Tillbaka till menyerna

800 kcal

  • Måndag - 863 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 79 Kcal

      Grapefrukt

    • Lunch - 417 Kcal

      Köttfärsgratäng med ajvar och ricotta

    • Middag - 367 Kcal

      Nudelsallad med mango – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 852 Kcal Du överstiger 800 kalorier

    • Frukost - 379 Kcal

      Chiafrögröt med apelsin och ananas

    • Lunch - 367 Kcal

      Nudelsallad med mango – 2 portioner

    • Middag - 106 Kcal

      Tonfisk med keso mexican salsa

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 706 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 319 Kcal

      Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    • Middag - 381 Kcal

      Kycklingröra i paprikor

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 745 Kcal

    • Frukost - 246 Kcal

      Lyxig GI-gröt

    • Lunch - 381 Kcal

      Kycklingröra i paprikor

    • Middag - 118 Kcal

      Sparrissoppa – 2 portioner

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 715 Kcal

    • Frukost - 363 Kcal

      Omelett på grönsaksrester – 1 portion

    • Lunch - 118 Kcal

      Sparrissoppa – 2 portioner

    • Middag - 235 Kcal

      Persisk lammgryta á la Ulrika

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 702 Kcal

    • Frukost - 153 Kcal

      Yoghurt med hallon och granatäpple

    • Lunch - 235 Kcal

      Persisk lammgryta á la Ulrika

    • Middag - 315 Kcal

      Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 764 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 315 Kcal

      Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    • Middag - 443 Kcal

      Hamburgare

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 49.7 gram

Fett: 46.3 gram

Protein: 67.6 gram

Energi: 763.8 kcal

  • Måndag frukost 79 Kcal

    Grapefrukt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 1 gram

    Energi: 79 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    Dela grapefrukten i två delar och njut sedan av att äta den på det sätt du vill!

    Måndag lunch 417 Kcal

    Köttfärsgratäng med ajvar och ricotta

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 35 gram

    Energi: 417 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st aubergine
    • 1 st morot
    • 0.5 msk olivolja
    • 500 g nötfärs
    • 2.5 msk ajvar relish
    • 2 tsk sambal oelek
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 250 g ricottaost
    • 100 g fetaost
    • 10 st st cocktailtomat
    • 1 msk färsk timjan
    Tillbehör
    • 50 g grönsallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka lök och finhacka vitlök. Skär aubergine i tärningar. Skala och skär moroten i tärningar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök, vitlök, aubergine, morot och nötfärs i några minuter.
    • Tillsätt ajvar relish, sambal oelek, salt, svartpeppar och örtagårdskrydda.
    • Lägg blandningen i en ugnsform.
    • Fördela ricottaost över och lägg på fetaost och tomater.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter och lägg på färsk timjan.
    • Servera med en grönsallad.

    Måndag middag 367 Kcal

    Nudelsallad med mango – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 40 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 367 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 50 g glasnudlar
    • 1 st morot
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 0.33 st gurka
    • 0.5 st mango
    Marinad
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamfrö
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 20 g cashewnötter
    • 0 kruka färsk koriander
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    1. Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
    2. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden.
    3. Skala och strimla morötter.
    4. Strimla sockerärtor tunt, skär broccolin och gurkan i mindre bitar.
    5. Ta bort skalet på mangon och skär i bitar.
    6. Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över marinaden, blanda om.
    7. Toppa med cashewnötter, färsk koriander och lime.
  • Tisdag frukost 379 Kcal

    Chiafrögröt med apelsin och ananas

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 49 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 379 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 msk chiafrön
    • 1.5 dl mandelmjölk
    • 0.5 tsk vaniljpulver
    • 1 st apelsin
    • 0.2 st ananas
    • 0.5 st granatäpple
    Dekoration
    • 0.5 st myntakvist
    • 0.25 st apelsin

    Gör så här

    • Blanda chiafrön och mjölk i en skål. Rör ner lite vaniljpulver och låt stå 30 min eller under natten i kylen. Späd med mer mjölk om det behövs.
    • Skär bort skalet på apelsinen med en vass kniv och skär ut fina filéer och blanda ner i gröten tillsammans med ananas.
    • Häll upp i en skål eller glas och toppa med granat- äpple, myntakvist och apelsinskiva.

    Tisdag lunch 367 Kcal

    Nudelsallad med mango – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 40 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 367 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 50 g glasnudlar
    • 1 st morot
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 st Broccolihuvud
    • 0.33 st gurka
    • 0.5 st mango
    Marinad
    • 1 tsk ingefära
    • 1 tsk sesamolja
    • 1 msk mirin
    • 1 msk ljus soja
    • 1 tsk honung
    • 1 st lime
    • 2 msk koriander
    • 1 tsk sesamfrö
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 20 g cashewnötter
    • 0 kruka färsk koriander
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    1. Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet.
    2. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden.
    3. Skala och strimla morötter.
    4. Strimla sockerärtor tunt, skär broccolin och gurkan i mindre bitar.
    5. Ta bort skalet på mangon och skär i bitar.
    6. Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över marinaden, blanda om.
    7. Toppa med cashewnötter, färsk koriander och lime.

