Tillbaka till menyerna

5.2

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

  • Måndag - 467 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 166 Kcal

      Het ratatouille

    • Middag - 301 Kcal

      Köttfärspanna med rödbetor

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1139 Kcal

    • Frukost - 354 Kcal

      Omelettrulle med ost och skinka

    • Lunch - 301 Kcal

      Köttfärspanna med rödbetor

    • Middag - 484 Kcal

      Köttbullar med blomkålsrisotto

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 431 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 166 Kcal

      Het ratatouille

    • Middag - 264 Kcal

      Pad thai med kyckling

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 1149 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 484 Kcal

      Köttbullar med blomkålsrisotto

    • Middag - 665 Kcal

      Entrecote med broccoli och blomkålsgratäng

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 1156 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 665 Kcal

      Entrecote med broccoli och blomkålsgratäng

    • Middag - 492 Kcal

      Laxfilé i foliepaket

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 31.9 gram

Fett: 50.6 gram

Protein: 64.1 gram

Energi: 868.2 kcal

  • Måndag lunch 166 Kcal

    Het ratatouille

    Följ receptet som det är eller använd de grönsaksrester du har i kylen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 166 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Gör så här

    • Skär rödlök, squash och paprika i bitar. Skiva moroten och dela champinjonerna på mitten.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs alltihop samt vitlök i några minuter.
    • Blanda ner krossade tomater, chiliflakes och honung.
    • Krydda med torkade örter, salt och peppar. Låt puttra i 10 minuter.
    • Lägg upp på en tallrik eller lägg i en lunchbox och servera med rucolasallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Måndag middag 301 Kcal

    Köttfärspanna med rödbetor

    Köttfärspanna med förkokta rödbetor. Serveras tillsammans med sallad och gräddfil!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 23 gram

    Energi: 301 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 2 msk persilja
    • 2 msk soja
    • 0.5 st squash
    • 500 g förkokta rödbetor
    • 1 dl gurka inlagd
    Tillbehör
    • 4 dl blandsallad
    • 1 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna och bryn lök, vitlök och färs några minuter.
    • Tillsätt salt, peppar, chiliflakes, hackad persilja och soja.
    • Skär squash i mindre bitar och blanda ner i köttfärsen tillsammans med rödbetor och inlagd gurka.
    • Låt steka några minuter och servera med grönsallad och gräddfil.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 2 msk persilja
    • 2 msk soja
    • 0.5 st squash
    • 500 g förkokta rödbetor
    • 1 dl gurka inlagd
    Tillbehör
    • 4 dl blandsallad
    • 1 dl gräddfil
  • Tisdag frukost 354 Kcal

    Omelettrulle med ost och skinka

    Klassiker som funkar som frukost, lunch eller snabb middag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 26 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 354 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 2 msk vatten
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 skiva ost
    • 50 g rökt skinka

    Gör så här

    • Rör ihop äggen med vatten, salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten.
    • Låt steka några minuter på svag värme.
    • Lägg på ost och skinka och rulla ihop omeletten.
    • Skär omelettrullen i skivor.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 2 msk vatten
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 skiva ost
    • 50 g rökt skinka

    Tisdag lunch 301 Kcal

    Köttfärspanna med rödbetor

    Köttfärspanna med förkokta rödbetor. Serveras tillsammans med sallad och gräddfil!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 23 gram

    Energi: 301 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 2 msk persilja
    • 2 msk soja
    • 0.5 st squash
    • 500 g förkokta rödbetor
    • 1 dl gurka inlagd
    Tillbehör
    • 4 dl blandsallad
    • 1 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och hacka lök och vitlök.
    • Hetta upp en stekpanna och bryn lök, vitlök och färs några minuter.
    • Tillsätt salt, peppar, chiliflakes, hackad persilja och soja.
    • Skär squash i mindre bitar och blanda ner i köttfärsen tillsammans med rödbetor och inlagd gurka.
    • Låt steka några minuter och servera med grönsallad och gräddfil.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 1 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 400 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 2 msk persilja
    • 2 msk soja
    • 0.5 st squash
    • 500 g förkokta rödbetor
    • 1 dl gurka inlagd
    Tillbehör
    • 4 dl blandsallad
    • 1 dl gräddfil

