Nu är jag äntligen frisk och kan därför njuta av den underbara solen som skiner i Stockholm idag. Tog en härlig promenad inne i stan idag mellan några möten och njöt till fullo! Märker ni hur mycket ljusare det är om dagarna? Så underbart att vakna till dagsljus!

Nu är jag och Lina inne på fjärde veckan och det är bara två veckor kvar. Vi pratade i telefon idag och båda konstaterade att ingen av oss är direkt sugen på att hugga in på kolhydrater igen, på samma sätt som förut. Det här är helt klart ett sätt att leva och inte bara en diet för en kort tid. Jag kan erkänna att jag till en början bara såg GI som något man kan kickstarta en viktnedgång med, men inget jag kommer vilja leva efter sedan. Men nu har jag tänkt om. Jag kommer äta mörkt bröd, lite fullkornspasta och dinkel, men absolut inte i de mängder jag åt förut. Min mage har aldrig varit bättre och ja, hela jag mår bättre!

Något jag också märkt är att jag aldrig är hungrig på samma sätt som förut och det där nästan besatta behovet av att äta något onyttigt har jag inte känt av alls nästan. Har för övrigt inte ätit godis eller annat onyttigt nu på fyra veckor, trodde jag aldrig om mig!

Hoppas ni alla har en underbar dag!