ICA BrottbyI går besökte jag ICA i Brottby och det var så trevligt! Carina som äger butiken hade bjudit in hennes kunder till en inspirationskväll i hälsans tecken. Carina bjöd på Gazpacho med tärnad gurka, nötter och bubbelvatten och jag föreläste om både GI, LCHF, 5:2 dieten och KICKSTART för 60 intresserade personer i Biblioteket som låg dörr i dörr.

Det är väldigt roligt att en ICA engagerar sig så här mycket och fixar för sina kunder! Jag passade också på att handla alla grönsaker där för dagens medverkan på TV4. De har en väldigt fin frukt och grönsaksavdelning  i denna butik!

Vill du också att jag ska komma och föreläsa? Arrangera något i ER stad och jag kan resa dit och hålla en föreläsning! Det är väldigt roligt att få motivera och inspirera andra människor. Nästa vecka åker jag till Kalmar för att föreläsa på Dillbergs bokhandel och i Växjö  håller jag föredrag på Biblioteket.

Föreläsning i Brottby

Föreläsning