Känns sorgligt att de här veckorna är slut… Det har varit roligt och oerhört lärorikt! Jag är väldigt mycket mer uppmärksam när jag handlar i butiken, när jag äter, ja – överlag mer uppmärksam på saker som jag aldrig haft en tanke på tidigare.  Så de här sex veckorna har varit väldigt roliga måste jag säga.

Men här kommer alltså mina mått och min slutvikt;

Vikt och mått vid start 17/1 2011
Längd: 1,78 m
Vikt: 68,2 kg
Byst: 92 cm
Midja: 76 cm
Stuss: 104,5 cm
Lår: 57 cm
Överarm: 29,7 cm
Höft: 93,7 cm
Vad: 36,2 cm

Vikt vid slutdatum:
Vikt: 64,9 kg
Byst: 90.9
Midja: 74 cm
Stuss: 102,3 cm
Lår: 55 cm
Överarm: 27,6 cm
Höft: 91,9 cm
Vad: 35,1 cm

Total viktnedgång: 3,3 kg

Som ni ser så har jag ju tappat rätt så mycket med tanke på att mitt mål inte var att gå ner i vikt just. Jag ville ju verkligen bara lära mig leva hälsosammare och sundare än vad jag gjort innan. Det känner jag verkligen att jag har lyckats med! Jag är helnöjd och hade inte velat gå ner mer, därför slutade jag ju även att väga mig. Jag behöver inte vara fixerad vid vad vågen visar, utan jag vill vara nöjd när jag känner mig nöjd.

Kommer sakna alla här på bloggen för pepp och motivation. Önskar er alla stort lycka till och håller tummarna för er alla!

Som sagt, STORT tack för den här tiden!