Tillbaka till menyerna

Mia v 32

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 46 gram

Fett: 64.8 gram

Protein: 67.8 gram

Energi: 1053.5 kcal

  • Måndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Måndag lunch 287 Kcal

    Bananpannkaka med skyr och bär

    Servera familjen en lyxig helgfrukost som består av bananpannkaka toppad med skyr med smak av hallon och granatäpple och valfria färska bär som tex, hallon, blåbär och jordgubbar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 287 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st banan
    • 1 st ägg
    • 0.5 msk smör
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 0.5 burk skyr hallon & granatäpple
    • 1 dl Bär

    Gör så här

    • Knäck äggen i en stor bunke och vispa upp dem.
    • Skala bananen och mosa med en gaffel och blanda med äggen.
    • Lägg i en nypa vaniljpulver.
    • Hetta upp en stekpanna med smör på medelvärme.
    • Häll i smet och grädda två pannkakor några minuter per sida.
    • Servera med Skyr och bär.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st banan
    • 1 st ägg
    • 0.5 msk smör
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 0.5 burk skyr hallon & granatäpple
    • 1 dl Bär

    Måndag middag 373 Kcal

    Räkor med apelsin och kålsallad

    Kålsallad toppad med räkor och apelsinskivor runt om!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 27 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g handskalade räkor
    • 1 st fänkål
    • 2 dl vitkål
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 1 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 st apelsin
    • 100 g salladsmix
    • 2 dl strimlad rödkål

    Gör så här

    • Lägg räkorna i en stor skål.
    • Dela fänkålen och strimla med en osthyvel eller rivjärn.
    • Lägg tillsammans i en skål med vitkål, majonnäs, gräddfil, gräslök, salt och peppar.
    • Dela den ena apelsinen och pressa ner saften i skålen.
    • Blanda om ordentligt.
    • Skär den andra apelsinen i skivor. 
    • Lägg sallad på tallrik och fördela rödkålen runt om.
    • Lägg räkorna på salladen och dekorera med apelsinskivor och lite gräslök. 

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g handskalade räkor
    • 1 st fänkål
    • 2 dl vitkål
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 1 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 st apelsin
    • 100 g salladsmix
    • 2 dl strimlad rödkål
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Tisdag lunch 809 Kcal

    Squashlasagne

    Här är en riktigt härlig lasagne, dubbla receptet så kan hela familjen njuta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 65 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 809 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk färsk basilika
    • 1 msk tomatpuré
    • 200 g krossade tomater
    • 0.5 st squash
    • 1 tsk olivolja
    • 2 tsk torkad oregano
    • 100 g riven ost
    • 2 dl crème fraiche
    • 20 g blandad sallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skala och finhacka lök och vitlök. Hacka den färska basilikan.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner lök, vitlök och färs
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Tillsätt färsk basilika, tomatpuré och krossade tomater.
    • Låt sjuda 20 minuter.
    • Skiva squash på längden och stek dem i lite olivolja på bägge sidor någon minut så att de blir mjuka.
    • Strö på salt, peppar och oregano på squashskivorna.
    • Lägg squash i botten på en ugnsform och häll på lite köttfärssås.
    • Strö på 1/3 av osten, några msk créme fraiche och lägg på ett lager squashplattor.
    • Varva squash, köttfärssås, ost, créme fraiche och toppa med lite ost.
    • Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.
    • Servera squashlasagnen med och grönsallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk färsk basilika
    • 1 msk tomatpuré
    • 200 g krossade tomater
    • 0.5 st squash
    • 1 tsk olivolja
    • 2 tsk torkad oregano
    • 100 g riven ost
    • 2 dl crème fraiche
    • 20 g blandad sallad

    Tisdag middag 373 Kcal

    Räkor med apelsin och kålsallad

    Kålsallad toppad med räkor och apelsinskivor runt om!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 27 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g handskalade räkor
    • 1 st fänkål
    • 2 dl vitkål
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 1 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 st apelsin
    • 100 g salladsmix
    • 2 dl strimlad rödkål

    Gör så här

    • Lägg räkorna i en stor skål.
    • Dela fänkålen och strimla med en osthyvel eller rivjärn.
    • Lägg tillsammans i en skål med vitkål, majonnäs, gräddfil, gräslök, salt och peppar.
    • Dela den ena apelsinen och pressa ner saften i skålen.
    • Blanda om ordentligt.
    • Skär den andra apelsinen i skivor. 
    • Lägg sallad på tallrik och fördela rödkålen runt om.
    • Lägg räkorna på salladen och dekorera med apelsinskivor och lite gräslök. 

