Tillbaka till menyerna

5:2 metoden Höst 2024

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 1039 Kcal

    • Frukost - 173 Kcal

      Havregrynsgröt med kanel, torkade aprikoser och frön

    • Lunch - 412 Kcal

      Champinjonomelett med skinka

    • Middag - 454 Kcal

      Kycklingwok

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 460 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 253 Kcal

      Varm avokadocréme med ägg

    • Middag - 202 Kcal

      Blomkålssoppa

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1191 Kcal

    • Frukost - 466 Kcal

      Chiafrögröt med päron och ingefära

    • Lunch - 352 Kcal

      Tonfiskröra i salladsblad med äpple

    • Middag - 373 Kcal

      Squashtagliatelle med krämig laxsås

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 376 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 136 Kcal

      Broccoli och spenatsoppa med chilimarinerade räkor

    • Middag - 234 Kcal

      Tomatsoppa med stekt chorizo

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 619 Kcal

    • Frukost - 267 Kcal

      Havregrynsgröt med äpple

    • Lunch - 352 Kcal

      Tonfiskröra i salladsblad med äpple

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 278 Kcal

    • Frukost - 278 Kcal

      Äggröra med grönsaker

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 332 Kcal

    • Frukost - 332 Kcal

      Keso med frukt och granola med kardemumma och kanel

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 33.4 gram

Fett: 35.4 gram

Protein: 33.9 gram

Energi: 613.5 kcal

  • Måndag frukost 173 Kcal

    Havregrynsgröt med kanel, torkade aprikoser och frön

    En perfekt havregrynsblandning du kan förvara i en burk och ta ut 3/4 dl för en portion när du önskar äta en god havregrynsgröt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 173 kcal

    Ingredienser

    10 portioner

    • 5 dl havregryn
    • 0.5 dl linfrön
    • 1 dl solrosfrön
    • 1 dl valnötter
    • 50 g torkade aprikoser
    • 1 msk kanel
    Tillbehör till en portion
    • 1 dl havremjölk

    Gör så här

    • Häll havregryn i en glasskål. Hacka valnötter och torkad aprikoser och häll ner i skålen.
    • Blanda ner resterande ingredienser.
    • Koka en portion med ¾ dl av havreblandningen tillsammans med 1 ½ dl vatten och en nypa salt.
    • Låt koka ihop några minuter och lägg i en djup tallrik. Servera med 1 dl havremjölk per portion.
    • Strö lite extra kanel över.

    Ingredienser

    10 portioner

    • 5 dl havregryn
    • 0.5 dl linfrön
    • 1 dl solrosfrön
    • 1 dl valnötter
    • 50 g torkade aprikoser
    • 1 msk kanel
    Tillbehör till en portion
    • 1 dl havremjölk

    Måndag lunch 412 Kcal

    Champinjonomelett med skinka

    En favoritsmaksättning på omelett!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 28 gram

    Energi: 412 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 st champinjoner
    • 0.25 st paprika valfri färg
    • 2 tsk smör
    • 30 gram skinka
    • 30 g skivad ost
    • 1 msk persilja
    • 2 dl rucola
    • 4 st cocktailtomat

    Gör så här

    • Vispa ihop ägg med salt och peppar i en bunke.
    • Skiva champinjoner tunt och skär paprika i små tärningar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn champinjoner och paprika någon minut. Strö på salt och peppar. Häll ner äggsmeten och grädda omeletten på svag värme i några minuter.  Lägg på ost och skinka.
    • Hacka persiljan. Lägg upp omeletten på en tallrik och strö på persilja. Servera med sallad och tomater.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 st champinjoner
    • 0.25 st paprika valfri färg
    • 2 tsk smör
    • 30 gram skinka
    • 30 g skivad ost
    • 1 msk persilja
    • 2 dl rucola
    • 4 st cocktailtomat

    Måndag middag 454 Kcal

    Kycklingwok

    En wok med få ingredienser som toppas med härliga cashewnötter och mynta!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 43 gram

