Tillbaka till menyerna

Angelica

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 907 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost

    • Lunch - 323 Kcal

      Torsk med ägg och spenatsås

    • Middag - 478 Kcal

      Kycklinggratäng med kantareller

    • Mellanmål

    • Dessert - 106 Kcal

      Bananbiskvier

  • Tisdag - 1080 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost

    • Lunch - 571 Kcal

      Bönpasta med kycklingsås

    • Middag - 509 Kcal

      Panerad torsk med dillcréme

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1073 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost - 118 Kcal

      Morgonboost

    • Lunch - 127 Kcal

      Spenatsoppa med fetaost

    • Middag - 553 Kcal

      Grillad kyckling med sallad

    • Mellanmål

    • Dessert - 275 Kcal

      Äppelkaka med mandel

  • Torsdag - 1051 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost

    • Lunch - 878 Kcal

      Grekisk paj med köttfärs och ajvar

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert - 173 Kcal

      Banan cookies

  • Fredag - 480 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 480 Kcal

      Ostburgare i salladsblad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 286 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 286 Kcal

      Linssoppa med halloumi

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 29.4 gram

Fett: 52.5 gram

Protein: 54.9 gram

Energi: 812.8 kcal

  • Måndag lunch 323 Kcal

    Torsk med ägg och spenatsås

    En god fiskrätt med spenat och ägg!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 323 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 st ägg
    • 300 g torskfile
    • 1 tsk salt
    • 2 msk pepparrot
    • 1 msk gräslök
    • 250 g spenat
    • 5 g smör
    • 1 dl havregrädde
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör först spenatsåsen genom att tina spenaten något.
    • Skala och finhacka lök.
    • Hetta upp en kastrull med smör och bryn lök någon minut.
    • Lägg ner spenaten och häll på grädde.
    • Låt koka ihop 10 minuter på svag värme.
    • Smaka av med salt.
    • Hacka äggen grovt.
    • Strö på salt på fisken.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn fisken någon minut per sida.
    • Häll på vatten och låt sjuda några minuter tills fisken är klar.
    • Häll spenatsås på tallrikar och lägg en fiskfilé över.
    • Toppa med färskriven pepparrot, hackat ägg och gräslök

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 st ägg
    • 300 g torskfile
    • 1 tsk salt
    • 2 msk pepparrot
    • 1 msk gräslök
    • 250 g spenat
    • 5 g smör
    • 1 dl havregrädde
    • 0 salt och svartpeppar

    Måndag middag 478 Kcal

    Kycklinggratäng med kantareller

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 30 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 478 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 10 g smör
    • 1.5 msk ketjap manis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk färsk timjan
    • 2 dl riven västerbottenost
    • 400 g trattkantareller
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 2 dl grädde

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Dela kycklingfiléerna och strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn filéerna runt om i några minuter.
    • Häll på ketjap manis och läggsedan  kycklingen i en ugnsfast form.
    • Skär kantarellerna i mindre  bitar och stek i smör 5 minuter.
    • Skala och finhacka lök och vitlök och blanda ner.
    • Häll på grädde, ketjap manis och koka ihop.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Hacka färsk timjan och blanda ner.
    • Häll såsen över kycklingen och strö på ost.
    • Gratinera i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med en sallad.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 10 g smör
    • 1.5 msk ketjap manis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk färsk timjan
    • 2 dl riven västerbottenost
    • 400 g trattkantareller
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 2 dl grädde

    Måndag dessert 106 Kcal

    Bananbiskvier

    Ett perfekt mellanmål till både vuxna och barn!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 2 gram

    Energi: 106 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    • 100 g mörk choklad
    • 2 st banan
    • 0.5 dl jordnötssmör crunchy (Green Choice)

    Gör så här

    • Smält chokladen i ett vattenbad.
    • Skiva bananerna och lägg ut hälften på en plåt eller bricka med bakplåtspapper.
    • Fördela jordnötssmöret över och lägg resterande bananskivor ovanpå.
    • Doppa försiktigt i chokladen och lägg tillbaka på bakplåtspappret.
    • Låt stå i kylen i minst 2 timmar före servering.
    • Kan även förvaras i frysen.
    • Serveras kalla.