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g handskalade räkor
    • 1 st fänkål
    • 2 dl vitkål
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 1 msk gräslök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 st apelsin
    • 100 g salladsmix
    • 2 dl strimlad rödkål

    Tisdag mellanmål 220 Kcal

    Fröbröd

    Dessa fröbröd går bra att portionsfrysa och ta upp under de kommande veckorna. Bred på en tesked smör och en ostskiva så får du en underbar frukostmacka!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 220 kcal

    Ingredienser

    12 portioner

    • 3 st ägg
    • 3 dl riven ost
    • 2 msk crème fraiche
    • 1 msk majonnäs
    • 0.5 tsk salt
    • 1.5 tsk bakpulver
    • 1 dl linfrön
    • 1 dl pumpafrön
    • 2 dl solrosfrön
    • 1 dl vita sesamfrön

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Blanda ihop alla ingredienser i en skål (spara lite frön att toppa brödet med).
    • Lägg bakplåtspapper i en ugnsform med kanter, ca 25 cm x 30 cm.
    • Häll ner smeten och toppa med frön.
    • Grädda i ugnen i 20 minuter. Låt svalna och skär i bitar.

    Ingredienser

    12 portioner

    • 3 st ägg
    • 3 dl riven ost
    • 2 msk crème fraiche
    • 1 msk majonnäs
    • 0.5 tsk salt
    • 1.5 tsk bakpulver
    • 1 dl linfrön
    • 1 dl pumpafrön
    • 2 dl solrosfrön
    • 1 dl vita sesamfrön

    Tisdag dessert 262 Kcal

    Hallonmousse

    Krämig efterrätt med hallonsmak toppad med kokosflakes!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 262 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 300 gram hallon färska
    • 3 st gelatinblad
    • 0.5 dl sötströ
    • 0.5 dl vatten
    • 2 dl vispgrädde
    • 4 msk rostade kokosflakes

    Gör så här

    • Passera hallonen genom en finmaskig sil.
    • Låt gelantinet ligga i blöt i kallt vatten i 5 minuter.
    • Blanda sötströ och vatten i en kastrull och låt koka i några minuter.
    • Låt glantinbladen smälta i sockerlagen och blanda om.
    • Vispa grädden luftig i en bunke och blanda ner hallon och sockerlag.
    • Häll upp i glas och låt stå i kylskåpet i 1 timme.
    • Garnera med kokos.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 300 gram hallon färska
    • 3 st gelatinblad
    • 0.5 dl sötströ
    • 0.5 dl vatten
    • 2 dl vispgrädde
    • 4 msk rostade kokosflakes
  • Onsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Onsdag lunch 287 Kcal

    Bananpannkaka med skyr och bär

    Servera familjen en lyxig helgfrukost som består av bananpannkaka toppad med skyr med smak av hallon och granatäpple och valfria färska bär som tex, hallon, blåbär och jordgubbar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 287 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st banan
    • 1 st ägg
    • 0.5 msk smör
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 0.5 burk skyr hallon & granatäpple
    • 1 dl Bär

    Gör så här

    • Knäck äggen i en stor bunke och vispa upp dem.
    • Skala bananen och mosa med en gaffel och blanda med äggen.
    • Lägg i en nypa vaniljpulver.
    • Hetta upp en stekpanna med smör på medelvärme.
    • Häll i smet och grädda två pannkakor några minuter per sida.
    • Servera med Skyr och bär.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st banan
    • 1 st ägg
    • 0.5 msk smör
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 0.5 burk skyr hallon & granatäpple
    • 1 dl Bär

    Onsdag middag 454 Kcal

    Kycklingwok

    En wok med få ingredienser som toppas med härliga cashewnötter och mynta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Torsdag lunch 454 Kcal

    Kycklingwok

    En wok med få ingredienser som toppas med härliga cashewnötter och mynta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Torsdag middag 809 Kcal

    Squashlasagne

    Här är en riktigt härlig lasagne, dubbla receptet så kan hela familjen njuta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 65 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 809 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk färsk basilika
    • 1 msk tomatpuré
    • 200 g krossade tomater
    • 0.5 st squash
    • 1 tsk olivolja
    • 2 tsk torkad oregano
    • 100 g riven ost
    • 2 dl crème fraiche
    • 20 g blandad sallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skala och finhacka lök och vitlök. Hacka den färska basilikan.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner lök, vitlök och färs
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Tillsätt färsk basilika, tomatpuré och krossade tomater.
    • Låt sjuda 20 minuter.
    • Skiva squash på längden och stek dem i lite olivolja på bägge sidor någon minut så att de blir mjuka.
    • Strö på salt, peppar och oregano på squashskivorna.
    • Lägg squash i botten på en ugnsform och häll på lite köttfärssås.
    • Strö på 1/3 av osten, några msk créme fraiche och lägg på ett lager squashplattor.
    • Varva squash, köttfärssås, ost, créme fraiche och toppa med lite ost.
    • Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.
    • Servera squashlasagnen med och grönsallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk färsk basilika
    • 1 msk tomatpuré
    • 200 g krossade tomater
    • 0.5 st squash
    • 1 tsk olivolja
    • 2 tsk torkad oregano
    • 100 g riven ost
    • 2 dl crème fraiche
    • 20 g blandad sallad
  • Fredag lunch 318 Kcal

    Tonfiskröra med äpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 318 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Tonfiskröra
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 st morot
    • 0.5 st salladslök
    • 2 msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 0.75 msk sötstark senap
    • 0 salt och svartpeppar
    Citronmarinerad broccoli
    • 200 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    Tonfiskröra:

    • Lägg tonfisken i en skål och hacka äpplet och lite av moroten i små bitar.
    • Blanda ner äpple, morot, purjolök, gräddfil, majonnäs och senap.
    • Smaka av med salt och peppar. Skiva resten av äpplet och moroten och placera bredvid tonfiskröran på en tallrik. Servera med citronmarinerad broccoli.