    Energi: 454 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung

    Gör så här

    • Skär kycklingen i mindre bitar och strö på salt och peppar.
    • Skiva morot, paprika och squashen. Riv vitlöken.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och woka kyckling och alla grönsaker några minuter.
    • Häll på teriyakisås och blanda ner hackad mynta.
    • Pressa limesaft över och lägg upp i en skål.
    • Rosta nötterna i en torr panna och strö på lite salt och ringla honung över.
    • Toppa kycklingwoken med nötterna och dekorera med färsk mynta och limeklyftor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st morot
    • 0.5 st purjolök
    • 0.5 st spetspaprika
    • 0.5 st squash
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 5 msk teriyakisås
    • 2 msk mynta
    • 0.5 st lime
    • 50 g cashewnötter
    • 0.5 tsk honung
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Tisdag lunch 253 Kcal

    Varm avokadocréme med ägg

    En mättande och lyxig frukost som passar bra till helgen! Eller varför inte som en del i en mysig brunch?!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 23 gram

    Protein: 9 gram

    Energi: 253 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st avokado
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk limesaft
    • 1 msk persilja
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st ägg

    Gör så här

    • Gröp ur avokado och lägg i en skål.
    • Skala och pressa vitlöken och lägg i skålen.
    • Tillsätt salt, peppar, limesaft och persilja.
    • Mosa med en gaffel och blanda om.
    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Smörj en liten ugnsform med olivolja och lägg ner avokadocrémen.
    • Knäck ägg över och sätt in i ugnen i ca 15 minuter.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 0.5 st avokado
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk limesaft
    • 1 msk persilja
    • 1 tsk olivolja
    • 1 st ägg

    Tisdag middag 202 Kcal

    Blomkålssoppa

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 202 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st blomkålshuvud
    • 1 tsk olivolja
    • 5 dl vatten
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0.5 dl crème fraiche
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 0.25 st paprika
    • 5 cm gurka
    • 1 tsk dill

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Skär blomkålen i buketter.
    • Häll olivolja i en kastrull och fräs lök, vitlök och blomkål i någon minut.
    • Häll på vatten och smula ner en buljongtärning.
    • Låt koka 10 minuter.
    • Mixa soppan slät och häll tillbaka i kastrullen, tillsätt creme fraiche och låt blir varmt.
    • Späd med mer vatten om det behövs.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Finhacka grönsakerna till toppingen.
    • Häll upp soppan i en tallrik och lägg på toppingen.

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st blomkålshuvud
    • 1 tsk olivolja
    • 5 dl vatten
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 0.5 dl crème fraiche
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 0.25 st paprika
    • 5 cm gurka
    • 1 tsk dill
  • Onsdag frukost 466 Kcal

    Chiafrögröt med päron och ingefära

    Laga en mättande chiafrögröt på kvällen och servera sedan till frukost. Lägg rostade pekannötter och honung på gröten.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 31 gram

    Protein: 15 gram

    Energi: 466 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 msk chiafrön
    • 1.5 dl havremjölk
    • 1 krm salt
    • 0.25 st päron
    • 1 tsk ingefära
    Rostade pekannötter
    • 0.25 dl pekannötter
    • 1 tsk flytande honung
    Topping
    • 0.5 st päron
    • 2 msk rostade kokosflakes

    Gör så här

    • Blanda chiafrön och havremjölk med salt i en skål.
    • Tärna päron och blanda ner tillsammans med riven ingefära i chiagröten.
    • Låt stå i kylen i ca 1 timme eller gör i ordning kvällen innan.
    • Skiva päronet i tunna skivor och lägg vid sidan om gröten.
    • Toppa med kokos.
    • Hetta upp en stekpanna och rosta pekannötter.
    • Ringla lite honung över.
    • Lägg på gröten och servera.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 msk chiafrön
    • 1.5 dl havremjölk
    • 1 krm salt
    • 0.25 st päron
    • 1 tsk ingefära
    Rostade pekannötter
    • 0.25 dl pekannötter
    • 1 tsk flytande honung
    Topping
    • 0.5 st päron
    • 2 msk rostade kokosflakes

    Onsdag lunch 352 Kcal

    Tonfiskröra i salladsblad med äpple

    Variera denna rätt med att byta ut äpplet mot annan frukt du gillar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 352 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk i vatten
    • 1 st grönt äpple
    • 1.5 st röd paprika
    • 10 cm purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 0.5 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Gör så här

