Tillbaka till menyerna

Barnvecka 1

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 1188 Kcal

    • Frukost - 172 Kcal

      Yoghurt med blåbär och granatäpple

    • Lunch - 558 Kcal

      Omelettwrap med tonfiskröra

    • Middag - 458 Kcal

      Köttbullar med mozzarellasallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1073 Kcal

    • Frukost - 232 Kcal

      Kokt ägg med kaviar

    • Lunch - 458 Kcal

      Köttbullar med mozzarellasallad

    • Middag - 383 Kcal

      Kyckling Pad thai med wokgrönsaker

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1071 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 383 Kcal

      Kyckling Pad thai med wokgrönsaker

    • Middag - 688 Kcal

      Gräddig filégryta

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 940 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 166 Kcal

      Het ratatouille

    • Middag - 773 Kcal

       Panerad torsk med nudlar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 755 Kcal

    • Frukost - 129 Kcal

      Yoghurt med färska bär

    • Lunch - 289 Kcal

      Italiensk matlåda

    • Middag - 337 Kcal

      Lammfilé med champinjonsås och haricots verts

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 513 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 199 Kcal

      Rissallad med kyckling

    • Middag - 314 Kcal

      Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 41 gram

Fett: 57.4 gram

Protein: 73.7 gram

Energi: 923.2 kcal

  • Måndag frukost 172 Kcal

    Yoghurt med blåbär och granatäpple

    En liten skål med naturell yoghurt med en topping av färska blåbär och granatäpplekärnor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 172 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 0.5 st granatäpple

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt och toppa med blåbär och granatäpple.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 0.5 st granatäpple

    Måndag lunch 558 Kcal

    Omelettwrap med tonfiskröra

    Denna omelettwrap går lika bra till stadig frukost som till lunch eller på picknicken. Mättar länge!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 558 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g tonfisk
    • 1 msk majonnäs
    • 0.2 dl gräddfil
    • 0 örter
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st citron
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 5 st små plommontomater
    • 1 st salladsblad
    • 2 st ägg
    • 2.5 g smör

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser till tonfiskröran i en skål och riv i citronskal.
    • Knäck äggen i en skål och blanda om.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek omeletten några minuter tills den stelnat.
    • Låt svalna på en tallrik.
    • Lägg på salladsblad och tonfiskröran.
    • Toppa med lite basilika och gräslök.
    • Servera med cocktailtomater.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g tonfisk
    • 1 msk majonnäs
    • 0.2 dl gräddfil
    • 0 örter
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st citron
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 5 st små plommontomater
    • 1 st salladsblad
    • 2 st ägg
    • 2.5 g smör

    Måndag middag 458 Kcal

    Köttbullar med mozzarellasallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 458 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 600 g nötfärs
    • 4 msk grädde
    • 2 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g smör
    Mozzarellasallad
    • 300 g buffelmozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 500 g körsbärstomater
    • 1 st rödlök
    • 100 g rucola
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skala och hacka lök oh vitlök fint.
    • Blanda köttfärs med lök, vitlök, grädde, persilja, salt och peppar.
    • Forma till köttbullar och stek runtom i en stekpanna med smör i ca 6-7 minuter. .
    • Skär mozzarellan i bitar och blanda med peston.
    • Dela tomaterna i bitar, finhacka rödlöken och blanda med mozzarellan.
    • Vänd ner ruccolan och smaka av med salt och peppar.
    • Servera köttbullarna tillsammans med salladen.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 600 g nötfärs
    • 4 msk grädde
    • 2 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g smör
    Mozzarellasallad
    • 300 g buffelmozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 500 g körsbärstomater
    • 1 st rödlök
    • 100 g rucola
    • 0 salt och svartpeppar
  • Tisdag frukost 232 Kcal

    Kokt ägg med kaviar

    Ägg med kaviar, enkelt och gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 232 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk kaviar

    Gör så här

    • Koka äggen.
    • Servera med kaviar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk kaviar

    Tisdag lunch 458 Kcal

    Köttbullar med mozzarellasallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 458 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 600 g nötfärs
    • 4 msk grädde
    • 2 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g smör
    Mozzarellasallad
    • 300 g buffelmozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 500 g körsbärstomater
    • 1 st rödlök
    • 100 g rucola
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skala och hacka lök oh vitlök fint.
    • Blanda köttfärs med lök, vitlök, grädde, persilja, salt och peppar.
    • Forma till köttbullar och stek runtom i en stekpanna med smör i ca 6-7 minuter. .
    • Skär mozzarellan i bitar och blanda med peston.
    • Dela tomaterna i bitar, finhacka rödlöken och blanda med mozzarellan.
    • Vänd ner ruccolan och smaka av med salt och peppar.
    • Servera köttbullarna tillsammans med salladen.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 600 g nötfärs
    • 4 msk grädde
    • 2 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 10 g smör
    Mozzarellasallad
    • 300 g buffelmozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 500 g körsbärstomater
    • 1 st rödlök
    • 100 g rucola
    • 0 salt och svartpeppar

