.

    Ingredienser

    6 portioner

    Pajskal
    • 2 dl mjöl av bovete
    • 3.5 msk psylliumhusk
    • 100 g smör
    • 0.2 tsk salt
    Fyllning
    • 1 st hel kyckling
    • 10 cm purjolök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 100 g vatten
    • 0.5 tsk salt
    • 0.2 tsk svartpeppar
    • 0.5 msk malen curry
    • 2 dl riven ost
    • 2.5 msk pinjenötter
  • Fredag lunch 447 Kcal

    Kycklingpaj med curry

    Gott och räcker till många!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 447 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Pajskal
    • 2 dl mjöl av bovete
    • 3.5 msk psylliumhusk
    • 100 g smör
    • 0.2 tsk salt
    Fyllning
    • 1 st hel kyckling
    • 10 cm purjolök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 100 g vatten
    • 0.5 tsk salt
    • 0.2 tsk svartpeppar
    • 0.5 msk malen curry
    • 2 dl riven ost
    • 2.5 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Mät upp mjölet och lägg i smöret.
    • Arbeta snabbt ihop degen och kläm ut den i en pajform.
    • Pricka skalet med en gaffel och ställ in i frysen i 20 minuter.
    • Förgrädda pajskalet i 10 minuter.
    • Bena ur kycklingen och lägg i pajskalet.
    • Strimla purjolök och lägg över kycklingen.
    • Vispa ägg, grädde, vatten, ost, salt, peppar och curry i en skål och häll i pajskalet.
    • Strö över pinjenötter och grädda i mitten av ugnen i ca: 20 – 25 minuter.
    • Servera med grönsallad gjord på färsk spenat, gurka, paprika och alfaalfagroddar med 1 msk olivolja + ½ msk balsamvinäger.
    • Servera direkt.

    Ingredienser

    6 portioner

    Pajskal
    • 2 dl mjöl av bovete
    • 3.5 msk psylliumhusk
    • 100 g smör
    • 0.2 tsk salt
    Fyllning
    • 1 st hel kyckling
    • 10 cm purjolök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 100 g vatten
    • 0.5 tsk salt
    • 0.2 tsk svartpeppar
    • 0.5 msk malen curry
    • 2 dl riven ost
    • 2.5 msk pinjenötter

    Fredag middag 153 Kcal

    Quinoaspagetti med fläsk och mozzarella

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 3 gram

    Energi: 153 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 250 g quinoaspagetti
    • 1 msk smör
    • 150 g fläsktärningar
    • 1 st röd paprika
    • 150 g gratängmozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g blandad sallad
    • 0 kruka färsk basilika

    Gör så här

    • Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek fläsktärningarna.
    • Skär paprikan i skivor och stek den tillsammans med fläsket.
    • Skär mozzarellaosten i mindre bitar och vänd ner den tillsammans med peston i pannan precis innan servering så osten blir varm.
    • Fördela sallad på fyra tallrikar, lägg pastan på salladen och toppa med fläsk- och mozzarellablandningen.
    • Dekorera med färsk basilika.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 250 g quinoaspagetti
    • 1 msk smör
    • 150 g fläsktärningar
    • 1 st röd paprika
    • 150 g gratängmozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 100 g blandad sallad
    • 0 kruka färsk basilika
Mejeri
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • 100 g fetaost
  • 5 dl grädde
  • 1 dl havremjölk
  • 101 g smör
  • 2 dl riven ost
  • 150 g gratängmozzarella
Övrigt
  • 2 dl Bär
  • 4 msk senap
  • 20 g yellow curry paste (Hel Påse)
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 300 g laxfilé
  • 800 g kycklinglårfilé
  • 200 g bacon
  • 400 g fläskfärs
  • 1 st hel kyckling
  • 3 st ägg
  • 150 g fläsktärningar
Torrvaror
  • 5 tsk olivolja
  • 17.5 g pinjenötter
  • 300 g bönpasta
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk linfrön
  • 2 msk solrosfrön
  • 2 st torkade fikon
  • 2 tsk rapsolja
  • 8 st risblad
  • 2 dl mjöl av bovete
  • 3.5 msk psylliumhusk
  • 250 g quinoaspagetti
Frukt/grönt
  • 125 g frysta ärtor
  • 50 g sockerärtor
  • 0.5 st citron
  • 4 st citronskiva
  • 2 st squash
  • 2 st morot
  • 6 klyfta vitlök
  • 201 g cocktailtomater
  • 2 st orange paprika
  • 1 st rödlök
  • 0.25 st äpple
  • 2 st schalottenlök
  • 1 st röd chili
  • 4 st salladsblad
  • 0.5 st gurka
  • 4 st salladslök
  • 10 cm purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 100 g blandad sallad
Kryddor/smaksättare
  • 2 msk dill
  • 4 st dillkvistar
  • 6 msk basilika
  • 2 st basilikakvist
  • 0.5 tsk kanel
  • 1.7 krm salt
  • 2 msk ketjap manis
  • 2 tsk fisksås
  • 2 tsk japansk soja
  • 0.5 kruka färsk koriander
  • 0.2 tsk svartpeppar
  • 0.5 msk malen curry
  • 4 msk grön pesto
  • färsk basilika

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!