    Ingredienser

    10 portioner

    • 100 g mörk choklad
    • 2 st banan
    • 0.5 dl jordnötssmör crunchy (Green Choice)
  • Tisdag lunch 571 Kcal

    Bönpasta med kycklingsås

    När du längtar efter en härlig pastarätt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 37 gram

    Protein: 44 gram

    Energi: 571 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 150 g bönpasta
    • 1 st squash
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Kycklingsås
    • 400 g kycklinglårfilé
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 1.5 dl grädde
    • 50 g vatten
    • 2 msk senap
    • 3 msk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100.5 g cocktailtomater
    • 1 st orange paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 100 g bacon
    • 1 st basilikakvist

    Gör så här

    • Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen och skölj sedan i kallt vatten.
    • Hyvla squash och morot med en potatisskalare och vänd ihop med olivolja salt och peppar.
    • Skär kycklingen i mindre bitar och finhacka vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och tillsätt kyckling och vitlök.
    • Fräs några minuter.
    • Tillsätt grädde, vatten och senap och låt koka ihop i ca 10 minuter.
    • Tillsätt sedan basilika och smaka av med salt och peppar.
    • Skär cocktailtomater, paprika, och rödlök i mindre bitar och tillsätt till kycklingen.
    • Skär bacon i mindre bitar och stek bacon i en het panna.
    • Fördela bön- och grönsakspastan på tallrikar och lägg kycklingssåsen på bönpastan.
    • Toppa med stekt bacon och färsk basilika.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 150 g bönpasta
    • 1 st squash
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    Kycklingsås
    • 400 g kycklinglårfilé
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 msk olivolja
    • 1.5 dl grädde
    • 50 g vatten
    • 2 msk senap
    • 3 msk basilika
    • 0 salt och svartpeppar
    • 100.5 g cocktailtomater
    • 1 st orange paprika
    • 0.5 st rödlök
    • 100 g bacon
    • 1 st basilikakvist

    Tisdag middag 509 Kcal

    Panerad torsk med dillcréme

    Panera torskfilé och servera med en dillcréme - enkel och lättlagad maträtt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 35 gram

    Energi: 509 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 st ägg
    • 20 g crumbs glutenfritt ströbröd
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 st skivad avokado
    • 0
    • 0.25 st rödlök
    • 2 st citronklyfta
    • 2 st dillkvistar
    Dillcréme
    • 1 dl crème fraiche
    • 1 msk dill
    • 1 tsk citronskal

    Gör så här

    • Gör först dillcrémen genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och peppar.
    • Skär fisken i bitar och strö på salt och peppar.
    • Vispa upp ägget i en skål och doppa fiskfiléerna. Lägg ströbrödet på ett fat och rulla fisken i ströbrödet.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn fisken runt om i ca: 10 min på svag värme.
    • Servera med skivad avokado, tomat och dillcréme.
    • Toppa med rödlök och dekorera med dill och citron.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g torskrygg
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 st ägg
    • 20 g crumbs glutenfritt ströbröd
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 st skivad avokado
    • 0
    • 0.25 st rödlök
    • 2 st citronklyfta
    • 2 st dillkvistar
    Dillcréme
    • 1 dl crème fraiche
    • 1 msk dill
    • 1 tsk citronskal
  • Onsdag frukost 118 Kcal

    Morgonboost

    Starta din morgon med en riktig kick!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 1 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 6 tsk ingefära
    • 10 g gurkmeja (färsk)
    • 1.5 st citron
    • 5 tsk agavesirap
    • 1 tsk cayennepeppar
    • 6 dl vatten

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en kanna och servera i glas eller häll upp på flaska.
      Tips! Denna är stark, är du känslig för stakt så ta mindre mängd cayenne och smaka av.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    • 6 tsk ingefära
    • 10 g gurkmeja (färsk)
    • 1.5 st citron
    • 5 tsk agavesirap
    • 1 tsk cayennepeppar
    • 6 dl vatten

    Onsdag lunch 127 Kcal

    Spenatsoppa med fetaost

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 8 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 127 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 250 g fryst bladspenat
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 dl vatten
    Topping 2 portioner
    • 50 g fetaost

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och fräs lök och vitlök.
    • Tillsätt spenat, buljongtärning, salt, peppar och 5 dl vatten.
    • Låt koka ihop i ca 15 minuter.
    • Mixa soppan slät och smaka av med salt och peppar.
    • Häll upp i skålar och toppa med smulad fetaost.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 250 g fryst bladspenat
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 dl vatten
    Topping 2 portioner
    • 50 g fetaost

    Onsdag middag 553 Kcal

    Grillad kyckling med sallad

    En lunch som går snabbt fixa med färdiggrillad kyckling!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 74 gram

    Energi: 553 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g färdiggrillad kyckling
    • 2 dl blandsallad
    • 5 st rädisor
    • 0.25 st gurka
    • 100 g selleri
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Ta bort skinnet på kycklingen.
    • Lägg upp salladen på ett fat
    • Skär gurka, rädisor och selleri i mindre bitar och lägg upp på tallriken.
    • Häll över olivolja och krydda med salt och peppar.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 250 g färdiggrillad kyckling
    • 2 dl blandsallad
    • 5 st rädisor
    • 0.25 st gurka
    • 100 g selleri
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Onsdag dessert 275 Kcal

    Äppelkaka med mandel

    Ta vara på fallfrukten och baka en härlig och god äppelkaka och bjud in dina nära och kära!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 5 gram