    Tisdag middag 383 Kcal

    Kyckling Pad thai med wokgrönsaker

    En klassisk thailändsk rätt, den här gången utan nudlar. Spara tid genom att köpa färdig padthai-sås!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 47 gram

    Energi: 383 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 3 tsk rapsolja
    • 200 g frysta wokgrönsaker
    • 1 st ägg
    • 0.25 st vitkål
    • 1 förp pad thaisås
    • 60 g jordnötter
    • 1 st lime
    • 1 st salladslök

    Gör så här

    • Strimla kycklingfiléerna i bitar och salta och peppra.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingbitarna tills de får färg.
    • Lägg upp kycklingen på ett fat.
    • Woka grönsakerna i ett par minuter och knäck i ägget i mitten av pannan.
    • Strö på lite salt och låt ägget stelna.
    • Blanda ihop grönsakerna och ägget och tillsätt kycklingbitarna igen.
    • Strimla vitkålen och stek ytterligare någon minut.
    • Häll på pad thaisåsen och blanda.
    • Grovhacka jordnötterna och torrosta dem i en stekpanna tills de får färg.
    • Skär limen i klyftor.
    • Fördela kycklingwoken på tallrikar och servera med jordnötter, limeklyftor och salladslök.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 3 tsk rapsolja
    • 200 g frysta wokgrönsaker
    • 1 st ägg
    • 0.25 st vitkål
    • 1 förp pad thaisås
    • 60 g jordnötter
    • 1 st lime
    • 1 st salladslök
  • Onsdag lunch 383 Kcal

    Kyckling Pad thai med wokgrönsaker

    En klassisk thailändsk rätt, den här gången utan nudlar. Spara tid genom att köpa färdig padthai-sås!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 47 gram

    Energi: 383 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 3 tsk rapsolja
    • 200 g frysta wokgrönsaker
    • 1 st ägg
    • 0.25 st vitkål
    • 1 förp pad thaisås
    • 60 g jordnötter
    • 1 st lime
    • 1 st salladslök

    Gör så här

    • Strimla kycklingfiléerna i bitar och salta och peppra.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingbitarna tills de får färg.
    • Lägg upp kycklingen på ett fat.
    • Woka grönsakerna i ett par minuter och knäck i ägget i mitten av pannan.
    • Strö på lite salt och låt ägget stelna.
    • Blanda ihop grönsakerna och ägget och tillsätt kycklingbitarna igen.
    • Strimla vitkålen och stek ytterligare någon minut.
    • Häll på pad thaisåsen och blanda.
    • Grovhacka jordnötterna och torrosta dem i en stekpanna tills de får färg.
    • Skär limen i klyftor.
    • Fördela kycklingwoken på tallrikar och servera med jordnötter, limeklyftor och salladslök.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 700 g kycklingfilé
    • 3 tsk rapsolja
    • 200 g frysta wokgrönsaker
    • 1 st ägg
    • 0.25 st vitkål
    • 1 förp pad thaisås
    • 60 g jordnötter
    • 1 st lime
    • 1 st salladslök

    Onsdag middag 688 Kcal

    Gräddig filégryta

    Laga en gräddig filégryta som går hem hos hela familjen. Lätt och snabblagad. Denna rätt går bra att frysa in resterna och ta fram vid behov.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 55 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 688 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g fläskfile
    • 150 g kalvfilé
    • 1 st rödlök
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl vatten
    • 1 msk kalvfond
    • 2 dl crème fraiche
    • 1 msk frysta örter
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g gröna oliver
    • 1 msk färsk oregano

    Gör så här

    • Skär köttet i skivor.
    • Skala och strimla lök och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om i några minuter.
    • Strö på salt och peppar.
    • Tillsätt lök och vitlök och stek i någon minut.
    • Häll på vatten och fond.
    • Vispa ner crème fraiche och örter.
    • Låt puttra i 10 minuter.
    • Skär paprikan i skivor och tillsätt till grytan tillsammans med oliver.
    • Strö lite färsk oregano över och servera direkt.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g fläskfile
    • 150 g kalvfilé
    • 1 st rödlök
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 dl vatten
    • 1 msk kalvfond
    • 2 dl crème fraiche
    • 1 msk frysta örter
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g gröna oliver
    • 1 msk färsk oregano
  • Torsdag lunch 166 Kcal

