Den 1 april förra året började jag träna på SATS i Sollentuna och har sedan dess tränat 3-4 ggr per vecka. Det känns underbart att jag har fått tillbaka min styrka och kondition som jag hade tidigare men det tar tid! Ett år och först nu känner jag mig stark.

Har jag gått ner i vikt? Nej, inte ett gram. För mig är det bevisat att det är svårt att gå ner i vikt med hjälp av träning. Jag fokuserar dock på alla andra fördelar som t ex bättre hållning, uthållig, stark i kroppen, sover bättre och bättre immunförsvar.

Jag blandar min träning och kör personlig träning, spinning, dans, gymträning och lite yoga. Lördagar kl. 10 har de ett Spinning Pulse pass som jag bara älskar! Nästan alla som är på passet är där varje lördag och vi har en tränare som heter Anna som är väldigt duktig.

Hur går det för Er? Tränar ni eller inte alls?

Ikväll ska vi bort på middag så det blir ingen matlagning för mig. Jag bjuder dock Er på ett gott recept som ni kan laga ikväll eller i morgon:

Ugnsbakade kycklingfiléer med chevre och saffranshonung – 4 portioner

4 kycklingfiléer

Salt och svartpeppar

1 msk smör

2 skivor chevréost

1 paket saffran 0,5 g

1 msk vatten

1 msk olja

1 msk flytande honung

Några kvistar färsk rosmarin

Waldorfsallad – 4 portioner

¼ rotselleri

2 morötter

2 st bladselleristänger

1 äpple

50 g valnötter

2 msk dijonsenap

1 dl creme fraiche

Salt och svartpeppar

Sätt ugnen på 175 grader. Strö på salt och peppar på kycklingfiléerna. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingfiléerna runt om i några minuter. Lägg på en ugnsplåt. Fördela en skiva ost på varje filé. Blanda saffran, vatten, olja och honung i en skål och häll över osten. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. Skala och skär rotselleri och morötter i stavar. Skiva stjälksellerin och äpplet. Blanda rotfruktsstavarna med selleri, äpple, valnötter, senap, créme fraiche, salt och peppar i en skål. Servera kycklingen med salladen och toppa med lite färsk rosmarin.