    Tisdag middag 106 Kcal

    Tonfisk med keso mexican salsa

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 18 gram

    Energi: 106 kcal

    Ingredienser

    3 portioner

    • 1.5 dl keso dl
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 krm krm spiskummin
    • 1 krm lökpulver
    • 0 krm oregano
    • 1 nypa chiliflakes
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g tonfisk i vatten

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser i en skål.
  • Onsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Onsdag lunch 319 Kcal

    Grönsakswok med halloumiost – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 21 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 319 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 2 st morot
    • 1 st rödlök
    • 100 g halloumi
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g sockerärtor
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 kruka färsk basilika

    Gör så här

    1. Skala moroten och löken.
    2. Skär halloumin i tärningar.
    3. Skär alla grönsaker i mindre bitar.
    4. Hetta upp en stekpanna med olivolja och woka alla ingredienser i ca 5 minuter, strö på salt och peppar.
    5. Lägg basilika på en tallrik och lägg på grönsakswoken.

    Onsdag middag 381 Kcal

    Kycklingröra i paprikor

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklinglårfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g Philadelpha grillad paprika
    • 2 st gul paprika
    Tillbehör
    • 50 g ruccola
    • 75 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek kycklingen tills den är färdig och tillsätt rödlök, vitlök, örtkrydda och Philadelphia.
    • Dela  paprikorna och gröp ur innehållet.
    • Lägg paprikorna på en plåt och fyll med kycklingröran.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Toppa med några kvistar oregano och servera med rucolasallad och tomat.
  • Torsdag frukost 246 Kcal

    Lyxig GI-gröt

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 35 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 246 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    Grynblandning
    • 5 dl fiberhavregryn
    • 5 dl dinkelflingor
    • 0.5 dl linfrön
    • 2.5 msk solrosfrön
    • 1.25 msk pumpakärnor
    • 20 g kokosskivor
    • 4 tsk kanel
    • 150 g torkade äppelbitar
    • 0.5 dl torkade blåbär
    • 5 st torkade aprikoser
    • 0.5 dl torkade gojibär
    Tillbehör för 1 portion
    • 1 dl havremjölk

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser. Hacka äppelbitar och aprikoser och lägg ner i blandningen. Förvara i en burk med tättslutande lock.

    Tillagning:

    • Lägg 1 ½ dl grynblandning i en kastrull med 3 dl vatten. Låt koka på medelvärme i 5 minuter under omrörning. Servera med havremjölk.

    Torsdag lunch 381 Kcal

    Kycklingröra i paprikor

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 381 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g kycklinglårfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 100 g Philadelpha grillad paprika
    • 2 st gul paprika
    Tillbehör
    • 50 g ruccola
    • 75 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja.
    • Stek kycklingen tills den är färdig och tillsätt rödlök, vitlök, örtkrydda och Philadelphia.
    • Dela  paprikorna och gröp ur innehållet.
    • Lägg paprikorna på en plåt och fyll med kycklingröran.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Toppa med några kvistar oregano och servera med rucolasallad och tomat.

    Torsdag middag 118 Kcal

    Sparrissoppa – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g vit sparris
    • 250 g sparris
    • 600 g vatten
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 50 g sparris

    Gör så här

    • Skala och hacka gul lök, låt den mjukna med olivoljan i en kastrull.
    • Skala den vita sparrisen. Skär sparrisen i mindre bitar. Hoppa över den träiga delen på sparrisen.
    • Lägg i kastrullen och bryn tillsammans med löken någon minut.
    • Häll på vatten, smula ner buljongtärning och låt koka ihop ca 10 minuter.
    • Mixa soppan och häll tillbaka i kastrullen.
    • Smaka av med salt och peppar, späd med mer vatten om det behövs.
    • Skär sparrisen till toppingen i små bitar. Häll soppan i skålar och toppa med sparrisen.
  • Fredag frukost 363 Kcal

    Omelett på grönsaksrester – 1 portion

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 363 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3.75 st champinjoner
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 st röd paprika
    • 0.5 msk msk smör
    • 25 g spenat
    • 0.5 dl riven ost

    Gör så här

    • Knäck ägg i en skål och vispa ihop med salt och peppar.
    • Skiva alla grönsaker. Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner grönsakerna tillsammans med spenat.
    • Låt fräsa någon minut och häll ner äggsmeten. Stek på låg värme tills omeletten blir fast. Strö på lite riven ost.

