Tillbaka till menyerna

Behåll vikten vecka 29

  • Måndag - 1064 Kcal

    • Frukost - 184 Kcal

      Stekt ägg

    • Lunch - 318 Kcal

      Tonfiskröra med äpple

    • Middag - 562 Kcal

      Kycklinggryta med chorizokorv

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1396 Kcal

    • Frukost - 174 Kcal

      Två kokta ägg

    • Lunch - 318 Kcal

      Tonfiskröra med äpple

    • Middag - 395 Kcal

      Högrevsburgare

    • Mellanmål - 510 Kcal

      Keso med färska bär – 1 portion

    • Dessert

  • Onsdag - 1557 Kcal

    • Frukost - 224 Kcal

      Havregynsgröt

    • Lunch - 424 Kcal

      Tonfiskröra i omelettwrap

    • Middag - 639 Kcal

      Kycklinggratäng med mango

    • Mellanmål - 271 Kcal

      Blueberry dream – 1 portion

    • Dessert

  • Torsdag - 1901 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 505 Kcal

      Vegopytt med halloumi, dadlar och valnötter – 1 portion

    • Middag - 1086 Kcal

      Laxpytt med halloumi, svart råris och svartkål – 2 portioner

    • Mellanmål - 310 Kcal

      Solgul smoothie - 1 portion

    • Dessert

  • Fredag - 1298 Kcal

    • Frukost - 224 Kcal

      Havregynsgröt

    • Lunch - 553 Kcal

      Kikärtsbiffar med myntacréme och tomatsallad

    • Middag - 521 Kcal

      Vegetarisk tomatpaj med pesto och fetaost - 1 paj - 6 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1658 Kcal

    • Frukost - 252 Kcal

      Bananplättar med kesella och bär

    • Lunch - 207 Kcal

      Italiensk sommarsallad – 4 portioner

    • Middag - 812 Kcal

      Kycklingspett med jordnötssås

    • Mellanmål

    • Dessert - 388 Kcal

      Chokladmousse med bär – 6 portioner

  • Söndag - 1554 Kcal

    • Frukost - 339 Kcal

      Champinjonomelett – 1 portion

    • Lunch - 699 Kcal

      Quinoasallad med myntacréme – 2 portioner

    • Middag - 516 Kcal

      Laxschnitzel med romsås och haricot verts - 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 71.1 gram

Fett: 92.5 gram

Protein: 75.1 gram

Energi: 1489.8 kcal

  • Måndag frukost 184 Kcal

    Stekt ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 184 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Ingredienser
    • 1 st ägg
    • 1 msk msk smör
    • 1 nypa nypa salt

    Gör så här

    1. Värm upp en stekpanna
    2. Klicka i smöret, knäck i ägget och stek det till önskad fasthet.
    3. Strö över lite salt.
    4. Välj själv om du vill behålla gulan hel eller knäcka den.

     

    Måndag lunch 318 Kcal

    Tonfiskröra med äpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 318 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Tonfiskröra
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 st morot
    • 0.5 st salladslök
    • 2 msk msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 0.75 msk sötstark senap
    • 0 salt och svartpeppar
    Citronmarinerad broccoli
    • 200 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    Tonfiskröra:

    • Lägg tonfisken i en skål och hacka äpplet och lite av moroten i små bitar.
    • Blanda ner äpple, morot, purjolök, gräddfil, majonnäs och senap.
    • Smaka av med salt och peppar. Skiva resten av äpplet och moroten och placera bredvid tonfiskröran på en tallrik. Servera med citronmarinerad broccoli.

    Citronmarinerad broccoli:

    • Lägg ner broccolin i en skål. Pressa citronen och blanda ner olivolja. Smaka av med salt och peppar.

     

    Måndag middag 562 Kcal

    Kycklinggryta med chorizokorv

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 39 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 562 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 75 g chorizo
    • 200 g kycklinglårfilé
    • 0.5 st rödlök
    • 0.25 st purjolök
    • 1 st röd paprika
    • 1 st gul paprika
    • 5 g smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 50 g vatten
    • 3 msk ajvar relish
    • 200 g krossade tomater
    • 1 msk sötstark senap
    • 1 dl grädde
    • 75 g haricot verts

    Gör så här

    • Skiva korv och kyckling i mindre bitar.
    • Skala och hacka rödlök.
    • Strimla purjolök och skär paprika i mindre bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör eller olja och bryn korv, kyckling och rödlök några minuter.
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Tillsätt purjolök, vatten, ajvar relish, krossade tomater, senap och grädde.
    • Låt koka ihop på svag värme i ca 10 minuter.
    • Dela haricot verts och blanda ner i grytan.
    • Servera med strimlad purjolök och färsk timjan.
  • Tisdag frukost 174 Kcal

    Två kokta ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 174 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg

    Gör så här

    Koka ägget efter eget önskemål.