    Tisdag middag 484 Kcal

    Köttbullar med blomkålsrisotto

    Tillaga varma köttbullar med en krämig blomkålsrisotto. Dekorera med apelsinklyfta och persilja. Laga en extra portion och ät som lunch dagen efter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 30 gram

    Protein: 44 gram

    Energi: 484 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 4 msk persilja
    • 600 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    Blomkålsrisotto
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 12 st färska champinjoner
    • 1 msk olivolja
    • 0.5 st blomkål
    • 2 msk persilja
    • 2 dl parmesan
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör 1 portion:
    • 1 dl rucola
    • 0.33 st röd paprika
    • 1 msk ajvar relish
    • 1 msk Aioli
    • 1 msk riven parmesanost
    • 1 st apelsinskiva
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Finhacka vitlök och lök.
    • Blanda lök med färs, persilja, örtagårdskrydda, salt och peppar i en skål.
    • Forma färsen till köttbullar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttbullarna runtom i några minuter.
    • Skala och finhacka rödlök och vitlök samt skiva champinjoner.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner grönsakerna.
    • Riv blomkålen fint med ett rivjärn och lägg ner i stekpanna.
    • Låt steka någon minut och tillsätt persilja och parmesan.
    • Smaka av med salt och peppar. 
    • Bryn några minuter.
    • Lägg upp rucolasallad på tallrikar och lägg på en klick blomkålsrisotto och köttbullar.
    • Lägg på skivad paprika och dekorera med apelsinklyfta och persilja. 
    • Servera med ajvar relish och aioli samt riven parmesanost.

     

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 4 msk persilja
    • 600 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    Blomkålsrisotto
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 12 st färska champinjoner
    • 1 msk olivolja
    • 0.5 st blomkål
    • 2 msk persilja
    • 2 dl parmesan
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör 1 portion:
    • 1 dl rucola
    • 0.33 st röd paprika
    • 1 msk ajvar relish
    • 1 msk Aioli
    • 1 msk riven parmesanost
    • 1 st apelsinskiva
    • 1 msk bladpersilja
  • Onsdag lunch 166 Kcal

    Het ratatouille

    Följ receptet som det är eller använd de grönsaksrester du har i kylen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 21 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 7 gram

    Energi: 166 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Gör så här

    • Skär rödlök, squash och paprika i bitar. Skiva moroten och dela champinjonerna på mitten.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs alltihop samt vitlök i några minuter.
    • Blanda ner krossade tomater, chiliflakes och honung.
    • Krydda med torkade örter, salt och peppar. Låt puttra i 10 minuter.
    • Lägg upp på en tallrik eller lägg i en lunchbox och servera med rucolasallad.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.25 st squash
    • 0.5 st paprika
    • 1 st morot
    • 5 st champinjoner
    • 200 g blomkålsbuketter
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 klyfta vitlök
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk flytande honung
    • 1 tsk torkade örter
    • 0 salt och svartpeppar
    • 3 dl rucola

    Onsdag middag 264 Kcal

    Pad thai med kyckling

    Denna goda asiatiska klassiker går lika bra på vardagar som till fest!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 30 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 264 kcal

    Ingredienser

    3 portioner

    • 400 g Root Pasta fettuccini
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 2 st morot
    • 2 st salladslök
    • 0.5 st vitkål
    • 150 g kycklingfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 st ägg
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk fisksås
    • 0.3 msk mirin
    • 1 msk ketjap manis
    • 2 msk koriander
    • 10 g wasabinötter

    Gör så här

    • Skölj nudlarna.
    • Skala och hacka lök och finhacka vitlök och chili. Skala och skiva morötterna.
    • Strimla salladslöken.
    • Skär kycklingfilén i strimlor och strö på salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kyckling, lök, vitlök, chili i några minuter.
    • Dra allt åt kanterna i stekpannan och knäck ner ett ägg. Blanda runt med en trägaffel.
    • Tillsätt morötter, vitkål och fettuccini och blanda om.
    • Smaksätt med lime, fisksås, mirin och ketjap manis.
    • Blanda ner salladslök och toppa med färsk koriander och hackade wasabinötter.

