I tisdagskväll hade jag avslutning på en viktkurs som jag har varit ledare för under 7 veckor och det är bara att konstatera – Kickstart äger!!!!

Jag kan självklart inte skriva om alla 22 deltagare här på bloggen men jag kan berätta att precis ALLA har fått enastående resultat och jag är så glad för deras skull!

ViktplanTa t ex Anders, som började hos mig den 4 feb. Han hade som mål att gå ner 10 kg och lära sig äta rätt. Nu, 7 veckor senare har han tappat 15,5 kg och är som ni förstår en slank kille som nu är både piggare och sugen på att börja träna. Denna kickstartsperiod har inte bara gjort att han har gått ner i vikt utan han har fått nya matvanor och ett nytt sätt att tänka. Jag frågade om det har varit svårt eller jobbigt – Inte ett dugg! svarade han…

Två andra personer som jag vill berätta om är Anne Lii och Brian som är ett par. De har gemensamt gjort en hälsoförändring i familjen och tappat totalt nästan 20 kg tillsammans på dessa 7 veckor! De vittnar bägge om att de är piggare, gladare och ser även kärare ut tycker jag… De hade bägge halsbränna innan de började mitt program och gissa vad? De har idag ingen halsbränna och mår fantastiskt! Tänk vad 7 veckor kan göra…

Ann-Lii och Brian

Jag bjöd på lite tilltugg under kvällen som jag köpte på ICA lite snabbt – krispiga minimorötter och gurkstavar med en färdig humus samt jordgubbar som doppades i vanilkesella – enkelt och gott!

Snacks

Jordgubbar i vaniljkesella

Minimorötter!