Tillbaka till menyerna

5:2

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

    Du följer inte 5:2 dieten då du överstiger 200 kalorier

  • Måndag - 916 Kcal

    • Frukost - 205 Kcal

      Yoghurt med blåbär och rostade frön

    • Lunch - 306 Kcal

      Rostade rotfrukter

    • Middag - 199 Kcal

      Rissallad med kyckling

    • Mellanmål - 205 Kcal

      Yoghurt med blåbär och rostade frön

    • Dessert

  • Tisdag - 564 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 306 Kcal

      Rostade rotfrukter

    • Middag - 252 Kcal

      Kycklingsoppa med sjögräsnudlar

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 583 Kcal

    • Frukost - 205 Kcal

      Yoghurt med blåbär och rostade frön

    • Lunch - 199 Kcal

      Rissallad med kyckling

    • Middag - 178 Kcal

      Het ratatouille

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 660 Kcal

    • Frukost - 6 Kcal

      Kaffe/Te

    • Lunch - 178 Kcal

      Het ratatouille

    • Middag - 475 Kcal

      Lax med mozzarella och pesto

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 1219 Kcal

    • Frukost - 205 Kcal

      Yoghurt med blåbär och rostade frön

    • Lunch - 475 Kcal

      Lax med mozzarella och pesto

    • Middag - 539 Kcal

      Köttbullar i gräddig tomatsås

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1136 Kcal

    • Frukost - 205 Kcal

      Yoghurt med blåbär och rostade frön

    • Lunch - 539 Kcal

      Köttbullar i gräddig tomatsås

    • Middag - 392 Kcal

      Tacosallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 1099 Kcal

    • Frukost - 153 Kcal

      Yoghurt med hallon och granatäpple

    • Lunch - 449 Kcal

      Tacougnspannkaka

    • Middag - 497 Kcal

      Köttfärssås med ajvar relish och bönpasta

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 60.9 gram

Fett: 47.9 gram

Protein: 51.8 gram

Energi: 882.4 kcal

  • Måndag frukost 205 Kcal

    Yoghurt med blåbär och rostade frön

    Enkel och god frukost eller mellanmål. Variera mellan olika frön och bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 205 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 2 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna och rosta fröna tills de har fått lite färg.
    • Servera med yoghurt och blåbär.

    Måndag lunch 306 Kcal

    Rostade rotfrukter

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 72 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 306 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 3 st liten sötpotatis
    • 3 st palsternacka
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 tsk honung

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Skala rotfrukterna och skär i strimlor.
    3. Lägg på en plåt och ringla över olivolja, krydda med salt, peppar och örtagårdskrydda.
    4. Ringla över honung.
    5. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.

    Måndag middag 199 Kcal

    Rissallad med kyckling

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 3 gram

    Energi: 199 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 1 dl kokt ris
    • 1 dl hackad kycklingkött
    • 0.5 dl majs
    • 0.5 dl tärnad gurka
    • 0.5 st tärnat äpple
    • 0.15 dl gräddfil
    • 0.33 msk majonnäs
    • 0.5 msk sweet chilisås
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en skål.
    • Lägg salladsblad i botten på en matlåda och lägg på rissalladen.
    • Toppa med osttärningar, gurka och äppleskivor.

    Måndag mellanmål 205 Kcal

    Yoghurt med blåbär och rostade frön

    Enkel och god frukost eller mellanmål. Variera mellan olika frön och bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 205 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 2 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna och rosta fröna tills de har fått lite färg.
    • Servera med yoghurt och blåbär.
  • Tisdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Tisdag lunch 306 Kcal

    Rostade rotfrukter

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 72 gram

    Fett: 3 gram

    Protein: 6 gram

    Energi: 306 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 3 st liten sötpotatis
    • 3 st palsternacka
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 tsk honung

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Skala rotfrukterna och skär i strimlor.
    3. Lägg på en plåt och ringla över olivolja, krydda med salt, peppar och örtagårdskrydda.
    4. Ringla över honung.
    5. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.