    Tisdag lunch 318 Kcal

    Tonfiskröra med äpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 318 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Tonfiskröra
    • 200 g tonfisk i vatten
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 st morot
    • 0.5 st salladslök
    • 2 msk msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 0.75 msk sötstark senap
    • 0 salt och svartpeppar
    Citronmarinerad broccoli
    • 200 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    Tonfiskröra:

    • Lägg tonfisken i en skål och hacka äpplet och lite av moroten i små bitar.
    • Blanda ner äpple, morot, purjolök, gräddfil, majonnäs och senap.
    • Smaka av med salt och peppar. Skiva resten av äpplet och moroten och placera bredvid tonfiskröran på en tallrik. Servera med citronmarinerad broccoli.

    Citronmarinerad broccoli:

    • Lägg ner broccolin i en skål. Pressa citronen och blanda ner olivolja. Smaka av med salt och peppar.

     

    Tisdag middag 395 Kcal

    Högrevsburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 395 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 300 g högrevsburgare
    • 1 tsk tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g spetskål
    • 1 tsk olivolja
    • 100 g keso mexican salsa
    • 2 msk ajvar relish
    Topping
    • 75 g cocktailtomater
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 2 kvist färsk persilja
    • 0 nypa chiliflakes

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek burgarna några minuter på varje sida, krydda med salt och peppar. Lägg upp på ett fat.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek spetskålen någon minut tills den fått färg.
    • Lägg upp på en tallrik och lägg på hamburgare. Toppa med keso, ajvar, skivade cocktailtomater, hackad röd paprika, rödlök, en persiljekvist och lite chiliflakes.

    Tisdag mellanmål 510 Kcal

    Keso med färska bär – 1 portion

  • Onsdag frukost 224 Kcal

    Havregynsgröt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 38 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 224 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Ingredienser
    • 1 dl havregryn
    • 1 tsk kanel
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 tsk salt
    • 1 dl havredryck

    Gör så här

    1. Koka upp havregrynen med havredrycken
    2. rör i salt och kanel
    3. riv äpplet över gröten
    4. servera

    Onsdag lunch 424 Kcal

    Tonfiskröra i omelettwrap

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -14 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 424 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk
    • 1.5 msk majonnäs
    • 1 msk grädd fil
    • 1 msk gräslök
    • 2 msk finhackad basilika
    • 2 msk Bladpersilja
    • 0.5 klyfta riven vitlök
    • 0 tsk citronskal
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 4 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g smör

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser till tonfiskröran i en skål, men spara gärna lite basilika och gräslök till toppingen. Använd citronzest från en halv citron.
    • Knäck äggen i två skålar, två ägg i varje skål.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek omeletten några minuter tills den stelnat.
    • Låt svalna på en tallrik.
    • Lägg på salladsblad och tonfiskröran.
    • Toppa med lite basilika och gräslök.
    • Lägg cocktailtomater och oregano vid sidan om.

    Onsdag middag 639 Kcal

    Kycklinggratäng med mango

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 639 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklinglårfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 1 klyfta riven vitlök
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl grädde
    • 0.25 st kycklingbuljongtärning
    • 2 msk mango chutney
    • 1 msk hackad dill
    • 1 dl riven ost
    • 0.5 st mango
    • 0 dillkvistar
    Tillbehör
    • 10 st salladsblad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om tillsammans med vitlök.
    • Tillsätt strimlad purjolök, paprika, grädde, hönsbuljongtärning, mango chutney och dill.
    • Häll blandningen i en ugnsfast form och strö på riven ost.
    • Sätt in i ugnen i 15 minuter.
    • Skär mango i bitar och lägg över gratängen.
    • Dekorera med dillkvistar och servera med en grönsallad.

