Gör sÄ hÀr
- Strimla kycklingfiléerna i bitar och salta och peppra.
- Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingbitarna tills de fÄr fÀrg.
- LÀgg upp kycklingen pÄ ett fat.
- Woka grönsakerna i ett par minuter och knÀck i Àgget i mitten av pannan.
- Strö pÄ lite salt och lÄt Àgget stelna.
- Blanda ihop grönsakerna och Àgget och tillsÀtt kycklingbitarna igen.
- Strimla vitkÄlen och stek ytterligare nÄgon minut.
- HÀll pÄ pad thaisÄsen och blanda.
- Grovhacka jordnötterna och torrosta dem i en stekpanna tills de fÄr fÀrg.
- SkÀr limen i klyftor.
- Fördela kycklingwoken pÄ tallrikar och servera med jordnötter, limeklyftor och salladslök.