Tillbaka till menyerna

1500 kval

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 1235 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 576 Kcal

      Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    • Middag - 660 Kcal

      Köttbullar i curry från Mellanöstern

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 1235 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 576 Kcal

      Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    • Middag - 660 Kcal

      Köttbullar i curry från Mellanöstern

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1235 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 576 Kcal

      Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    • Middag - 660 Kcal

      Köttbullar i curry från Mellanöstern

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 1235 Kcal

    • Frukost

    • Lunch - 576 Kcal

      Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    • Middag - 660 Kcal

      Köttbullar i curry från Mellanöstern

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 44.2 gram

Fett: 78 gram

Protein: 82.1 gram

Energi: 1235.4 kcal

  • Måndag lunch 576 Kcal

    Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    Lax i ugn med chévreost, pesto och tranbär - en god helgmiddag till dina nära och kära!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 576 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Dela laxen i portionsstora bitar och skär ett snitt i varje bit.
    • Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och krydda med salt och peppar. 
    • Tryck ner chèvre och pesto i snitten och strö över pumpakärnor.
    • Låt stå i mitten av ugnen i cirka 20 minuter, eller tills laxen är genomstekt.
    • Fördela ruccolasalladen över ett stort fat och lägg laxfiléerna ovanpå.
    • Dekorera med torkade tranbär och citron. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Måndag middag 660 Kcal

    Köttbullar i curry från Mellanöstern

    Köttbullar i en god och kryddig currysås med massa grönsaker i. Tillaga en extra portion och ät till lunch dagen efter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 660 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna i en skål.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Skär paprikan i mindre bitar.
    • Riv vitlöken fint och hacka chilin fint.
    • Hetta upp en kastrull med smör och bryn vitlök, ingefära och chili någon minut.
    • Tillsätt kokosmjölk och curry och låt koka ihop 5 minuter. 
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Stek köttbullarna i lite smör runt om och lägg ner köttbullarna i grytan.
    • Låt koka ihop 5 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och grönsaker och låt allt bli varmt.
    • Toppa med persilja och pressa färsk lime över.
    • Servera med blomkålstaboulen på nästa sida.

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime
  • Tisdag lunch 576 Kcal

    Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    Lax i ugn med chévreost, pesto och tranbär - en god helgmiddag till dina nära och kära!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 576 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Dela laxen i portionsstora bitar och skär ett snitt i varje bit.
    • Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och krydda med salt och peppar. 
    • Tryck ner chèvre och pesto i snitten och strö över pumpakärnor.
    • Låt stå i mitten av ugnen i cirka 20 minuter, eller tills laxen är genomstekt.
    • Fördela ruccolasalladen över ett stort fat och lägg laxfiléerna ovanpå.
    • Dekorera med torkade tranbär och citron. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Tisdag middag 660 Kcal

    Köttbullar i curry från Mellanöstern

    Köttbullar i en god och kryddig currysås med massa grönsaker i. Tillaga en extra portion och ät till lunch dagen efter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 660 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna i en skål.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Skär paprikan i mindre bitar.
    • Riv vitlöken fint och hacka chilin fint.
    • Hetta upp en kastrull med smör och bryn vitlök, ingefära och chili någon minut.
    • Tillsätt kokosmjölk och curry och låt koka ihop 5 minuter. 
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Stek köttbullarna i lite smör runt om och lägg ner köttbullarna i grytan.
    • Låt koka ihop 5 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och grönsaker och låt allt bli varmt.
    • Toppa med persilja och pressa färsk lime över.
    • Servera med blomkålstaboulen på nästa sida.

