Gör så här
- Hyvla squashen till tagliatelle med en potatisskalare och lägg i en skål.
- Häll på olivolja och strö på salt och peppar.
- Strimla kycklingen.
- Skala och finhacka lök och vitlök.
- Dela fänkålen och skär bort roten.
- Skär i skivor.
- Dela paprikan och ta bort kärnhuset.
- Skär i strimlor.
- Skär sparrisen i lagom stora bitar.
- Hetta upp en stekpanna med smör och lägg i kycklingen och bryn i några minuter.
- Tillsätt lök, vitlök, fänkål, paprika och sparris och stek i ytterligare några minuter.
- Strö över saffran och häll på fond och vatten.
- Låt koka i någon minut.
- Häll på grädde och smaka av med salt och peppar.
- Lägg upp ruccola och squashtagliatelle på tallrikar och häll på kycklingsåsen.
- Toppa med en persiljekvist.
- Servera med färskriven parmesanost.