    Ingredienser

    3 portioner

    • 400 g Root Pasta fettuccini
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st röd chili
    • 2 st morot
    • 2 st salladslök
    • 0.5 st vitkål
    • 150 g kycklingfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 1 tsk rapsolja
    • 1 st ägg
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk fisksås
    • 0.3 msk mirin
    • 1 msk ketjap manis
    • 2 msk koriander
    • 10 g wasabinötter
  • Torsdag lunch 484 Kcal

    Köttbullar med blomkålsrisotto

    Tillaga varma köttbullar med en krämig blomkålsrisotto. Dekorera med apelsinklyfta och persilja. Laga en extra portion och ät som lunch dagen efter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 30 gram

    Protein: 44 gram

    Energi: 484 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 4 msk persilja
    • 600 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    Blomkålsrisotto
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 12 st färska champinjoner
    • 1 msk olivolja
    • 0.5 st blomkål
    • 2 msk persilja
    • 2 dl parmesan
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör 1 portion:
    • 1 dl rucola
    • 0.33 st röd paprika
    • 1 msk ajvar relish
    • 1 msk Aioli
    • 1 msk riven parmesanost
    • 1 st apelsinskiva
    • 1 msk bladpersilja

    Gör så här

    • Finhacka vitlök och lök.
    • Blanda lök med färs, persilja, örtagårdskrydda, salt och peppar i en skål.
    • Forma färsen till köttbullar.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttbullarna runtom i några minuter.
    • Skala och finhacka rödlök och vitlök samt skiva champinjoner.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och lägg ner grönsakerna.
    • Riv blomkålen fint med ett rivjärn och lägg ner i stekpanna.
    • Låt steka någon minut och tillsätt persilja och parmesan.
    • Smaka av med salt och peppar. 
    • Bryn några minuter.
    • Lägg upp rucolasallad på tallrikar och lägg på en klick blomkålsrisotto och köttbullar.
    • Lägg på skivad paprika och dekorera med apelsinklyfta och persilja. 
    • Servera med ajvar relish och aioli samt riven parmesanost.

     

    Ingredienser

    4 portioner

    • 2 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 4 msk persilja
    • 600 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    Blomkålsrisotto
    • 0.5 st rödlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 12 st färska champinjoner
    • 1 msk olivolja
    • 0.5 st blomkål
    • 2 msk persilja
    • 2 dl parmesan
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör 1 portion:
    • 1 dl rucola
    • 0.33 st röd paprika
    • 1 msk ajvar relish
    • 1 msk Aioli
    • 1 msk riven parmesanost
    • 1 st apelsinskiva
    • 1 msk bladpersilja

    Torsdag middag 665 Kcal

    Entrecote med broccoli och blomkålsgratäng

    Bjud dina nära och kära på en trevlig middag som består av entrecote och en krämig gratäng gjord på broccoli och blomkål samt en klick bearnaisesås!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 48 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 665 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    • 3 msk bearnaisesås
    Broccoli- och blomkålsgratäng
    • 150 g broccoli
    • 200 g blomkål
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl havregrädde
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 dl riven ost

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Finhacka paprika.
    • Hetta upp en stekpanna med grädde och lägg ner grönsaker och riven vitlök.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg i en form och strö på ost.
    • Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
    • Strö på salt och peppar på köttet.
    • Hetta upp en stekpanna medsmör och bryn köttet på bägge sidor i ca 5-7 minuter.
    • Servera med bearnaisesås och gratängen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    • 3 msk bearnaisesås
    Broccoli- och blomkålsgratäng
    • 150 g broccoli
    • 200 g blomkål
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl havregrädde
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 dl riven ost
  • Fredag lunch 665 Kcal

    Entrecote med broccoli och blomkålsgratäng

    Bjud dina nära och kära på en trevlig middag som består av entrecote och en krämig gratäng gjord på broccoli och blomkål samt en klick bearnaisesås!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 48 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 665 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    • 3 msk bearnaisesås
    Broccoli- och blomkålsgratäng
    • 150 g broccoli
    • 200 g blomkål
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl havregrädde
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 dl riven ost

