”Kosten, kroppen, dansa och njut med alla dina sinnen”

Lördagen den 19 mars på Birkagården i Stockholm

09:30             Ulrika dukar upp GI frukost

10:00             Föreläsning DETOX, LCHF eller GI – vilken metod passar mig?
Lär dig kostens betydelse för att må bra, öka din energi och bli piggare! Näringsämnen förklaras på ett lättförståeligt sätt och hur göra rätt val när man handlar och lagar mat. Vad är skillnaden mellan Detox, GI och LCHF (Low Carb High Fat)?
Hur du kan laga måltider nyttigt och hälsosamt, läsa innehållsförteckningar och undvika tillsatser i maten.

11:30             Kockteater med Ulrika

Ulrika visar hur man lagar den nya GI-maten, ger dig tips och råd som underlättar matlagningen i vardagen. Hon visar hur man blandar och smaksätter de nya GI grynen och gör goda nyttiga röror. Du får sedan en minnesvärd smakupplevelse!

13:00             Human Scanning & Dans med Christina

Christinas föreläser om att öka kropps- och självkännedom, bli medveten om ditt kroppsspråk och signalsystem. Du inspireras sedan till ett passionerat och sinnligt dansäventyr för kropp och själ. En garanterad energikick och lyckodos! Väck livslusten till både medryckande och avkopplande rytmer som avslutas med vägledd meditation.

15:30             Eftermiddagsfika med avslutning och frågor

Ta med dig vännerna och fyll på med värdefull kunskap, motivation och inspiration för att möta våren med ny energi! Böcker och CD finns att köpa till specialpris. Missa inte Ulrikas nya böcker “6 kilo på 6 veckor” och “LCHF på mitt sätt”.

Hela dagen inkl. måltider med dryck för 990 kr före 13/3, sedan 1.100 kr. Anmälan före 15/3 till christina@harmonina.se