    Energi: 275 kcal

    Ingredienser

    8 portioner

    • 150 g smör
    • 2 dl mandelmjöl
    • 0.5 dl psylliumhusk
    • 1 dl sukrin gold
    • 0.5 tsk vaniljpulver
    • 1 tsk bakpulver
    • 2 st ägg
    • 2 st rött äpple
    • 2 msk flagad rostad mandel

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Smält smör i en kastrull och ta av från värmen.
    • Blanda ner mandelmjöl, psylliumhusk, sukrin, vaniljpulver, bakpulver och ägg.
    • Häll alltsammans i en pajform.
    • Skiva äpplen och lägg i pajen och toppa med lite flagad mandel.
    • Grädda i 20 minuter.

     

    Ingredienser

    8 portioner

    • 150 g smör
    • 2 dl mandelmjöl
    • 0.5 dl psylliumhusk
    • 1 dl sukrin gold
    • 0.5 tsk vaniljpulver
    • 1 tsk bakpulver
    • 2 st ägg
    • 2 st rött äpple
    • 2 msk flagad rostad mandel
  • Torsdag lunch 878 Kcal

    Grekisk paj med köttfärs och ajvar

    Denna paj är perfekt att frysa in och ta upp vid behov! Om du vill göra en egen pajdeg så kan du använda dig av receptet nedan. Eget pajskal: 100 g smör 2 msk psylliumhusk 2 dl mandelmjöl 1 ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 41 gram

    Fett: 62 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 878 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 0.5 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 500 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 1 dl ajvar relish
    • 1 msk färsk oregano
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st orange paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 150 g fetaost
    • 0.5 st rödlök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 1 dl mjölk
    Tillbehör
    • 4 dl rucola

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 150 grader. Lägg pajskalet i en pajform med bakplåtspapper. Nagga botten och förgrädda i 10 minuter.
    • Höj värmen till 200 grader. Skala och finhacka lök och riv vitlöken fint. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn färs, lök och vitlök.
    • Strö på salt, peppar och örtagårdskrydda.
    • Tillsätt ajvar relish.
    • kär alla grönsaker i mindre bitar och stek i olivolja någon minut.
    • Fördela köttfärsen i pajskalet och strö över lite färsk oregano.
    • Lägg över grönsakerna och smula fetaosten över.
    • Lägg på strimlad rödlök.
    • Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar och häll blandningen över pajen.
    • Strö över lite örtagårdskrydda och grädda 25 minuter i ugnen.
    • Servera med rucolasallad.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
    • 0.5 st gul lök
    • 2 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 500 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 1 dl ajvar relish
    • 1 msk färsk oregano
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st orange paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 150 g fetaost
    • 0.5 st rödlök
    • 3 st ägg
    • 2 dl grädde
    • 1 dl mjölk
    Tillbehör
    • 4 dl rucola

    Torsdag dessert 173 Kcal

    Banan cookies

    Snabbakade småkakor, går utmärkt att frysa in!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 173 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    • 2.5 dl havregryn
    • 0.75 dl mandelmjöl
    • 30 gram kokossocker
    • 1 tsk bakpulver
    • 1 tsk malen kanel
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 1 krm salt
    • 0.5 dl mandelmjölk
    • 0.25 dl lönnsirap
    • 1 st banan
    • 0.5 dl valnötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Blanda alla torra ingredienser i en bunke och blanda om ordentligt.
    • Mosa bananen.
    • Hacka valnötterna.
    • Blanda ner resten av ingredienserna och blanda om tills du fått en jämn smet.
    • Lägg bakplåtspapper på en plåt och klicka ut sex kakor.
    • Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
    • Låt svalna.

    Ingredienser

    6 portioner

    • 2.5 dl havregryn
    • 0.75 dl mandelmjöl
    • 30 gram kokossocker
    • 1 tsk bakpulver
    • 1 tsk malen kanel
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 1 krm salt
    • 0.5 dl mandelmjölk
    • 0.25 dl lönnsirap
    • 1 st banan
    • 0.5 dl valnötter
  • Fredag middag 480 Kcal

    Ostburgare i salladsblad

    En god ostburgare inlindat i salladsblad med grönsaker och toppad med en krämig dressing på.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 40 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 480 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 skiva bacon
    • 250 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk grädde
    • 1 msk smör
    • 2 skiva ost
    • 6 blad romansallad
    • 0.15 st rödlök
    • 0
    Dressing
    • 2 msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 1 msk tomatpuré
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör först dressingen genom att blanda alla ingredienser och ställ kallt.
    • Stek baconskivor och låt rinna av på hushållspapper.
    • Blanda färsen med salt, peppar och grädde och forma smeten till hamburgare.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hamburgarna på bägge sidor i ca 5 minuter.
    • Lägg en skiva ost på varje burgare och låt smälta.
    • Lägg upp några salladsblad en tallrik och lägg hamburgaren ovanpå.
    • Toppa med dressing, skivad tomat och lökskivor, bacon.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 skiva bacon
    • 250 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk grädde
    • 1 msk smör
    • 2 skiva ost
    • 6 blad romansallad
    • 0.15 st rödlök
    • 0
    Dressing
    • 2 msk gräddfil
    • 1 msk majonnäs
    • 1 msk tomatpuré
    • 0 salt och svartpeppar
  • Lördag middag 286 Kcal