    Onsdag mellanmål 271 Kcal

    Blueberry dream – 1 portion

  • Torsdag lunch 505 Kcal

    Vegopytt med halloumi, dadlar och valnötter – 1 portion

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 28 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 14 gram

    Energi: 505 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 0.25 st rödlök
    • 0.25 st gul paprika
    • 0.25 st orange paprika
    • 1 tsk olivolja
    • 50 g kidneybönor
    • 3 st dadlar (färska)
    • 5 st valnöt
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g grönkål
    • 1 tsk olivolja
    • 1 msk Citronsaft
    • 0.25 st granatäpple
    • 0.33 msk persilja
    • 50 g halloumi
    • 1 tsk olivolja
    Topping
    • 0 g böngroddar

    Gör så här

    1. Skala och hacka rödlök i mindre bitar.
    2. Skär paprika i bitar.
    3. Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs lök.
    4. Häll av bönorna och skölj av.
    5. Tillsätt bönor i stekpannan tillsammans med dadlar, valnötter, salt och svartpeppar.
    6. Låt steka några minuter.
    7. Skär grönkålen grovt och lägg i en skål.
    8. Häll på olivolja och citronsaft och blanda runt.
    9. Toppa med granatäpplekärnor och persilja.
    10. Skär halloumi i bitar och stek i olivolja till de fått en gyllene färg.
    11. Lägg halloumin över vegopytten och servera med grönkålssallad och böngroddar.

    Torsdag middag 1086 Kcal

    Laxpytt med halloumi, svart råris och svartkål – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 56 gram

    Fett: 79 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 1086 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 dl svart råris
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 2 st morot
    • 200 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g halloumi
    • 0.25 st squash
    • 100 g svartkål
    • 0.5 msk olivolja
    • 4 st torkade aprikoser
    • 3 msk solrosfrön
    Tillbehör
    • 4 msk parmesansås (Erik Lallerstedt)

    Gör så här

    • Koka riset enligt anvisningen på paketet, ca 30 minuter .
    • Skala och skiva rödlök och riv vitlöksklyftan. Skala och skär morötterna.
    • Skär fisken i bitar och strö på salt och peppar.
    • Skär halloumi i mindre bitar.
    • Skiva squash och svartkål.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök, vitlök, morötter lax och halloumi några minuter.
    • Tillsätt svartkål, squash och ris och stek några minuter till.
    • Strö över torkade aprikoser och solrosfrön. Servera med parmesansås.

    Torsdag mellanmål 310 Kcal

    Solgul smoothie - 1 portion

  • Fredag frukost 224 Kcal

    Havregynsgröt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 38 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 224 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Ingredienser
    • 1 dl havregryn
    • 1 tsk kanel
    • 0.5 st äpple
    • 0.5 tsk salt
    • 1 dl havredryck

    Gör så här

    1. Koka upp havregrynen med havredrycken
    2. rör i salt och kanel
    3. riv äpplet över gröten
    4. servera

    Fredag lunch 553 Kcal

    Kikärtsbiffar med myntacréme och tomatsallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 61 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 553 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 70 g kikärtsbiffar (Risenta)
    • 1 tsk rapsolja
    • 100 g kvisttomater piccolini
    • 0.25 st röd paprika
    • 0.25 st grön paprika
    • 0.25 st gul paprika
    • 0.25 st rödlök
    • 0.25 kruka färsk mynta
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Myntacréme
    • 0.5 dl grekisk yoghurt
    • 0.25 kruka färsk mynta
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st citron

    Gör så här

    • Blanda ihop 1/3 av kikärtsmixen med ¾ dl vatten i en skål. Forma till 2 biffar och pensla med lite rapsolja. Stek biffarna några minuter per sida på medelvärme.
    • Dela tomater och lägg i en skål. Finhacka rödlök och mynta. Skär paprika i mindre bitar och blanda ner i skålen tillsammans med rödlök, mynta, olivolja, salt och peppar.

    Myntacréme:

    • Blanda i hop myntacrémen. Servera kikärtsbiffarna med salladen och crémen.

    Fredag middag 521 Kcal

    Vegetarisk tomatpaj med pesto och fetaost - 1 paj - 6 portioner

  • Lördag frukost 252 Kcal

    Bananplättar med kesella och bär

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 16 gram

    Protein: 13 gram

    Energi: 252 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st banan
    • 2 st ägg
    • 1 msk msk smör
    • 0.25 tsk vaniljpulver
    Topping
    • 1 dl blåbär
    • 4 msk kesella

    Gör så här

    • Knäck äggen i en bunke och vispa upp dem.
    • Skala bananen och mosa med en gaffel och blanda ner med äggsmeten och lite vaniljpulver.
    • Hetta upp en stekpanna med smör på medelvärme.
    • Häll i smet och grädda små plättar några minuter per sida.
    • Lägg upp plättarna på en tallrik och toppa med färska bär och kesella.

