Har du gått Ulrikas kurser och hittat ett nytt och hälsosammare liv att leva? Känner du kanske någon som du tror vill få samma upplevelse?  Tipsa om Ulrikas kurser och du får 100 kr i bonus för varje vän du värvar. Dessutom får dina vänner en generös prova på rabatt på hela 20% rabatt på sitt kursköp när de handlar via dig.

Så här enkelt är det:

  1. Skicka ett mejl till oss.
  2. Du får en personlig kod som du sen kan skicka via mejl, sms eller bara uppge direkt till dina vänner när de vill boka en av våra kurser.
  3. Dina vänner får 20% rabatt på valfri kurs om de uppger din kod i samband med sitt köp.
  4. För varje registrerad vän som uppgett din kod får du 100 kr i bonus!

I slutet av varje månad får du din samlade bonuscheck, med värdet på antalet vänner du värvat, och kan använda den att köpa nya kurser eller någon av våra produkter i shoppen!

Extra för dig som värvar många!

Om du värvar fler än 10 vänner under en månad så får en extrapresent hemskickat till dig. Varje månad har vi olika presenter, allt från böcker till olika smarta tillbehör i köket och event med Ulrika.

 

Kom igång direkt –  det ända du behöver göra är att maila oss på info@ulrikadavidsson.se och skriva Värva en vän i ämnesraden så kommer du under nästkommande arbetsdag att få ett mail från oss med mer information och din personliga kod.