    Linssoppa med halloumi

    Gör en god linssoppa med smaker av curry, ingefära, kanel och kokosmjölk!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 3 gram

    Energi: 286 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 3 tsk rapsolja
    • 3 tsk ingefära
    • 0.5 msk malen curry
    • 1 tärning grönsaksbuljong
    • 4 dl vatten
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 1 msk sweet chilisås
    • 150 g röda linser
    • 1 st kanelstång
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g halloumiost

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Skala och skiva moroten.
    • Hetta upp en kastrull med olja och lägg ner lök, vitlök, morötter, ingefära och curry.
    • Låt steka någon minut.
    • Smula ner buljongtärningen och häll på vatten, kokosmjölk och sweet chilisås.
    • Häll i linser och lägg ner kanelstången.
    •  Koka på svag värme i 15 minuter.
    • Späd med mer vatten om det behövs.
    • Smaka av med salt och peppar.
    •  Mixa soppan slät och häll upp i skålar.
    •  Skiva osten och stek i lite olja.
    •  Fördela på soppan och dekorera med purjolök och skivad rödlök.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st morot
    • 3 tsk rapsolja
    • 3 tsk ingefära
    • 0.5 msk malen curry
    • 1 tärning grönsaksbuljong
    • 4 dl vatten
    • 0.5 burk kokosmjölk
    • 1 msk sweet chilisås
    • 150 g röda linser
    • 1 st kanelstång
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g halloumiost
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 7.5 st ägg
  • 300 g torskfile
  • 600 g kycklingfilé
  • 400 g kycklinglårfilé
  • 102 g bacon
  • 350 g torskrygg
  • 250 g färdiggrillad kyckling
  • 750 g nötfärs
Kryddor/smaksättare
  • 2 tsk salt
  • 2 msk pepparrot
  • 1 msk gräslök
  • 1.5 tsk örtagårdskrydda
  • 1.5 msk ketjap manis
  • 1 msk färsk timjan
  • 3 msk basilika
  • 1 st basilikakvist
  • 2 st dillkvistar
  • 1 msk dill
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 1.5 tsk vaniljpulver
  • 1 dl ajvar relish
  • 1 msk färsk oregano
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 msk tomatpuré
  • 0.5 msk malen curry
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 st kanelstång
Frukt/grönt
  • 250 g spenat
  • 400 g trattkantareller
  • 3 st gul lök
  • 7 klyfta vitlök
  • 3 st banan
  • 1.25 st squash
  • 2 st morot
  • 100.5 g cocktailtomater
  • 1.5 st orange paprika
  • 1.4 st rödlök
  • 1 st skivad avokado
  • 2 st citronklyfta
  • 1 tsk citronskal
  • 9 tsk ingefära
  • 10 g gurkmeja (färsk)
  • 1.5 st citron
  • 250 g fryst bladspenat
  • 2 dl blandsallad
  • 5 st rädisor
  • 0.25 st gurka
  • 100 g selleri
  • 2 st rött äpple
  • 0.5 st röd paprika
  • 4 dl rucola
  • 6 blad romansallad
Mejeri
  • 166 g smör
  • 1 dl havregrädde
  • 2 dl riven västerbottenost
  • 7.5 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g fetaost
  • 1 dl mjölk
  • 0.5 dl mandelmjölk
  • 2 skiva ost
  • 2 msk gräddfil
  • 50 g halloumiost
Övrigt
  • 100 g mörk choklad
  • 0.5 dl jordnötssmör crunchy (Green Choice)
  • 2 msk senap
  • 1 paket Pop! Bakery smördeg glutenfri
  • 0.25 dl lönnsirap
  • 1 msk majonnäs
Torrvaror
  • 150 g bönpasta
  • 4 msk olivolja
  • 20 g crumbs glutenfritt ströbröd
  • 5 tsk agavesirap
  • 2.75 dl mandelmjöl
  • 0.5 dl psylliumhusk
  • 1 dl sukrin gold
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk flagad rostad mandel
  • 2.5 dl havregryn
  • 30 gram kokossocker
  • 0.5 dl valnötter
  • 3 tsk rapsolja
  • 0.5 burk kokosmjölk
  • 150 g röda linser

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!