    Het ratatouille

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 166 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Gör så här

    • Skär rödlök, squash och paprika i bitar. Skiva moroten och dela champinjonerna på mitten.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs alltihop samt vitlök i några minuter.
    • Blanda ner krossade tomater, chiliflakes och honung.
    • Krydda med torkade örter, salt och peppar. Låt puttra i 10 minuter.
    • Lägg upp på en tallrik eller lägg i en lunchbox och servera med rucolasallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Torsdag middag 773 Kcal

     Panerad torsk med nudlar

    Laga en torskrätt tillsammans med nudlar och koriandercréme!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 38 gram

    Protein: 67 gram

    Energi: 773 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st ägg
    • 50 g crumbs glutenfritt ströbröd
    • 1 msk olivolja
    Nudelsallad
    • 100 g glasnudlar
    • 0.5 st röd chili
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 1 dl purjolök
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 st mango
    • 0 salt och svartpeppar
    Koriandercréme
    • 0.5 dl majonnäs
    • 0.5 st lime
    • 2 msk färsk koriander
    • 0 salt och vitpeppar

    Gör så här

    • Tina fisken och strö på salt och peppar.
    • Vänd i ett uppvispat ägg och sedan i ströbrödet.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn torsken runt om i ca 5 minuter.
    • Gör nudelsalladen genom att koka nudlarna i lättsaltat vatten i ca 3 min eller efter anvisningarna på paketet.
    • Häll av vattnet och lägg i en skål.
    • Hacka chili och blanda ner tillsammans med limesaft, olja, sesamfrön och purjolök.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Strimla mango och avokado och blanda ner.
    • Gör koriandercrémen genom att blanda ihop alla ingredienser.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 st ägg
    • 50 g crumbs glutenfritt ströbröd
    • 1 msk olivolja
    Nudelsallad
    • 100 g glasnudlar
    • 0.5 st röd chili
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk sesamfrön
    • 1 dl purjolök
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 st mango
    • 0 salt och svartpeppar
    Koriandercréme
    • 0.5 dl majonnäs
    • 0.5 st lime
    • 2 msk färsk koriander
    • 0 salt och vitpeppar
  • Fredag frukost 129 Kcal

    Yoghurt med färska bär

    Lågkalori frukost som tar inte mer än 5 min att fixa!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 129 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 2 dl Bär

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål och toppa med valfria bär.

     

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 2 dl Bär

    Fredag lunch 289 Kcal

    Italiensk matlåda

    Rör ihop en italiensk matlåda som innehåller bland annat mozzarella, parmaskinka, rödlök och paprika! Enkelt att ta med som lunch till jobbet.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 19 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 289 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 62 g mozarella
    • 3 st skiva parmaskinka
    • 5 st cocktailtomat
    • 1 st snackspaprika
    • 50 g grönsallad
    • 0.25 st rödlök
    • 1 msk valnötter
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skiva mozzarellan i skivor.
    • Lägg mozzarella, parmaskinka, tomat, paprika, grönsallad i en matlåda.
    • Skala och skiva rödlök.
    • Lägg ner i matlådan tillsammans med valnötter.
    • Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 62 g mozarella
    • 3 st skiva parmaskinka
    • 5 st cocktailtomat
    • 1 st snackspaprika
    • 50 g grönsallad
    • 0.25 st rödlök
    • 1 msk valnötter
    • 0.5 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Fredag middag 337 Kcal

    Lammfilé med champinjonsås och haricots verts

    En kryddig lammfilé med champinjonsås och haricots verts till. Tex på torkade örter är oregano, timjan eller basilika!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 53 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 337 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 msk smör
    • 800 g lammytterfilé
    • 2 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    Champinjonsås
    • 250 g champinjon
    • 2 msk smör
    • 1 msk fond
    • 0.5 dl vatten
    • 2 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 250 g haricots verts

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 150 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet med örterna runtom tills det fått fin färg.
    • Krydda med salt och svartpeppar.
    • Lägg köttet i en ugnsfast form och låt det eftersteka i ugnen i 10-15 minuter.
    • Skölj och skiva champinjonerna.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn champinjonerna.
    • Tillsätt viltfond, vatten och grädde och låt koka ihop såsen i ca 15 minuter.
    • Smaka av med salt och svartpeppar.
    • Koka haricots vertsen i lättsaltat vatten i 2-3 minuter.
    • Fördela haricots vertsen på fyra tallrikar.
    • Skär upp lammfilén och lägg skivorna på bönorna och toppa med champinjonsåsen.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 msk smör
    • 800 g lammytterfilé
    • 2 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    Champinjonsås
    • 250 g champinjon
    • 2 msk smör
    • 1 msk fond
    • 0.5 dl vatten
    • 2 dl grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 250 g haricots verts
  • Söndag lunch 199 Kcal