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime
  • Onsdag lunch 576 Kcal

    Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    Lax i ugn med chévreost, pesto och tranbär - en god helgmiddag till dina nära och kära!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 576 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Dela laxen i portionsstora bitar och skär ett snitt i varje bit.
    • Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och krydda med salt och peppar. 
    • Tryck ner chèvre och pesto i snitten och strö över pumpakärnor.
    • Låt stå i mitten av ugnen i cirka 20 minuter, eller tills laxen är genomstekt.
    • Fördela ruccolasalladen över ett stort fat och lägg laxfiléerna ovanpå.
    • Dekorera med torkade tranbär och citron. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Onsdag middag 660 Kcal

    Köttbullar i curry från Mellanöstern

    Köttbullar i en god och kryddig currysås med massa grönsaker i. Tillaga en extra portion och ät till lunch dagen efter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 660 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna i en skål.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Skär paprikan i mindre bitar.
    • Riv vitlöken fint och hacka chilin fint.
    • Hetta upp en kastrull med smör och bryn vitlök, ingefära och chili någon minut.
    • Tillsätt kokosmjölk och curry och låt koka ihop 5 minuter. 
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Stek köttbullarna i lite smör runt om och lägg ner köttbullarna i grytan.
    • Låt koka ihop 5 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och grönsaker och låt allt bli varmt.
    • Toppa med persilja och pressa färsk lime över.
    • Servera med blomkålstaboulen på nästa sida.

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime
  • Torsdag lunch 576 Kcal

    Chévregratinerad laxfilé med pesto och tranbär

    Lax i ugn med chévreost, pesto och tranbär - en god helgmiddag till dina nära och kära!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 43 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 576 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Dela laxen i portionsstora bitar och skär ett snitt i varje bit.
    • Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och krydda med salt och peppar. 
    • Tryck ner chèvre och pesto i snitten och strö över pumpakärnor.
    • Låt stå i mitten av ugnen i cirka 20 minuter, eller tills laxen är genomstekt.
    • Fördela ruccolasalladen över ett stort fat och lägg laxfiléerna ovanpå.
    • Dekorera med torkade tranbär och citron. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 150 g chevreost
    • 4 msk grön pesto
    • 0.5 dl pumpakärnor
    • 70 g rucola
    • 2 msk torkade tranbär
    • 1 st citron

    Torsdag middag 660 Kcal

    Köttbullar i curry från Mellanöstern

    Köttbullar i en god och kryddig currysås med massa grönsaker i. Tillaga en extra portion och ät till lunch dagen efter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 42 gram

    Energi: 660 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime

    Gör så här

    • Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna i en skål.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Skär paprikan i mindre bitar.
    • Riv vitlöken fint och hacka chilin fint.
    • Hetta upp en kastrull med smör och bryn vitlök, ingefära och chili någon minut.
    • Tillsätt kokosmjölk och curry och låt koka ihop 5 minuter. 
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Stek köttbullarna i lite smör runt om och lägg ner köttbullarna i grytan.
    • Låt koka ihop 5 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och grönsaker och låt allt bli varmt.
    • Toppa med persilja och pressa färsk lime över.
    • Servera med blomkålstaboulen på nästa sida.

    Ingredienser

    4 portioner

    Köttbullar
    • 500 g nötfärs
    • 1 st ägg
    • 0.5 dl persilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st gul lök
    • 1 tsk spiskummin
    • 0.5 tsk malen ingefära
    • 0.5 tsk paprikapulver
    • 0 salt och svartpeppar
    Currysås
    • 0.5 st broccolistånd
    • 0.5 st blomkål
    • 1 st röd paprika
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 st röd chili
    • 1 msk smör
    • 1 msk färsk ingefära
    • 400 g kokosmjölk
    • 1 msk malen curry
    • 0 salt och svartpeppar
    • 6 dl konserverade kikärtor
    • 0.5 dl persilja
    • 1 st lime
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 600 g laxfilé
  • 500 g nötfärs
  • 1 st ägg
Mejeri
  • 150 g chevreost
  • 1 msk smör
Kryddor/smaksättare
  • 4 msk grön pesto
  • 1 dl persilja
  • 1 tsk spiskummin
  • 0.5 tsk malen ingefära
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 1 msk malen curry
Torrvaror
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 2 msk torkade tranbär
  • 400 g kokosmjölk
  • 6 dl konserverade kikärtor
Frukt/grönt
  • 70 g rucola
  • 1 st citron
  • 2 klyfta vitlök
  • 1 st gul lök
  • 0.5 st broccolistånd
  • 0.5 st blomkål
  • 1 st röd paprika
  • 1 st röd chili
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1 st lime

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!