Tillbaka till menyerna

800 kcal

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 673 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 166 Kcal

      Detoxsoppa – 2 portioner

    • Middag - 195 Kcal

      Spenat och grönkålssoppa med pocherat ägg – 2 portioner

    • Mellanmål - 311 Kcal

      Red Blueberry Dream Smoothie – 1 portion (1 kanna)

    • Dessert

  • Tisdag - 744 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 166 Kcal

      Detoxsoppa – 2 portioner

    • Middag - 267 Kcal

      Kycklingsoppa med rotfrukter

    • Mellanmål - 311 Kcal

      Red Blueberry Dream Smoothie – 1 portion (1 kanna)

    • Dessert

  • Onsdag - 706 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 319 Kcal

      Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    • Middag - 381 Kcal

      Kycklingröra i paprikor

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 745 Kcal

    • Frukost - 246 Kcal

      Lyxig GI-gröt

    • Lunch - 381 Kcal

      Kycklingröra i paprikor

    • Middag - 118 Kcal

      Sparrissoppa – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 715 Kcal

    • Frukost - 363 Kcal

      Omelett på grönsaksrester

    • Lunch - 118 Kcal

      Sparrissoppa – 2 portioner

    • Middag - 235 Kcal

      Persisk lammgryta á la Ulrika

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 702 Kcal

    • Frukost - 153 Kcal

      Yoghurt med hallon och granatäpple

    • Lunch - 235 Kcal

      Persisk lammgryta á la Ulrika

    • Middag - 315 Kcal

      Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 764 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 315 Kcal

      Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    • Middag - 443 Kcal

      Hamburgare

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 52.6 gram

Fett: 43.6 gram

Protein: 58.4 gram

Energi: 721.2 kcal

  • Måndag lunch 166 Kcal

    Detoxsoppa – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 166 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st blomkål
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 1 st morot
    • 10 st champinjoner
    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 1 klyfta riven vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 0.5 st röd chili
    • 0.2 tsk gurkmeja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 600 g vatten
    • 1 msk lantbuljong
    • 100 g spenat
    • 1 st polkabeta

    Gör så här

    1. Skala och skiva grönsaker i mindre bitar.
    2. Hetta upp en kastrull med olja och lägg ner alla grönsaker, vitlök, ingefära, chili, gurkmeja låt steka någon minut.
    3. Strö på salt och peppar.
    4. Häll på vatten och smula ner buljongtärning.
    5. Låt sjuda på svag värme i ca 10 minuter.
    6. Lägg ner spenat precis innan servering.
    7. Häll upp i skålar eller stora muggar och lägg i tunt skivade betor.

    Måndag middag 195 Kcal

    Spenat och grönkålssoppa med pocherat ägg – 2 portioner

    Måndag mellanmål 311 Kcal

    Red Blueberry Dream Smoothie – 1 portion (1 kanna)

  • Tisdag lunch 166 Kcal

    Detoxsoppa – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 19 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 166 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st blomkål
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 1 st morot
    • 10 st champinjoner
    • 0.5 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 1 klyfta riven vitlök
    • 3 tsk ingefära
    • 0.5 st röd chili
    • 0.2 tsk gurkmeja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 600 g vatten
    • 1 msk lantbuljong
    • 100 g spenat
    • 1 st polkabeta

    Gör så här

    1. Skala och skiva grönsaker i mindre bitar.
    2. Hetta upp en kastrull med olja och lägg ner alla grönsaker, vitlök, ingefära, chili, gurkmeja låt steka någon minut.
    3. Strö på salt och peppar.
    4. Häll på vatten och smula ner buljongtärning.
    5. Låt sjuda på svag värme i ca 10 minuter.
    6. Lägg ner spenat precis innan servering.
    7. Häll upp i skålar eller stora muggar och lägg i tunt skivade betor.

    Tisdag middag 267 Kcal

    Kycklingsoppa med rotfrukter

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 26 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 267 kcal

    Ingredienser

    3 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st palsternacka
    • 250 g gram kålrot
    • 1 st morot
    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    • 0.75 msk curry
    • 0.5 tsk kanel
    • 0.5 tsk spiskummin
    • 5 st torkade plommon
    • 2 msk tomatpuré
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 7 dl dl vatten
    Dekoration
    • 1 msk färsk timjan

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och finhacka vitlök.
    • Skala rotfrukterna och skär i tärningar.
    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en kastrull med olja och lägg ner kyckling, lök och vitlök. Tillsätt kryddor, plommon, tomatketjup, hönsbuljong och vatten.
    • Låt koka upp och sänk värmen.
    • Sätt på ett lock och låta sjuda 10 minuter.
    • Servera soppan i djupa tallrikar och strö på lite färsk timjan.