    Tisdag middag 252 Kcal

    Kycklingsoppa med sjögräsnudlar

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 4 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 26 gram

    Energi: 252 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st gul paprika
    • 0.5 st purjolök
    • 4 g smör
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 400 g vatten
    • 1 dl lätt créme fraiche
    • 150 g sjögräsnudlar
    • 2 msk gräslök

    Gör så här

    • Skiva kycklingen tunt och strö på salt och peppar.
    • Skär paprika i mindre bitar och strimla purjolök.
    • Hetta upp en kastrull med smör och lägg ner kyckling, paprika och purjolök.
    • Smula ner buljongtärningen och häll på vatten.
    • Låt sjuda 5 minuter och tillsätt créme fraiche och låt sjuda ytterligare några minuter.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Skölj sjögräsnudlarna och lägg ner i grytan någon minut.
    • Strö på finhackadgräslök och servera.
  • Onsdag frukost 205 Kcal

    Yoghurt med blåbär och rostade frön

    Enkel och god frukost eller mellanmål. Variera mellan olika frön och bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 205 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 2 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna och rosta fröna tills de har fått lite färg.
    • Servera med yoghurt och blåbär.

    Onsdag lunch 199 Kcal

    Rissallad med kyckling

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 7 gram

    Protein: 3 gram

    Energi: 199 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 1 dl kokt ris
    • 1 dl hackad kycklingkött
    • 0.5 dl majs
    • 0.5 dl tärnad gurka
    • 0.5 st tärnat äpple
    • 0.15 dl gräddfil
    • 0.33 msk majonnäs
    • 0.5 msk sweet chilisås
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en skål.
    • Lägg salladsblad i botten på en matlåda och lägg på rissalladen.
    • Toppa med osttärningar, gurka och äppleskivor.

    Onsdag middag 178 Kcal

    Het ratatouille

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 178 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 g krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Gör så här

    • Skär rödlök, squash och paprika i bitar. Skiva moroten och dela champinjonerna på mitten.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs alltihop samt vitlök i några minuter.
    • Blanda ner krossade tomater, chiliflakes och honung.
    • Krydda med torkade örter, salt och peppar. Låt puttra i 10 minuter.
    • Lägg upp på en tallrik eller lägg i en lunchbox och servera med rucolasallad.
  • Torsdag frukost 6 Kcal

    Kaffe/Te

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 0 gram

    Protein: 0 gram

    Energi: 6 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Kaffe / te
    • 3 dl kaffe

    Gör så här

    Kaffe eller te utan mjölk, beräknat på ca 3 dl.

    Torsdag lunch 178 Kcal

    Het ratatouille

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 24 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 178 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st röd paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 g krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Gör så här

    • Skär rödlök, squash och paprika i bitar. Skiva moroten och dela champinjonerna på mitten.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs alltihop samt vitlök i några minuter.
    • Blanda ner krossade tomater, chiliflakes och honung.
    • Krydda med torkade örter, salt och peppar. Låt puttra i 10 minuter.
    • Lägg upp på en tallrik eller lägg i en lunchbox och servera med rucolasallad.

    Torsdag middag 475 Kcal

    Lax med mozzarella och pesto

    Lax kan varieras på så många olika sätt – gör flera varianter och lägg i frysen! Variera med olika rotfrukter – passar till de flesta maträtter och är gott att värma dagen efter - sök på Rostade rotfrukter i Ulrikas Hälsobank för att se ett recept på gott tillbehör till laxen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 475 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 156.25 g mozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk pistagenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 – 200 grader. Lägg laxskivorna i en ugnsform och skär ett snitt i varje filé.
    • Skiva mozzarella och fyll snitten med mozzarella och grön pesto. Krydda laxskivorna med salt och peppar. Strö över pistagenötter.
    • Ugnsstek fisken i cirka 20 minuter. Servera med en sallad eller ugnsrostade rotfrukter.
  • Fredag frukost 205 Kcal

    Yoghurt med blåbär och rostade frön

    Enkel och god frukost eller mellanmål. Variera mellan olika frön och bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 205 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 2 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna och rosta fröna tills de har fått lite färg.
    • Servera med yoghurt och blåbär.

