Invägning 1

Nu har jag vägt mig och tagit mina mått. Jag har inte vägt mig sen gymnasiet tror jag, och det är ju några år sedan. Och mina mått har jag aldrig tagit. Så jag var rätt nervös när jag gjorde det. Inte för vad siffrorna skulle visa eller så, utan snarare att jag skulle få veta exakt alla siffror och då skulle jag få något konkret att jämföra med. Tidigare har jag alltid gått lite på ”känsla”. Om jag har varit obekväm med mig själv så har jag försökt röra på mig mer eller kanske struntat i ngn pizza här eller där.
Men nu har jag all info på papper och nu kan jag se framstegen jag gör under dessa sex veckor. Ska bli spännande att se!

Mitt mål är inte att gå ner ett visst antal kilon, utan snarare att jag bara vill känna mig fräsch och sund.

Here it goes;

Längd: 1,78 m
Vikt: 68,2 kg
Byst: 92 cm
Midja: 76 cm
Stuss: 104,5 cm
Lår: 57 cm
Överarm: 29,7 cm
Höft: 93,7 cm
Vad: 36,2 cm

/Lina