    Tisdag mellanmål 311 Kcal

    Red Blueberry Dream Smoothie – 1 portion (1 kanna)

  • Onsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Onsdag lunch 319 Kcal

    Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 319 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 2 st morot
    • 1 st rödlök
    • 100 g halloumi
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 kruka färsk basilika

    Gör så här

    1. Skala moroten och löken.
    2. Skär halloumin i tärningar.
    3. Skär alla grönsaker i mindre bitar.
    4. Hetta upp en stekpanna med olivolja och woka alla ingredienser i ca 5 minuter, strö på salt och peppar.
    5. Lägg basilika på en tallrik och lägg på grönsakswoken.

    Onsdag middag 381 Kcal

    Kycklingröra i paprikor

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklinglårfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g Philadelpha grillad paprika
    • 2 st gul paprika
    Tillbehör
    • 50 g ruccola
    • 75 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek kycklingen tills den är färdig och tillsätt rödlök, vitlök, örtkrydda och Philadelphia.
    • Dela  paprikorna och gröp ur innehållet.
    • Lägg paprikorna på en plåt och fyll med kycklingröran.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Toppa med några kvistar oregano och servera med rucolasallad och tomat.
  • Torsdag frukost 246 Kcal

    Lyxig GI-gröt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 35 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 246 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    Grynblandning
    • 5 dl fiberhavregryn
    • 5 dl dinkelflingor
    • 0.5 dl linfrön
    • 2.5 msk solrosfrön
    • 1.25 msk pumpakärnor
    • 20 g kokosskivor
    • 4 tsk kanel
    • 150 g torkade äppelbitar
    • 0.5 dl torkade blåbär
    • 5 st torkade aprikoser
    • 0.5 dl torkade gojibär
    Tillbehör för 1 portion
    • 1 dl havremjölk

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser. Hacka äppelbitar och aprikoser och lägg ner i blandningen. Förvara i en burk med tättslutande lock.

    Tillagning:

    • Lägg 1 ½ dl grynblandning i en kastrull med 3 dl vatten. Låt koka på medelvärme i 5 minuter under omrörning. Servera med havremjölk.

    Torsdag lunch 381 Kcal

    Kycklingröra i paprikor

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklinglårfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g Philadelpha grillad paprika
    • 2 st gul paprika
    Tillbehör
    • 50 g ruccola
    • 75 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek kycklingen tills den är färdig och tillsätt rödlök, vitlök, örtkrydda och Philadelphia.
    • Dela  paprikorna och gröp ur innehållet.
    • Lägg paprikorna på en plåt och fyll med kycklingröran.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Toppa med några kvistar oregano och servera med rucolasallad och tomat.

    Torsdag middag 118 Kcal

    Sparrissoppa – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g vit sparris
    • 250 g sparris
    • 600 g vatten
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 50 g sparris

    Gör så här

    • Skala och hacka gul lök, låt den mjukna med olivoljan i en kastrull.
    • Skala den vita sparrisen. Skär sparrisen i mindre bitar. Hoppa över den träiga delen på sparrisen.
    • Lägg i kastrullen och bryn tillsammans med löken någon minut.
    • Häll på vatten, smula ner buljongtärning och låt koka ihop ca 10 minuter.
    • Mixa soppan och häll tillbaka i kastrullen.
    • Smaka av med salt och peppar, späd med mer vatten om det behövs.
    • Skär sparrisen till toppingen i små bitar. Häll soppan i skålar och toppa med sparrisen.
  • Fredag frukost 363 Kcal

    Omelett på grönsaksrester

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 363 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3.75 st champinjoner
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 msk msk smör
    • 25 g spenat
    • 0.5 dl riven ost

    Gör så här

    • Knäck ägg i en skål och vispa ihop med salt och peppar.
    • Skiva alla grönsaker.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner grönsakerna tillsammans med spenat.
    • Låt fräsa någon minut och häll ner äggsmeten.
    • Stek på låg värme tills omeletten blir fast.
    • Strö på lite riven ost.

