En vecka har gått och jag känner mig fortfarande motiverad. Jobbigast under första veckan var träningsvärk som gjorde att jag inte kunde gå i trappor och sötsuget som tog över mig ordentligt vid två tillfällen. Igårkväll var jag helt galet sugen på godis. När jag och Lina träffade Ulrika gav hon mig ett bra tips att stanna upp och tänka i två minuter innan man tar ett beslut om man ska ta en godisbit eller inte. Igår gick det en timme men jag ville verkligen ha godis. Men sedan kom jag på att det fanns grapefrukt hemma så jag unnade mig istället en halva grape och sen var mitt sötsug helt borta! Vet att frukt inte är bra i första fasen men har läst någonstans här att grapefrukt funkar.

Den här veckan har jag fullt upp med skola, jobbsök och sedan ska jag flytta i helgen. Ska försöka klämma in träning däremellan och ska försöka att inte glömma att planera! Om jag inte har planerat i förväg vad som ska köpas, tillagas och ätas så glömmer jag lätt bort att äta vilket leder till världens blodsockerfall och att jag blir världens grinigaste människa! Hände i helgen då jag sovit hos en kompis, vaknade 11.30 och åt inte hemma förrän vid 16-tiden. Gissa vilket monster jag var? Aldrig igen! Något jag också märkt är att om jag dricker ordentligt med vatten så kommer inte hungern lika aggressivt, vatten är en sådan jävla bra grej! 🙂 Har alltid en vattenflaska med mig!

Hur går det för er andra?