Tillbaka till menyerna

Dessert

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 449 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert - 449 Kcal

      Krämig Raw chokladkaka

  • Tisdag - 229 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert - 229 Kcal

      Chokladfondant

  • Onsdag - 305 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert - 305 Kcal

      Chokladmousse

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 18.7 gram

Fett: 22.8 gram

Protein: 5.2 gram

Energi: 327.9 kcal

  • Måndag dessert 449 Kcal

    Krämig Raw chokladkaka

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 27 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 449 kcal

    Ingredienser

    8 portioner

    • 5 dl valnötter dl
    • 66 g gram torkade dadlar
    • 1 st avokado
    • 0 flingsalt
    • 0.5 st apelsin
    • 2 tsk vaniljpulver
    • 3 msk kakaopulver
    Chokladcréme
    • 3 st avokado
    • 0 flingsalt
    • 3 msk kakaopulver
    • 1 dl dl agavesirap
    Garnering
    • 0.5 st apelsin
    • 1 msk hasselnötter
    • 0 st physalis

    Gör så här

    • Mixa valnötter och dadlar grovt i en matberedare. Dela avokadon och ta bort skal och kärna.
    • Lägg ner avokado och alla andra ingredienser till botten i matberedaren. Mixa till en jämn smet.
    • Lägg bakplåtspapper i botten på en pajform med avtagbar kant (ca 20 cm i diameter) och fördela smeten jämnt över.
    • Lägg ner alla ingredienser till crémeni matberedaren och mixa till en jämn smet.
    • Bred över kakan och ställ i kylen 2-3 timmar.
    • Garnera med apelsinskal, nötter, bär och physalis.
  • Tisdag dessert 229 Kcal

    Chokladfondant

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 1 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 229 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    • 150 g gram mörk choklad
    • 25 g smör
    • 2 msk grädde
    • 1 msk pistagenötter
    • 0.3 dl mandlar
    • 1 msk msk valnötter

    Gör så här

    • Bryt chokladen och smält den i ett vattenbad. Blanda ner alla ingredienser.
    • Klä 6 små formar med plastfolie och häll ner blandningen.
    • Sätt in i kylen och låt stelna. Vänd upp och ner på formen och lägg chokladfondanten på tallrikar.
  • Onsdag dessert 305 Kcal

    Chokladmousse

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 5 gram

    Energi: 305 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st banan
    • 1 st avokado
    • 3 msk kakaopulver
    Topping
    • 15 g mörk choklad (1 ruta)
    • 1 st skivad banan

    Gör så här

    • Skala banan och avokado och lägg i en matberedare tillsammans med kakao. Mixa till en jämn mousse och fördela i 2 dessertskålar.
    • Hacka mörk choklad och strössla över. Skiva en banan och lägg på moussen. Ställ kallt 1 timme innan servering
Torrvaror
  • 5 dl valnötter dl
  • 9 msk kakaopulver
  • 1 dl dl agavesirap
  • 1 msk hasselnötter
  • 150 g gram mörk choklad
  • 1 msk pistagenötter
  • 0.3 dl mandlar
  • 1 msk msk valnötter
  • 15 g mörk choklad (1 ruta)
Frukt/grönt
  • 66 g gram torkade dadlar
  • 5 st avokado
  • 1 st apelsin
  • physalis
  • 1 st banan
  • 1 st skivad banan
Kryddor/smaksättare
  • flingsalt
  • 2 tsk vaniljpulver
Mejeri
  • 25 g smör
  • 2 msk grädde

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!