    • Häll av tonfisken och lägg i en skål.
    • Tärna äpple, paprika och strimla purjolöken.
    • Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar.
    • Servera tonfiskröran i salladsblad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk i vatten
    • 1 st grönt äpple
    • 1.5 st röd paprika
    • 10 cm purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 0.5 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Onsdag middag 373 Kcal

    Squashtagliatelle med krämig laxsås

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st squash
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st citron
    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 50 g vatten
    • 0.5 dl grädde
    • 1 tsk fiskfond
    • 100 g sparris
    • 1 msk dill
    • 150 g laxfilé
    • 1 dl parmesan

    Gör så här

    • Svarva squash eller använd en potatisskalare.
    • Lägg spagettin i en skål och häll över lite olja, salt och svartpeppar.
    • Pressa lite citron över.
    • Skala och finhacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn någon minut.
    • Häll på vatten, fond och grädde och låt koka ihop någon minut.
    • Skär laxen i tärningar och skär sparrisen i mindre bitar och lägg ner i stekpannan.
    • Späd med mer grädde om det behövs.
    • Tillsätt dill och salta och peppra.
    • Riv lite citronzest över och toppa med färskriven parmesan.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st squash
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st citron
    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 50 g vatten
    • 0.5 dl grädde
    • 1 tsk fiskfond
    • 100 g sparris
    • 1 msk dill
    • 150 g laxfilé
    • 1 dl parmesan
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Torsdag lunch 136 Kcal

    Broccoli och spenatsoppa med chilimarinerade räkor

    En riktigt god spenatsoppa med asiatiska inslag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 10 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 136 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 500 g vatten
    • 1 msk lantbuljong
    • 50 g broccoli
    • 100 g spenat
    • 50 ml lätt kokosmjölk
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 kruka färsk koriander
    • 1 dl handskalade räkor i lag
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk koriander

    Gör så här

    • Hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en kastrull med olja och fräs lök och vitlök.
    • Tillsätt vatten och lantbuljong och låt koka upp.
    • Skär broccolin i bitar och lägg ner i kastrullen tillsammans med spenatbladen.
    • Låt sjuda på svag värme i cirka 10 minuter.
    • Tillsätt koriander och mixa soppan slät och blanda ner kokosmjölk.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Blanda räkor med sweetchilisås och koriander och toppa soppan med.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 500 g vatten
    • 1 msk lantbuljong
    • 50 g broccoli
    • 100 g spenat
    • 50 ml lätt kokosmjölk
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 kruka färsk koriander
    • 1 dl handskalade räkor i lag
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 msk koriander

    Torsdag middag 234 Kcal

    Tomatsoppa med stekt chorizo

    Önskar du ett vegetariskt alternativ? Isåfall kan du byta chorizo mot vegetarisk korv och hönsbuljong mot grönsaksbuljong!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 15 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 234 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 300 g krossade tomater
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 1 tsk flytande honung
    • 3 dl vatten
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping för 2 portioner:
    • 100 g chorizo
    • 0.5 tsk olivolja
    • 1 kvist färsk rosmarin

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en kastrull med olja och bryn löken i några minuter.
    • Tillsätt tomater, örtagårdskrydda, buljongtärning, honung och vatten.
    • Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.
    • Lägg soppan i en matberedare och mixa ihop eller använd en stavmixer.
    • Koka upp soppan igen och låt koka ihop 5 minuter. Späd med mer vatten om det behövs. Skär korven i mindre bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn korv runtom i några minuter.
    • Häll upp soppan i skålar och toppa med korv och färsk rosmarin.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 300 g krossade tomater
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 st hönsbuljongtärning
    • 1 tsk flytande honung
    • 3 dl vatten
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping för 2 portioner:
    • 100 g chorizo
    • 0.5 tsk olivolja
    • 1 kvist färsk rosmarin
  • Fredag frukost 267 Kcal

    Havregrynsgröt med äpple

    Snabb och smidig frukost som håller dig mätt länge!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 267 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 krm salt
    • 0.25 tsk malen kanel
    • 2 dl vatten
    Topping
    • 0.25 st rött äpple
    • 1 dl mjölk

