Ditt erbjudande från adlibris

I samarbete med Ulrika Davidsson erbjuder adlibris sina kunder som köpt Ulrikas nya bok 66 Day Challenge med medelhavsmat att få gå en av hennes populära kurser - helt utan extra kostnad!

Boka kursen nu - ange koden från mailet

Vill du ha en hållbar och långsiktigt god hälsa? Vill du hitta matglädje och inspiration i vardagen? Grattis, då har du alla möjligheter att lyckas! I samband med att du har köpt boken 66 Day Challenge med Medelhavsmat får du en av Ulrikas omtycka onlinekurser helt gratis!

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och en varierad kost. I hennes kurser får du alltid färdiga kostscheman, recept och inköpslistor för att du ska ha tid att verkligen satsa på din hälsoresa.

Ange koden som du fick i mailet så får du kursen Kickstart Basic 2 veckor utan kostnad.

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer, perfekt nu inför hösten.

Gör så här:

  • Välj 2-veckorsalternativet av kursen
  • Lägg kursen i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden du fick i mailet från adlibris
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller tom 28 januari 2022.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!