Gör så här
- Lägg kycklingfärs i en skål. Skala och riv vitlök och ingefära. Finhacka salladslök. Blanda ner i färsen med ketjap manis och strö på salt och peppar. Forma färsen till bollar.
- Gör chilisås genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål.
- Koka nudlar enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet i durkslag.
- Skala och strimla morot. Strimla paprika. Skär broccoli i buketter. Hetta upp en stekpanna med sesamolja. Bryn grönsakerna ett par minuter. Blanda ner nudlar och häll på ketjap manis och teriyakisås. Salta och peppra. Pressa över lime. Hacka koriander och chili fint och blanda ner.
- Hetta upp en stekpanna med olivolja. Bryn kycklingköttbullarna ett par minuter. Servera nudelsalladen med kycklingbullarna. Lägg på chilisås och dekorera med limeklyfta.