    Lördag lunch 207 Kcal

    Italiensk sommarsallad – 4 portioner

    Lördag middag 812 Kcal

    Kycklingspett med jordnötssås

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 33 gram

    Fett: 51 gram

    Protein: 51 gram

    Energi: 812 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Kycklingspett
    • 4 st träspett
    • 350 g kycklingfilé
    • 0.5 st röd chili
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk ingefära
    • 1 msk ketjap manis
    • 0.5 msk soja
    • 1 tsk sesamolja
    • 0 salt och vitpeppar
    • 250 g frysta wokgrönsaker
    • 1 tsk rapsolja
    • 0.5 st lime
    Jordnötssås
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 50 g jordnötter
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 burk kokosmjölk
    • 0.25 st lime
    • 0 salt och vitpeppar

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Blötlägg träspetten i 10 minuter.
    • Skär kyckling i avlånga bitar.
    • Finhacka chili och skala och riv vitlök fint.
    • Blanda chili, vitlök, riven färsk ingefära, ketjap manis, sesamolja och soja i en skål och lägg ner kycklingen. Låt dra 10 minuter.
    • Trä upp kyckling på spett och ugnsbaka i mitten av ugnen i  ca 20 minuter.
    • Skala och hacka lök, finhacka vitlök och chili och hacka jordnötterna.
    • Hetta upp en stekpanna med rapsolja och bryn lök, vitlök och chili några minuter.
    • Tillsätt jordnötter, kokosmjölk och koka upp. Låt koka ca 5 minuter och smaka av med limesaft, salt och peppar.
    • Mixa slätt i en matbredare.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka hastigt de frysta wokgrönsakerna.
    • Smaksätt med salt, peppar och lite pressad limesaft över.
    • Lägg grönsakerna på ett serveringsfat och toppa med kycklingspett och jordnötssås.
    • Toppa med limeklyftor och jordnötter.

    Lördag dessert 388 Kcal

    Chokladmousse med bär – 6 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 388 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    • 2 st ägg
    • 3 dl vispgrädde
    • 100 g gram mörk choklad
    • 150 g jordgubbar (färska)
    • 1 dl hallon (färska)
    • 0 Physalis
    • 1 st granatäpple
    • 50 g gram pistagenötter

    Gör så här

    • Separera äggvitor och äggulor.
    • Vispa grädden fluffigt, spara 1/3 till dekoration.
    • Vispa äggvitor till ett fast skum. Smält choklad över ett vattenbad. Häll chokladen i en skål och och blanda ner äggulor. Vänd ner äggviteskummet och blanda om. Ställ in i kylen 1 timme.
    • Dela jordgubbar och gröp ur kärnorna från granatäpplet. Lägg chokladmoussen på ett serveringsfat och toppa med bär, grädde och pistagenötter.
  • Söndag frukost 339 Kcal

    Champinjonomelett – 1 portion

    Söndag lunch 699 Kcal

    Quinoasallad med myntacréme – 2 portioner

    Söndag middag 516 Kcal

    Laxschnitzel med romsås och haricot verts - 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 516 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g laxfilé
    • 1 st schalottenlök
    • 2 msk gräslök
    • 0.5 tsk citronskal
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 st uppvispat ägg
    • 0.75 dl ströbröd
    • 0.5 msk msk smör
    • 150 g haricot verts
    • 2 st citronklyfta
    Romsås
    • 0.5 dl gräddfil
    • 3 msk stenbitsrom
    • 0 salt och vitpeppar