    Fredag lunch 475 Kcal

    Lax med mozzarella och pesto

    Lax kan varieras på så många olika sätt – gör flera varianter och lägg i frysen! Variera med olika rotfrukter – passar till de flesta maträtter och är gott att värma dagen efter - sök på Rostade rotfrukter i Ulrikas Hälsobank för att se ett recept på gott tillbehör till laxen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 36 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 475 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g laxfilé
    • 156.25 g mozzarella
    • 4 msk grön pesto
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk pistagenötter

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 – 200 grader. Lägg laxskivorna i en ugnsform och skär ett snitt i varje filé.
    • Skiva mozzarella och fyll snitten med mozzarella och grön pesto. Krydda laxskivorna med salt och peppar. Strö över pistagenötter.
    • Ugnsstek fisken i cirka 20 minuter. Servera med en sallad eller ugnsrostade rotfrukter.

    Fredag middag 539 Kcal

    Köttbullar i gräddig tomatsås

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 42 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 539 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st rödlök
    • 250 g nötfärs
    • 2 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk msk smör
    • 2 st schalottenlök
    • 200 g krossade tomater
    • 0.5 dl grädde
    • 0.5 kruka färsk basilika
    Tillbehör
    • 1 st morot
    • 0 g grönsallad
    • 0 g broccoli
    • 0 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Finhacka vitlöken och ½ rödlök.
    • Blanda löken med färs, grädde, samt och peppar och peppar i en skål.
    • Forma färsen till köttbullar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttbullarna runtom i några minuter.
    • Skala och strimla schalottenlöken och resten av rödlöken.
    • Lägg i en klick smör till i stekpannan med köttbullarna och lägg nerlöken.
    • Låt bryna några minuter.
    • Häll på krossade tomater och grädde.
    • Tillsätt basilika.
    • Smaka av med salt och peppar och låt koka i 10 min.
    • Servera med lite färsk basilika, grönsallad, hyvlad morot, citronmarinerad broccoli och några cocktailtomater.
  • Lördag frukost 205 Kcal

    Yoghurt med blåbär och rostade frön

    Enkel och god frukost eller mellanmål. Variera mellan olika frön och bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 205 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl naturell yoghurt
    • 1 dl blåbär
    • 2 msk solrosfrön

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna och rosta fröna tills de har fått lite färg.
    • Servera med yoghurt och blåbär.

    Lördag lunch 539 Kcal

    Köttbullar i gräddig tomatsås

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 42 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 539 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st rödlök
    • 250 g nötfärs
    • 2 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk msk smör
    • 2 st schalottenlök
    • 200 g krossade tomater
    • 0.5 dl grädde
    • 0.5 kruka färsk basilika
    Tillbehör
    • 1 st morot
    • 0 g grönsallad
    • 0 g broccoli
    • 0 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Finhacka vitlöken och ½ rödlök.
    • Blanda löken med färs, grädde, samt och peppar och peppar i en skål.
    • Forma färsen till köttbullar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttbullarna runtom i några minuter.
    • Skala och strimla schalottenlöken och resten av rödlöken.
    • Lägg i en klick smör till i stekpannan med köttbullarna och lägg nerlöken.
    • Låt bryna några minuter.
    • Häll på krossade tomater och grädde.
    • Tillsätt basilika.
    • Smaka av med salt och peppar och låt koka i 10 min.
    • Servera med lite färsk basilika, grönsallad, hyvlad morot, citronmarinerad broccoli och några cocktailtomater.

    Lördag middag 392 Kcal

    Tacosallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 392 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 dl blandsallad
    • 0.33 msk msk smör
    • 150 g nötfärs
    • 0
    • 1 msk vatten msk
    • 5 st Pärltomater
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 dl hackad gurka
    • 0.5 dl riven ost
    • 1 msk hackad persilja
    • 0.33 dl gräddfil
    • 1 msk tacosås

    Gör så här

    • Strimla salladen och lägg på en tallrik.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn nötfärsen.
    • Strö på tacokrydda och stek någon minut.
    • Häll på vatten och stek ytterligare någon minut.
    • Dela tomaterna.
    • Skala och strimla rödlök.
    • Lägg på köttfärs på salladen och toppa med tomater, rödlök, gurka, riven ost och persilja.
    • Servera med gräddfil och tacosås.
  • Söndag frukost 153 Kcal

    Yoghurt med hallon och granatäpple

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 153 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1.5 dl naturell yoghurt
    • 0.5 st granatäpple
    • 1 dl hallon (färska)

    Gör så här

    • Häll upp yoghurt i en skål.
    • Gröp ur kärnorna från granatäpplet och lägg över yoghurten.
    • Toppa med hallon.