    Fredag lunch 118 Kcal

    Sparrissoppa – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g vit sparris
    • 250 g sparris
    • 600 g vatten
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 50 g sparris

    Gör så här

    • Skala och hacka gul lök, låt den mjukna med olivoljan i en kastrull.
    • Skala den vita sparrisen. Skär sparrisen i mindre bitar. Hoppa över den träiga delen på sparrisen.
    • Lägg i kastrullen och bryn tillsammans med löken någon minut.
    • Häll på vatten, smula ner buljongtärning och låt koka ihop ca 10 minuter.
    • Mixa soppan och häll tillbaka i kastrullen.
    • Smaka av med salt och peppar, späd med mer vatten om det behövs.
    • Skär sparrisen till toppingen i små bitar. Häll soppan i skålar och toppa med sparrisen.

    Fredag middag 235 Kcal

    Persisk lammgryta á la Ulrika

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 57 gram

    Energi: 235 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Innehåll
    • 2 st gul lök
    • 4 klyfta vitlök
    • 1.5 st chilifrukter
    • 3 msk msk smör
    • 1.75 kg lammkött
    • 6 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 tsk kardemumma
    • 3 tsk kanel
    • 2 msk curry
    • 200 g krossade tomater
    • 3 dl dl vatten
    • 2 msk ketjap manis
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 15 st torkade aprikoser
    • 2 st kanelstång
    • 10 st kardemummakapsel
    • 1 st salladslök
    • 2 styck tomat
    • 1 kruka färsk koriander
    Tillbehör
    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0 msk pistagenötter
    • 6 msk gula russin
    • 6 msk ajvar relish
    • 6 st pepperoni

    Gör så här

    • Skala och skiva löken, finhacka vitlök och chili.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek kött, lök, vitlök, chili och ingefära i omgångar.
    • Lägg i en stor järngryta.
    • Vid stekning, krydda med salt, peppar, malen kanel, malen kardemumma och curry.
    • Tillsätt krossade tomater, vatten, buljongtärning, aprikoser, kanelstång och kardemummakapslar.
    • Strimla salladslök och koriander och lägg ner i grytan.
    • Koka grytan i 1,5 timme.
    • Smaka av med kryddor och toppa med hackade tomater.
    • Servera med yoghurt, pistagenötter, russin, ajvar relish och pepperoni
  • Lördag frukost 153 Kcal

    Yoghurt med hallon och granatäpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 153 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0.5 st granatäpple
    • 1 dl hallon (färska)

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål.
    • Gröp ur kärnorna från granatäpplet och lägg över yoghurten.
    • Toppa med hallon.

    Lördag lunch 235 Kcal

    Persisk lammgryta á la Ulrika

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 57 gram

    Energi: 235 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Innehåll
    • 2 st gul lök
    • 4 klyfta vitlök
    • 1.5 st chilifrukter
    • 3 msk msk smör
    • 1.75 kg lammkött
    • 6 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 tsk kardemumma
    • 3 tsk kanel
    • 2 msk curry
    • 200 g krossade tomater
    • 3 dl dl vatten
    • 2 msk ketjap manis
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 15 st torkade aprikoser
    • 2 st kanelstång
    • 10 st kardemummakapsel
    • 1 st salladslök
    • 2 styck tomat
    • 1 kruka färsk koriander
    Tillbehör
    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0 msk pistagenötter
    • 6 msk gula russin
    • 6 msk ajvar relish
    • 6 st pepperoni

    Gör så här

    • Skala och skiva löken, finhacka vitlök och chili.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek kött, lök, vitlök, chili och ingefära i omgångar.
    • Lägg i en stor järngryta.
    • Vid stekning, krydda med salt, peppar, malen kanel, malen kardemumma och curry.
    • Tillsätt krossade tomater, vatten, buljongtärning, aprikoser, kanelstång och kardemummakapslar.
    • Strimla salladslök och koriander och lägg ner i grytan.
    • Koka grytan i 1,5 timme.
    • Smaka av med kryddor och toppa med hackade tomater.
    • Servera med yoghurt, pistagenötter, russin, ajvar relish och pepperoni

    Lördag middag 315 Kcal

    Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 1 st citron
    • 1 msk olivolja
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och citonpeppar
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Lägg laxfilén i en ugnsfast form.
    3. Pressa saften från ½ citron över laxen och ringla över olivolja.
    4. Krydda med chiliflakes, salt och citronpeppar och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
    5. Garnera med resten av citronen och strö över färsk, hackad gräslök.
  • Söndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Söndag lunch 315 Kcal

    Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 1 st citron
    • 1 msk olivolja
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och citonpeppar
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Lägg laxfilén i en ugnsfast form.
    3. Pressa saften från ½ citron över laxen och ringla över olivolja.
    4. Krydda med chiliflakes, salt och citronpeppar och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
    5. Garnera med resten av citronen och strö över färsk, hackad gräslök.

