Weledakit, 3-pack

Som kund hos Ulrika Davidsson lär man sig att de råvaror vi äter påverkar vår kropp. Men det är även viktigt att se över de produkter vi använder på vår kropp. Weleda är rankat som världens mest hållbara företag inom naturlig hudvård. Precis som man väljer råvaror med stor omsorg bör man resonera med valet av sina hudvårdsprodukter. Weleda är 100 % naturliga, ekologiskt certifierade och dermatologiskt testade, de innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener. Det tycker vi på Ulrika Davidsson är bra!

Just nu har vi möjlighet att erbjuda ett perfekt kit bestående av dag, natt och handcrem i Weledas serie Pomegranate (granatäpple). Perfekt nu när vi är många som är lite extra torra i hyn av allt tvättande.

Totalt butiksväde är 677 kr, du betalar 199 kr!

Pomegranate Firming Day Cream, 30 ml (ord.pris 279 kr) med ekologisk granatäpplekärnolja är en dagcreme som förbättrar hudens elasticitet, minskar rynkor och hjälper till att skydda den från skadlig yttre miljöpåverkan.

Pomegranate Firming Night Cream, 30 ml (ord.pris 299 kr) är en rik nattcreme med ekologisk granatäpplekärnolja som stärker hudens naturliga reparationsprocesser under natten. Hudens fasthet och elasticitet förbättras samtidigt som rynkor och linjer blir märkbart mindre synliga.

Pomegranate Handcream, 50 ml (ord.pris 99 kr) med ekologisk kärnolja från granatäpple som mjukgör och återfuktar huden samtidigt som den aktivt motverkar ålderstecken.

677 kr 199 kr

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!