    Söndag lunch 449 Kcal

    Tacougnspannkaka

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 39 gram

    Energi: 449 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 5 st ägg
    • 3 dl dinkelsikt
    • 8 dl mjölk
    • 0 salt och vitpeppar
    • 2 msk msk smör
    • 400 g nötfärs
    • 0
    • 0.5 dl dl vatten
    • 2 styck tomat
    • 0.5 st rödlök
    • 0 msk Bladpersilja
    Tillbehör
    • 0 dl créme fraiche

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Vispa ihop ägg med dinkelsikt och hälften av mjölken till en jämn smet.
    3. Tillsätt resten av mjölken och strö på salt och lite vitpeppar.
    4. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn färsen i någon minut.
    5. Tillsätt tacokrydda och vatten och låt steka 5 minuter.
    6. Häll smeten på en bakplåtsklädd plåt och lägg på färsen över.
    7. Hacka tomaterna och fördela på färsen.
    8. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter.
    9. Finhacka rödlök och strö över pannkakan.
    10. Servera med färsk persilja och créme fraiche.

    Söndag middag 497 Kcal

    Köttfärssås med ajvar relish och bönpasta

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 50 gram

    Energi: 497 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 250 g nötfärs
    • 1 msk olivolja
    • 6.67 msk ajvar relish
    • 1 tsk örtkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 dl dl vatten
    • 100 g bönpasta
    • 0.5 kruka färsk basilika
    • 1 st gul paprika

    Gör så här

    • Skala och finhacka gul lök och vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn nötfärs tillsammans med lök och vitlök.
    • Tillsätt ajvar relish, örtkrydda, salt och peppar.
    • Häll på vatten och låt sjuda på låg värme i ca 30 minuter.
    • Koka bönpastan enligt anvisningen på paketet i en stor kastrull.
    • Lägg upp pasta och köttfärssås på ett serveringsfat och dekorera med färsk basilika.
    • Skär paprikan i små bitar och toppa med.
Mejeri
  • 6.5 dl naturell yoghurt
  • 0.63 dl gräddfil
  • 4 g smör
  • 1 dl lätt créme fraiche
  • 312.5 g mozzarella
  • 4 msk grädde
  • 6.33 msk msk smör
  • 1 dl grädde
  • 0.5 dl riven ost
  • 8 dl mjölk
  • créme fraiche
Frukt/grönt
  • 5 dl blåbär
  • 6 st palsternacka
  • 1 dl tärnad gurka
  • 1 st tärnat äpple
  • 2 st gul paprika
  • 0.5 st purjolök
  • 2 msk gräslök
  • 0.5 st squash
  • 1 st röd paprika
  • 4 st morot
  • 10 st champinjoner
  • 400 g blomkålsbuketter
  • 5 klyfta vitlök
  • 6 dl rucola
  • 2.75 st rödlök
  • 4 st schalottenlök
  • 1.5 kruka färsk basilika
  • grönsallad
  • broccoli
  • cocktailtomater
  • 2 dl blandsallad
  • 5 st Pärltomater
  • 0.5 dl hackad gurka
  • 1 msk hackad persilja
  • 0.5 st granatäpple
  • 1 dl hallon (färska)
  • 2 styck tomat
  • Bladpersilja
Torrvaror
  • 10 msk solrosfrön
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk honung
  • 2 dl kokt ris
  • 1 dl majs
  • 6 dl kaffe
  • 150 g sjögräsnudlar
  • 800 g krossade tomater
  • 8 msk grön pesto
  • 4 msk pistagenötter
  • 3 dl dinkelsikt
  • 100 g bönpasta
  • 6 st liten sötpotatis
  • 2 st gul lök
Kryddor/smaksättare
  • salt och svartpeppar
  • örtagårdskrydda
  • 1 st kycklingbuljongtärning
  • 2 nypa chiliflakes
  • 2 tsk torkade örter
  • salt och vitpeppar
  • 6.67 msk ajvar relish
  • 1 tsk örtkrydda
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 2 dl hackad kycklingkött
  • 200 g kycklingfilé
  • 1200 g laxfilé
  • 1300 g nötfärs
  • 5 st ägg
Övrigt
  • 0.66 msk majonnäs
  • 1 msk sweet chilisås
  • 400 g vatten
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 msk vatten msk
  • 1 msk tacosås
  • 1 dl dl vatten

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!