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Finhacka paprika.
    • Hetta upp en stekpanna med grädde och lägg ner grönsaker och riven vitlök.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg i en form och strö på ost.
    • Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
    • Strö på salt och peppar på köttet.
    • Hetta upp en stekpanna medsmör och bryn köttet på bägge sidor i ca 5-7 minuter.
    • Servera med bearnaisesås och gratängen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    • 3 msk bearnaisesås
    Broccoli- och blomkålsgratäng
    • 150 g broccoli
    • 200 g blomkål
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl havregrädde
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 dl riven ost

    Fredag middag 492 Kcal

    Laxfilé i foliepaket

    Lyxig och god laxfilé i foliepaket som serveras tillsammans med grönsaker i ugn och en klick aioli eller citronmajonnäs!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 492 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 2 st orange paprika
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st broccolistånd
    • 2 dl purjolök
    • 1 msk olivolja
    • 1 st citron
    • 1 krm salt
    • 1 tsk svartpeppar
    • 2 tsk torkad dragon
    • 5 msk Aioli

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 175 grader.
    • Skär laxfilén i fyra bitar.
    • Skär paprika och squash i lagom stora bitar.
    • Bryt broccolin i mindre bitar och fördela grönsakerna på fyra folieark.
    • Häll olivolja och citronsaft över grönsakerna.
    • Strö på salt, peppar och dragon.
    • Krydda laxfilén med salt och peppar.
    • Fördela laxfiléerna på grönsakerna och förslut foliepaketen.
    • Låt stå i ugnen i 15 minuter.
    • Servera med en klick aioli eller citronmajonnäs.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 2 st orange paprika
    • 0.5 st squash
    • 0.5 st broccolistånd
    • 2 dl purjolök
    • 1 msk olivolja
    • 1 st citron
    • 1 krm salt
    • 1 tsk svartpeppar
    • 2 tsk torkad dragon
    • 5 msk Aioli
Frukt/grönt
  • 3 st gul lök
  • 1.25 st squash
  • 0.5 st paprika
  • 3 st morot
  • 5 st champinjoner
  • 200 g blomkålsbuketter
  • 6.5 klyfta vitlök
  • 4 dl rucola
  • 500 g förkokta rödbetor
  • 4 dl blandsallad
  • 0.5 st rödlök
  • 12 st färska champinjoner
  • 200.5 st blomkål
  • 0.33 st röd paprika
  • 1 st apelsinskiva
  • 0.5 st röd chili
  • 2 st salladslök
  • 0.5 st vitkål
  • 0.5 st lime
  • 150 g broccoli
  • 0.5 st gul paprika
  • 2 st orange paprika
  • 0.5 st broccolistånd
  • 2 dl purjolök
  • 1 st citron
Torrvaror
  • 4.5 msk olivolja
  • 200 ml krossade tomater
  • 1 tsk flytande honung
  • 400 g Root Pasta fettuccini
  • 1 tsk rapsolja
  • 10 g wasabinötter
Kryddor/smaksättare
  • 2 nypa chiliflakes
  • 1 tsk torkade örter
  • 8 msk persilja
  • 2 msk soja
  • 1 tsk örtagårdskrydda
  • 1 msk ajvar relish
  • 1 msk bladpersilja
  • 1 tsk fisksås
  • 0.3 msk mirin
  • 1 msk ketjap manis
  • 2 msk koriander
  • 1 krm salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 tsk torkad dragon
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 1000 g nötfärs
  • 3 st ägg
  • 50 g rökt skinka
  • 150 g kycklingfilé
  • 350 g entrecote
  • 600 g laxfilé
Övrigt
  • 1 dl gurka inlagd
  • 6 msk Aioli
  • 3 msk bearnaisesås
Mejeri
  • 1 dl gräddfil
  • 1.5 tsk smör
  • 2 skiva ost
  • 2 dl parmesan
  • 1 msk riven parmesanost
  • 1.5 dl havregrädde
  • 1 dl riven ost

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!