Tillbaka till menyerna

Behåll vikten vecka 24 2024

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 704 Kcal

    • Frukost - 238 Kcal

      Keso med blåbär och kokos

    • Lunch - 466 Kcal

      Äggröra med varmrökt lax

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 32.2 gram

Fett: 42.2 gram

Protein: 49.2 gram

Energi: 703.5 kcal

  • Måndag frukost 238 Kcal

    Keso med blåbär och kokos

    Keso med en härlig topping av blåbär, kokosflingor och grapefrukt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 238 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 125 g keso
    • 1 dl blåbär
    • 0.2 dl kokosflingor
    • 0.5 st grapefrukt

    Gör så här

    • Lägg keso i en skål och toppa med blåbär och kokosflingor.
    • Skär bort skalet på grapefrukten och skär ut filéer och lägg på keson.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 125 g keso
    • 1 dl blåbär
    • 0.2 dl kokosflingor
    • 0.5 st grapefrukt

    Måndag lunch 466 Kcal

    Äggröra med varmrökt lax

    Gott till frukost, lunch eller mellanmål!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 466 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 75 g varmrökt lax
    • 3 st salladsblad
    • 1 msk gräslök
    • 0.5 st äpple
    • 2 st ägg
    • 1 msk havregrädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk smör

    Gör så här

    • Fördela lax på en tallrik.
    • Lägg på lite sallad och gräslök.
    • Skiva äpplet och lägg vid sidan om.
    • Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar i en skål.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggröran.
    • Rör om med en trägaffel och stek ca 30 sekunder.
    • Lägg äggröran på tallriken och servera.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 75 g varmrökt lax
    • 3 st salladsblad
    • 1 msk gräslök
    • 0.5 st äpple
    • 2 st ägg
    • 1 msk havregrädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk smör
Mejeri
  • 125 g keso
  • 1 msk havregrädde
  • 1 msk smör
Frukt/grönt
  • 1 dl blåbär
  • 0.5 st grapefrukt
  • 3 st salladsblad
  • 0.5 st äpple
Torrvaror
  • 0.2 dl kokosflingor
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 75 g varmrökt lax
  • 2 st ägg
Kryddor/smaksättare
  • 1 msk gräslök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!