    Fredag lunch 118 Kcal

    Sparrissoppa – 2 portioner

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 118 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk olivolja
    • 250 g vit sparris
    • 250 g sparris
    • 600 g vatten
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 50 g sparris

    Gör så här

    • Skala och hacka gul lök, låt den mjukna med olivoljan i en kastrull.
    • Skala den vita sparrisen. Skär sparrisen i mindre bitar. Hoppa över den träiga delen på sparrisen.
    • Lägg i kastrullen och bryn tillsammans med löken någon minut.
    • Häll på vatten, smula ner buljongtärning och låt koka ihop ca 10 minuter.
    • Mixa soppan och häll tillbaka i kastrullen.
    • Smaka av med salt och peppar, späd med mer vatten om det behövs.
    • Skär sparrisen till toppingen i små bitar. Häll soppan i skålar och toppa med sparrisen.

    Fredag middag 235 Kcal

    Persisk lammgryta á la Ulrika

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 57 gram

    Energi: 235 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Innehåll
    • 2 st gul lök
    • 4 klyfta vitlök
    • 1.5 st chilifrukter
    • 3 msk msk smör
    • 1.75 kg lammkött
    • 6 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 tsk kardemumma
    • 3 tsk kanel
    • 2 msk curry
    • 200 g krossade tomater
    • 3 dl dl vatten
    • 2 msk ketjap manis
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 15 st torkade aprikoser
    • 2 st kanelstång
    • 10 st kardemummakapsel
    • 1 st salladslök
    • 2 styck tomat
    • 1 kruka färsk koriander
    Tillbehör
    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0 msk pistagenötter
    • 6 msk gula russin
    • 6 msk ajvar relish
    • 6 st pepperoni

    Gör så här

    1. Skala och skiva löken, finhacka vitlök och chili.
    2. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kött, lök, vitlök, chili och ingefära i omgångar.
    3. Lägg i en stor järngryta.
    4. Vid stekning, krydda med salt, peppar, malen kanel, malen kardemumma och curry.
    5. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljongtärning, aprikoser, kanelstång och kardemummakapslar.
    6. Strimla salladslök och koriander och lägg ner i grytan.
    7. Koka grytan i 1,5 timme.
    8. Smaka av med kryddor och toppa med hackade tomater.
    9. Servera med yoghurt, pistagenötter, russin, ajvar relish och pepperoni
  • Lördag frukost 153 Kcal

    Yoghurt med hallon och granatäpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 153 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0.5 st granatäpple
    • 1 dl hallon (färska)

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål.
    • Gröp ur kärnorna från granatäpplet och lägg över yoghurten.
    • Toppa med hallon.

    Lördag lunch 235 Kcal

    Persisk lammgryta á la Ulrika

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 44 gram

    Protein: 57 gram

    Energi: 235 kcal

    Ingredienser

    6 portioner

    Innehåll
    • 2 st gul lök
    • 4 klyfta vitlök
    • 1.5 st chilifrukter
    • 3 msk msk smör
    • 1.75 kg lammkött
    • 6 tsk riven ingefära
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 tsk kardemumma
    • 3 tsk kanel
    • 2 msk curry
    • 200 g krossade tomater
    • 3 dl dl vatten
    • 2 msk ketjap manis
    • 1 st köttbuljongtärning
    • 15 st torkade aprikoser
    • 2 st kanelstång
    • 10 st kardemummakapsel
    • 1 st salladslök
    • 2 styck tomat
    • 1 kruka färsk koriander
    Tillbehör
    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0 msk pistagenötter
    • 6 msk gula russin
    • 6 msk ajvar relish
    • 6 st pepperoni

    Gör så här

    1. Skala och skiva löken, finhacka vitlök och chili.
    2. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kött, lök, vitlök, chili och ingefära i omgångar.
    3. Lägg i en stor järngryta.
    4. Vid stekning, krydda med salt, peppar, malen kanel, malen kardemumma och curry.
    5. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljongtärning, aprikoser, kanelstång och kardemummakapslar.
    6. Strimla salladslök och koriander och lägg ner i grytan.
    7. Koka grytan i 1,5 timme.
    8. Smaka av med kryddor och toppa med hackade tomater.
    9. Servera med yoghurt, pistagenötter, russin, ajvar relish och pepperoni

    Lördag middag 315 Kcal

    Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 1 st citron
    • 1 msk olivolja
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och citonpeppar
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Lägg laxfilén i en ugnsfast form.
    3. Pressa saften från ½ citron över laxen och ringla över olivolja.
    4. Krydda med chiliflakes, salt och citronpeppar och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
    5. Garnera med resten av citronen och strö över färsk, hackad gräslök.
  • Söndag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Söndag lunch 315 Kcal

    Ugnsbakad lax med citron – 4 port

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 1 st citron
    • 1 msk olivolja
    • 0 nypa chiliflakes
    • 0 salt och citonpeppar
    • 0 msk gräslök

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Lägg laxfilén i en ugnsfast form.
    3. Pressa saften från ½ citron över laxen och ringla över olivolja.
    4. Krydda med chiliflakes, salt och citronpeppar och ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
    5. Garnera med resten av citronen och strö över färsk, hackad gräslök.