    Söndag middag 443 Kcal

    Hamburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -7 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 443 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 175 g nötfärs
    • 1 krm grillkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 20 g bacon
    • 3 st lökring
    • 1 skiva skiva ost
    • 2 st salladsblad
    Tillbehör
    • 1 msk hamburgerdressing

    Gör så här

    • Lägg färsen i en skål och blanda ner grillkrydda, salt och peppar.
    • Forma till biffar och stek i stekpanna med lite smör, ca 10 minuter.
    • Lägg ner skivor av bacon och lökringar och stek några minuter.
    • Lägg på en ostskiva på hamburgaren.
    • Fördela salladsblad på en stor tallrik.
    • Lägg en hamburgare på varje salladsblad.
    • Lägg på bacon och lök.
    • Skiva tomaten och lägg på hamburgarna.
    • Servera med en färdig dressing.
Frukt/grönt
  • 1 st blomkål
  • 1 st Broccolihuvud
  • 5 st morot
  • 23.75 st champinjoner
  • 2 klyfta riven vitlök
  • 6 tsk ingefära
  • 1 st röd chili
  • 225 g spenat
  • 2 st polkabeta
  • 12 klyfta vitlök
  • 100 g färsk grönkål
  • 50 g bladspenat
  • 0.1 tsk riven färsk muskotnöt
  • 2 st rödbetor
  • 2 st apelsin
  • 2.5 st granatäpple
  • 1 st palsternacka
  • 250 g gram kålrot
  • 2.25 st rödlök
  • 0.25 st squash
  • 1 st röd paprika
  • 100 g sockerärtor
  • färsk basilika
  • 4 st gul paprika
  • 100 g ruccola
  • 150 g cocktailtomater
  • 500 g vit sparris
  • 600 g sparris
  • 3 st chilifrukter
  • 12 tsk riven ingefära
  • 2 st salladslök
  • 4 styck tomat
  • 1 dl hallon (färska)
  • 2 st citron
  • gräslök
  • 3 st lökring
  • 2 st salladsblad
  • 8.5 st gul lök
Torrvaror
  • 6 tsk olivolja
  • 3 msk olivolja
  • 5 st torkade plommon
  • 6 dl kaffe
  • 5 dl fiberhavregryn
  • 5 dl dinkelflingor
  • 0.5 dl linfrön
  • 2.5 msk solrosfrön
  • 1.25 msk pumpakärnor
  • 20 g kokosskivor
  • 150 g torkade äppelbitar
  • 0.5 dl torkade blåbär
  • 35 st torkade aprikoser
  • 0.5 dl torkade gojibär
  • 400 g krossade tomater
  • pistagenötter
  • 12 msk gula russin
Kryddor/smaksättare
  • 0.4 tsk gurkmeja
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk lantbuljong
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • salt och vitpeppar
  • 2.5 tsk örtagårdskrydda
  • 4.75 msk curry
  • 10.5 tsk kanel
  • 0.5 tsk spiskummin
  • 3 st hönsbuljongtärning
  • 1 msk färsk timjan
  • 12 tsk kardemumma
  • 4 msk ketjap manis
  • 2 st köttbuljongtärning
  • 4 st kanelstång
  • 20 st kardemummakapsel
  • 2 kruka färsk koriander
  • 12 msk ajvar relish
  • chiliflakes
  • salt och citonpeppar
  • 1 krm grillkrydda
Övrigt
  • 3400 g vatten
  • 17 dl dl vatten
  • 4.5 dl blåbär (frysta)
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk hamburgerdressing
Mejeri
  • 0.5 dl grädde
  • 100 g halloumi
  • 200 g Philadelpha grillad paprika
  • 1 dl havremjölk
  • 6.5 msk msk smör
  • 0.5 dl riven ost
  • 4.5 dl naturell yoghurt
  • 5 g smör
  • 1 skiva skiva ost
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 1 st pocherat ägg
  • 300 g kycklingfilé
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 2 st ägg
  • 3.5 kg lammkött
  • 12 st pepperoni
  • 1200 g laxfilé
  • 175 g nötfärs
  • 20 g bacon

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!