Ditt erbjudande från Adlibris

I samarbete mellan Adlibris och Ulrika Davidsson får alla kunder som köper Ulrikas nya bok 66 Day Challenge med Medelhavsmat via adlibris en av Ulrikas omtycka kurser - helt utan extra kostnad!
Klicka hem boken på Adlibris så får du en personlig rabattkod i din mail inom ett par dagar. Sen är det bara att boka kursen här! Välkommen!

Har du redan köpt boken? Boka kursen nu med koden från Adlibris!

Vill du ha en hållbar och långsiktigt god hälsa? Vill du hitta matglädje och inspiration i vardagen? Grattis, då har du alla möjligheter att lyckas! I samband med att du köper boken 66 Day Challenge med Medelhavsmat från Adlibris får du en av Ulrikas omtycka onlinekurser helt utan extra kostnad!

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och en varierad kost. I hennes kurser får du alltid färdiga kostscheman, recept och inköpslistor för att du ska ha tid att verkligen satsa på din hälsoresa.

Har du redan köpt boken? Vad roligt! Då kommer du inom kort att få ett mail från Adlibris med din unika rabattkod som gör att du får Ulrikas kurs het utan extra kostnad – invänta ditt personliga mail från Adlibris!

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer – något som vi väl alla önskar!

Gör så här:

  • Välj 2-veckorsalternativet av kursen
  • Lägg kursen i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden du fick i mailet från Adlibris
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller tom 6 februari 2022.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!