Gör så här
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Knaperstek bacon och lägg därefter på hushållspapper.
- Häll ner mandelmjöl, sesamfrön, fiberhusk och salt i en matberedare. Mixa så att det blandas och tillsätt sedan smör och ägget.
- Blanda ihop till en smidig deg. Plasta in och låt vila i kylen i 30 minuter. Kavla ut degen på ett mjölat bakbord. Klä en pajform, 22 cm i diameter, med degen. Pricka med en gaffel och förgrädda i 10 minuter på 150 grader.
- Höj temperaturen till 200 grader. Strimla skinkan. Fördela skinka, bacon, strimlad purjolök och finriven vitlök i pajskalet. Strö på riven ost. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor i en skål. Häll blandningen över pajen och sätt in i ugnen i ca: 25 minuter.
- Servera gärna med en grönsallad.