    Gör så här

    • Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka ihop i 2-3 minuter.
    • Lägg gröten i en skål och toppa med äpple och malen kanel.
    • Servera med valfri mjölk.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 krm salt
    • 0.25 tsk malen kanel
    • 2 dl vatten
    Topping
    • 0.25 st rött äpple
    • 1 dl mjölk

    Fredag lunch 352 Kcal

    Tonfiskröra i salladsblad med äpple

    Variera denna rätt med att byta ut äpplet mot annan frukt du gillar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 18 gram

    Fett: 17 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 352 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk i vatten
    • 1 st grönt äpple
    • 1.5 st röd paprika
    • 10 cm purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 0.5 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Gör så här

    • Häll av tonfisken och lägg i en skål.
    • Tärna äpple, paprika och strimla purjolöken.
    • Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar.
    • Servera tonfiskröran i salladsblad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 150 g tonfisk i vatten
    • 1 st grönt äpple
    • 1.5 st röd paprika
    • 10 cm purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 0.5 dl gräddfil
    • 0.5 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad
  • Lördag frukost 278 Kcal

    Äggröra med grönsaker

    Gott och mättande med äggröra!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 4 gram

    Fett: 22 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 278 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st cocktailtomat
    • 0.25 st paprika
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 0.5 msk persilja

    Gör så här

    • Dela tomater och skiva paprika. Lägg på en tallrik.
    • Vispa ihop ägg och grädde  i en skål. Krydda med salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och stek äggröran 20 sek på medelstark värme.
    • Lägg äggröran  på tallriken och dekorera med  hackad persilja.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st cocktailtomat
    • 0.25 st paprika
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 0.5 msk persilja
  • Söndag frukost 332 Kcal

    Keso med frukt och granola med kardemumma och kanel

    Frukost med tropisk smak!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 23 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 332 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl keso, 4%
    • 1 portion granola med kardemumma och kanel
    • 50 g mango
    • 50 g färsk ananas

    Gör så här

    • Lägg keso i en skål och lägg på granola. (1 portion granola = 3/4 dl)
    • Skär mango och ananas i bitar och lägg över.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl keso, 4%
    • 1 portion granola med kardemumma och kanel
    • 50 g mango
    • 50 g färsk ananas
Torrvaror
  • 6 dl havregryn
  • 0.5 dl linfrön
  • 2 dl solrosfrön
  • 1 dl valnötter
  • 50 g torkade aprikoser
  • 4.5 tsk olivolja
  • 50 g cashewnötter
  • 0.5 tsk honung
  • 6 dl kaffe
  • 2 msk chiafrön
  • 0.25 dl pekannötter
  • 2 tsk flytande honung
  • 300 g krossade tomater
Kryddor/smaksättare
  • 1 msk kanel
  • 2.5 msk persilja
  • 5 msk teriyakisås
  • 2 msk mynta
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 2 tsk dill
  • 2 krm salt
  • 0.5 msk malen curry
  • 1 tsk fiskfond
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 1 kvist färsk rosmarin
  • 0.25 tsk malen kanel
Mejeri
  • 2.5 dl havremjölk
  • 3 tsk smör
  • 30 g skivad ost
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1.5 dl grädde
  • 1 dl parmesan
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl keso, 4%
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 5 st ägg
  • 30 gram skinka
  • 300 g kycklingfilé
  • 150 g tonfisk i vatten
  • 150 g laxfilé
  • 100 g chorizo
Frukt/grönt
  • 5 st champinjoner
  • 0.25 st paprika valfri färg
  • 2 dl rucola
  • 6 st cocktailtomat
  • 1 st morot
  • 10.5 st purjolök
  • 0.5 st spetspaprika
  • 1 st squash
  • 4 klyfta vitlök
  • 0.5 st lime
  • 0.5 st avokado
  • 1 tsk limesaft
  • 1.5 st gul lök
  • 1 st blomkålshuvud
  • 0.5 st paprika
  • 5 cm gurka
  • 0.75 st päron
  • 1 tsk ingefära
  • 1 st grönt äpple
  • 1.5 st röd paprika
  • 4 blad romansallad
  • 0.5 st citron
  • 100 g sparris
  • 0.25 st rött äpple
  • 50 g mango
  • 50 g färsk ananas
Övrigt
  • 2 msk rostade kokosflakes
  • 2 msk majonnäs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!