    Rissallad med kyckling

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 3 gram

    Energi: 199 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 1 dl kokt ris
    • 1 dl hackat kycklingkött
    • 0.5 dl majs
    • 0
    • 0.5 st tärnat äpple
    • 0.15 dl gräddfil
    • 0.33 msk majonnäs
    • 0.5 msk sweet chilisås
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en skål.
    • Lägg salladsblad i botten på en matlåda och lägg på rissalladen.
    • Toppa med osttärningar, gurka och äppleskivor.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 1 dl kokt ris
    • 1 dl hackat kycklingkött
    • 0.5 dl majs
    • 0
    • 0.5 st tärnat äpple
    • 0.15 dl gräddfil
    • 0.33 msk majonnäs
    • 0.5 msk sweet chilisås
    • 0 salt och svartpeppar

    Söndag middag 314 Kcal

    Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 314 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 500 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    • 0 msk bladpersilja
    Rödkålssallad
    • 8 dl strimlad rödkål
    • 2 st äpple
    • 2 msk senap
    • 0.5 dl gräddfil
    • 2 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Strö på salt, peppar och lite örtkryddor på kycklingfilén.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn filén
      runt om några minuter.
    • Häll på lite vatten och sänk värmen.
    • Låt filén sauteras till den är genomstekt.
    • Vänd filén efter en stund.
    • Skär hälften av äpplet i stavar och hälften i tärningar.
    • Blanda ihop äppelstavar, rödkål, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar i en skål.
    • Servera med nystekt kycklingfilé och toppa med äppeltärningar.
    • Dekorera med persilja.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 500 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    • 0 msk bladpersilja
    Rödkålssallad
    • 8 dl strimlad rödkål
    • 2 st äpple
    • 2 msk senap
    • 0.5 dl gräddfil
    • 2 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar
Mejeri
  • 3 dl naturell yoghurt
  • 0.85 dl gräddfil
  • 26.5 g smör
  • 10 msk grädde
  • 600 g buffelmozzarella
  • 2 dl crème fraiche
  • 62 g mozarella
Frukt/grönt
  • 1 dl blåbär
  • 0.5 st granatäpple
  • 6 klyfta vitlök
  • 1 st citron
  • 5 st små plommontomater
  • 1 st salladsblad
  • 2.5 st gul lök
  • 1000 g körsbärstomater
  • 3.25 st rödlök
  • 203 g rucola
  • 400 g frysta wokgrönsaker
  • 0.5 st vitkål
  • 3 st lime
  • 2 st salladslök
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.25 st squash
  • 0.5 st paprika
  • 1 st morot
  • 5 st champinjoner
  • 200 g blomkålsbuketter
  • 0.5 st röd chili
  • 1 dl purjolök
  • 0.5 st mango
  • 5 st cocktailtomat
  • 1 st snackspaprika
  • 50 g grönsallad
  • 250 g champinjon
  • 250 g haricots verts
  • 0.5 st tärnat äpple
  • 8 dl strimlad rödkål
  • 2 st äpple
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 100 g tonfisk
  • 7 st ägg
  • 1200 g nötfärs
  • 1 msk kaviar
  • 1900 g kycklingfilé
  • 150 g fläskfile
  • 150 g kalvfilé
  • 200 g torskrygg
  • 3 st skiva parmaskinka
  • 800 g lammytterfilé
  • 1 dl hackat kycklingkött
Övrigt
  • 3.83 msk majonnäs
  • 100 g gröna oliver
  • 2 dl Bär
  • 1 msk fond
  • 2 msk senap
Kryddor/smaksättare
  • örter
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 4 msk bladpersilja
  • 8 msk grön pesto
  • 2 förp pad thaisås
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk frysta örter
  • 1 msk färsk oregano
  • 1 nypa chiliflakes
  • 3 tsk torkade örter
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk färsk koriander
  • 0.5 msk sweet chilisås
Torrvaror
  • 6 tsk rapsolja
  • 120 g jordnötter
  • 3 msk olivolja
  • 200 ml krossade tomater
  • 1 tsk flytande honung
  • 50 g crumbs glutenfritt ströbröd
  • 100 g glasnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 msk valnötter
  • 1 dl kokt ris
  • 0.5 dl majs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!