    Citronmarinerad broccoli:

    • Lägg ner broccolin i en skål. Pressa citronen och blanda ner olivolja. Smaka av med salt och peppar.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    Tonfiskröra
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 st morot
    • 0.5 st salladslök
    • 2 msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 0.75 msk sötstark senap
    • 0 salt och svartpeppar
    Citronmarinerad broccoli
    • 200 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Fredag middag 599 Kcal

    Italiensk hamburgare med stekt blomkål

    En hälsosam och snabblagad hamburgare med italienska smaker.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 45 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 599 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 100 g blomkål
    • 4 st salladsblad
    • 300 g nötfärs
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 msk färsk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g skogschampinjoner
    • 6 st cocktailtomat
    • 0.25 st rödlök
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk grön pesto
    • 0.5 dl riven parmesanost
    • 1 msk pinjenötter
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk färsk basilika
    Tillbehör
    • 2 msk hamburgerdressing
    • 1 msk färsk basilika

    Gör så här

    • Skiva två stycken blomkålsskivor, ca 50 gram per styck.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och stek blomkålsskivorna någon minut per sida. Strö på salt och peppar.
    • Lägg salladsblad på en tallrik och lägg blomkålsskivan över.
    • Blanda färs, finhackad rödlök, riven vitlök, örter, salt, peppar och örtagårdskrydda i en skål.
    • Forma till två hamburgare.
    • Dela champinjoner och tomater och strimla rödlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn hamburgarna någon minut på varje sida.
    • Bre pesto över hamburgarna, strö ungefär hälften av parmesanosten över dem och toppa med pinjenötter.
    • Häll på lite mer olja i stekpannan och stek champinjoner och rödlök i några minuter medan hamburgarna steks klart.
    • Blanda tomat, champinjoner, rödlök och basilika med den resterande parmesanosten i en skål och strö på salt och peppar.
    • Lägg hamburgaren över blomkålen och servera med champinjon- och tomatsalladen.
    • Toppa med en klick hamburgerdressing och dekorera med färsk basilika.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk olivolja
    • 100 g blomkål
    • 4 st salladsblad
    • 300 g nötfärs
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 msk färsk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g skogschampinjoner
    • 6 st cocktailtomat
    • 0.25 st rödlök
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk grön pesto
    • 0.5 dl riven parmesanost
    • 1 msk pinjenötter
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk färsk basilika
    Tillbehör
    • 2 msk hamburgerdressing
    • 1 msk färsk basilika
Torrvaror
  • 12 dl kaffe
  • 7.5 tsk olivolja
  • 200 g krossade tomater
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 2 dl solrosfrön
  • 1 dl vita sesamfrön
  • 0.5 dl sötströ
  • 100 g cashewnötter
  • 1 tsk honung
  • 1 msk pinjenötter
Frukt/grönt
  • 1 st banan
  • 2 st fänkål
  • 4 dl vitkål
  • 4 st apelsin
  • 200 g salladsmix
  • 4 dl strimlad rödkål
  • 0.5 st gul lök
  • 4 klyfta vitlök
  • 1.5 st squash
  • 20 g blandad sallad
  • 2.5 st morot
  • 1 st purjolök
  • 1 st spetspaprika
  • 1 st lime
  • 0.5 st äpple
  • 0.5 st salladslök
  • 200 g broccoli
  • 0.25 st citron
  • 100 g blomkål
  • 4 st salladsblad
  • 0.75 st rödlök
  • 100 g skogschampinjoner
  • 6 st cocktailtomat
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 5 st ägg
  • 400 g handskalade räkor
  • 550 g nötfärs
  • 600 g kycklingfilé
  • 200 g tonfisk i vatten
Mejeri
  • 1 msk smör
  • 1 burk skyr hallon & granatäpple
  • 3 dl gräddfil
  • 103 g riven ost
  • 4 dl crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl riven parmesanost
Kryddor/smaksättare
  • 2 tsk vaniljpulver
  • 2 msk gräslök
  • 2 tsk örtagårdskrydda
  • 5 msk färsk basilika
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 tsk torkad oregano
  • 0.5 tsk salt
  • 10 msk teriyakisås
  • 4 msk mynta
  • 0.75 msk sötstark senap
  • 2 msk grön pesto
Övrigt
  • 2 dl Bär
  • 6 msk majonnäs
  • 300 gram hallon färska
  • 3 st gelatinblad
  • 4 msk rostade kokosflakes
  • 2 msk hamburgerdressing

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!