    Gör så här

    • Gör såsen genom att blanda ihop ingredienserna i en skål. Smaka av med salt och peppar.
    • Skär lax i kuber och lägg en matberedare med lök, gräslök, citronzest, salt och peppar.
    • Mixa till en jämn färs. Forma till en schnitzel och doppa i ägg och sedan panera i ströbröd.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn schnitzeln 3-4 minuter per sida.
    • Servera med romsås, kokt haricotverts och citronklyftor.
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 16 st ägg
  • 75 g chorizo
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 300 g högrevsburgare
  • 150 g tonfisk
  • 450 g laxfilé
  • 70 g kikärtsbiffar (Risenta)
  • 350 g kycklingfilé
  • 1.5 dl handskalade räkor i lag
  • 0.5 st uppvispat ägg
  • 3 msk stenbitsrom
Mejeri
  • 2.5 msk msk smör
  • 4 msk msk gräddfil
  • 130 g smör
  • 4.5 dl grädde
  • 1 tsk tsk smör
  • 100 g keso mexican salsa
  • 125 g g keso
  • 2 dl havredryck
  • 1 msk grädd fil
  • 1 dl riven ost
  • 1 dl mjölk
  • 100 g halloumi
  • 2 dl havremjölk
  • 0.5 dl grekisk yoghurt
  • 2 dl riven västerbottenost
  • 1 dl tärnad fetaost
  • 4 msk kesella
  • 125 g minimozzarella
  • 3 dl vispgrädde
  • 2.5 dl gräddfil
Kryddor/smaksättare
  • 1 nypa nypa salt
  • 2.5 msk sötstark senap
  • salt och svartpeppar
  • 2 tsk örtagårdskrydda
  • 5 msk ajvar relish
  • 2 kvist färsk persilja
  • chiliflakes
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk salt
  • 2 msk finhackad basilika
  • 0.25 st kycklingbuljongtärning
  • 2 msk mango chutney
  • 0.33 msk persilja
  • 0.1 tsk gurkmeja
  • 2 kruka färsk mynta
  • 1 tsk rosé peppar
  • 0.25 tsk vaniljpulver
  • 1 msk ketjap manis
  • salt och vitpeppar
  • 0.5 msk färsk timjan
Torrvaror
  • 400 g tonfisk i vatten
  • 3 msk olivolja
  • 200 g krossade tomater
  • 4.5 tsk olivolja
  • 2 msk bär- och nötmix
  • 2.6 dl havregryn
  • 10 g kokosskivor
  • 50 g kidneybönor
  • 5 st valnöt
  • 1 dl svart råris
  • 4 st torkade aprikoser
  • 3 msk solrosfrön
  • 3 tsk rapsolja
  • 3 dl dl havremjöl
  • 4 msk grön pesto
  • 4 msk pinjenötter
  • 1 tsk sesamolja
  • 50 g jordnötter
  • 1 burk kokosmjölk
  • 100 g gram mörk choklad
  • 50 g gram pistagenötter
  • 1 dl quinoa
  • 0.75 dl ströbröd
Frukt/grönt
  • 2 st äpple
  • 3 st morot
  • 1 st salladslök
  • 400 g broccoli
  • 1 st citron
  • 3.75 st rödlök
  • 0.75 st purjolök
  • 2.25 st röd paprika
  • 3 st gul paprika
  • 225 g haricot verts
  • 50 g spetskål
  • 195 g cocktailtomater
  • 1.5 dl hallon (färska)
  • 1.5 dl blåbär
  • 3 msk gräslök
  • 2 msk Bladpersilja
  • 1.5 klyfta riven vitlök
  • 0.5 tsk citronskal
  • 1 msk hackad dill
  • 1.5 st mango
  • dillkvistar
  • 10 st salladsblad
  • 2 st banan
  • 2.75 st lime
  • 0.25 st orange paprika
  • 3 st dadlar (färska)
  • 50 g grönkål
  • 1 msk Citronsaft
  • 1.25 st granatäpple
  • böngroddar
  • 3 klyfta vitlök
  • 0.25 st squash
  • 100 g svartkål
  • 1.25 dl alfaalfagroddar
  • 100 g kvisttomater piccolini
  • 0.25 st grön paprika
  • 300 g körsbärstomater
  • 1 kruka färsk basilika
  • 135 g bladspenat
  • 1 st fänkål
  • basilikablad
  • 1 st röd chili
  • 1 tsk ingefära
  • 150 g jordgubbar (färska)
  • Physalis
  • 10 st champinjoner
  • 1 st avokado
  • 1 st schalottenlök
  • 2 st citronklyfta
Övrigt
  • 3.5 msk majonnäs
  • 100 g vatten
  • 1 dl bär (frysta)
  • 4 msk parmesansås (Erik Lallerstedt)
  • 4 st träspett
  • 0.5 msk soja
  • 250 g frysta wokgrönsaker
  • 0.5 st gul lök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!