Nu när hösten drar igång och vardagen knackar på dörren är det många som känner stress över att komma på och laga middagar, lunchlådor och goda helgrätter.

Efter att Ulrika Davidsson under många år har coachat människor för att hjälpa dem komma igång med en mer hälsosam livsstil bestämde hon sig i vintras att starta sin egen medlemsklubb, Ulrikas Hälsovärld!

I Hälsovärlden får alla medlemmar varje vecka hjälp med veckans alla middagar. Här får man fem vardagsmiddagar samt två härliga helgmiddagar. Dessutom får du inköpslista för veckans rätter, tips på bak/dessertrecept, lunchlåda och ett matigt kunskapsdokument där Ulrika varje vecka tar upp ett ämne och ger tips och inspiration kring detta.

Medlemskapet kostar 89 kr/månad och kan givetvis avslutas närsomhelst. Men just nu tävlar vi ut ett gratis medlemskap! Vinnarna får under ett helt år ta del av alla fantastiska recept, coachning och inspiration i Ulrikas Facebookgrupp samt hjälp med så väl stort som smått i köket. Visst låter det lockande?!

Så här gör du för att tävla

Skicka ett mail till anna@ulrikadavidsson.se ange Medlemskap i ämnesrubriken och berätta i mailet vad just du upplever som det jobbigaste med vardagen i köket. Tävlingen pågår tom 8 september 2020.

Genom att delta i tävlingen godkänner du reglerna kring GDPR