Här kommer, som utlovat, mina nya mått!

Mina mått (1 mars 2011)
Midja: 77 cm
Rumpa: 103 cm
Byst: 98 cm
Mage: 101 cm
Lår: 61 cm
Överarm: 28 cm
Vad: 36,5 cm

Mina mått vid start
Midja: 82 cm
Rumpa: 107 cm
Byst: 102 cm
Mage: 104 cm
Lår: 62 cm
Överarm: 30 cm
Vad: 39 cm

Alltså har jag tappat 21,5 centimeter på min runda lilla kropp! 🙂 Inte illa tycker jag! Jag är nöjd med resultatet men har fortfarande ett antal kilon till som jag vill bli av med. Jag vet inte exakt men kanske 10 kilo till skulle jag vilja tappa för att bli riktigt nöjd och känna mig hälsosam.

Framöver kommer jag försöka sätta igång med träning ordentligt, det har alltid varit min största fiende och mitt ständiga mål. Men jag måste faktiskt sätta igång nu, inte bara för att jag vill tappa vikt utan också för att jag vill känna mig friskare och hälsosammare. Jag hoppas att jag någon gång når mitt mål, att ha träning som en naturlig del av mitt liv och att jag når min idealvikt, igen!

Tack för den här tiden som jag och Lina har bloggat här! Jag är så glad över alla läsares engagemang och all pepp vi har spridit mellan varandra. Det har varit jättekul! Efter fredag, när tävlingen är slut, så kommer inte vi blogga mer här. Om ni är intresserade av att fortsätta följa mig så kan ni göra det här!

Lycka till alla ni som följer boken, ska börja eller som redan är klara! Pepp, pepp och kram, kram!