    Söndag middag 443 Kcal

    Hamburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: -7 gram

    Fett: 32 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 443 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 175 g nötfärs
    • 1 krm grillkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 20 g bacon
    • 3 st lökring
    • 1 skiva skiva ost
    • 2 st salladsblad
    Tillbehör
    • 1 msk hamburgerdressing

    Gör så här

    1. Lägg färsen i en skål och blanda ner grillkrydda, salt och peppar.
    2. Forma till biffar och stek i stekpanna med lite smör, ca 10 minuter.
    3. Lägg ner skivor av bacon och lökringar och stek några minuter.
    4. Lägg på en ostskiva på hamburgaren.
    5. Fördela salladsblad på en stor tallrik.
    6. Lägg en hamburgare på varje salladsblad.
    7. Lägg på bacon och lök.
    8. Skiva tomaten och lägg på hamburgarna.
    9. Servera med en färdig dressing.
Frukt/grönt
  • 1 st grapefrukt
  • 11 klyfta vitlök
  • 0.5 st aubergine
  • 5 st morot
  • 10 st st cocktailtomat
  • 50 g grönsallad
  • 300 g sockerärtor
  • 1 st Broccolihuvud
  • 0.66 st gurka
  • 1 st mango
  • 2 tsk ingefära
  • 3 st lime
  • 4 msk koriander
  • 1.25 st apelsin
  • 0.2 st ananas
  • 1 st granatäpple
  • 0.5 st myntakvist
  • 2.25 st rödlök
  • 0.25 st squash
  • 1 st röd paprika
  • färsk basilika
  • 4 st gul paprika
  • 100 g ruccola
  • 150 g cocktailtomater
  • 500 g vit sparris
  • 600 g sparris
  • 3.75 st champinjoner
  • 25 g spenat
  • 3 st chilifrukter
  • 12 tsk riven ingefära
  • 2 st salladslök
  • 4 styck tomat
  • 1 dl hallon (färska)
  • 2 st citron
  • gräslök
  • 3 st lökring
  • 2 st salladsblad
  • 7 st gul lök
Torrvaror
  • 3 msk olivolja
  • 100 g glasnudlar
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 tsk honung
  • 2 tsk sesamfrö
  • 40 g cashewnötter
  • 2 msk chiafrön
  • 150 g tonfisk i vatten
  • 6 dl kaffe
  • 4 tsk olivolja
  • 5 dl fiberhavregryn
  • 5 dl dinkelflingor
  • 0.5 dl linfrön
  • 2.5 msk solrosfrön
  • 1.25 msk pumpakärnor
  • 20 g kokosskivor
  • 150 g torkade äppelbitar
  • 0.5 dl torkade blåbär
  • 35 st torkade aprikoser
  • 0.5 dl torkade gojibär
  • 400 g krossade tomater
  • pistagenötter
  • 12 msk gula russin
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 675 g nötfärs
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 2 st ägg
  • 3.5 kg lammkött
  • 12 st pepperoni
  • 1200 g laxfilé
  • 20 g bacon
Kryddor/smaksättare
  • 14.5 msk ajvar relish
  • 2 tsk sambal oelek
  • salt och svartpeppar
  • 3 tsk örtagårdskrydda
  • 1 msk färsk timjan
  • 2 msk mirin
  • 2 msk ljus soja
  • 1 nypa chiliflakes
  • 2 kruka färsk koriander
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 krm krm spiskummin
  • 1 krm lökpulver
  • krm oregano
  • 10 tsk kanel
  • 2 st hönsbuljongtärning
  • 12 tsk kardemumma
  • 4 msk curry
  • 4 msk ketjap manis
  • 2 st köttbuljongtärning
  • 4 st kanelstång
  • 20 st kardemummakapsel
  • salt och citonpeppar
  • 1 krm grillkrydda
Mejeri
  • 250 g ricottaost
  • 100 g fetaost
  • 1.5 dl mandelmjölk
  • 1.5 dl keso dl
  • 100 g halloumi
  • 200 g Philadelpha grillad paprika
  • 1 dl havremjölk
  • 6.5 msk msk smör
  • 0.5 dl riven ost
  • 4.5 dl naturell yoghurt
  • 5 g smör
  • 1 skiva skiva ost
Övrigt
  • 1 msk tomatpuré
  • 1200 g vatten
  • 6 dl dl vatten
  • 1 msk hamburgerdressing

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!