Idag har jag sådan fruktansvärd träningsvärk i benen att jag knappt kan gå i trappor, haha! Men det känns ändå väldigt bra, nu är jag på gång! Efter ett besök på ICA tillagade jag oxrulladerna med blomkålspuré till middag och åååååh vad gott det var! Blev matlåda till imorgon också!

Nu sitter jag med hårfärg i huvudet och färgar min utväxt och planerar vad jag ska ha med för något ätbart till en fest på lördag. Jag ska på tjejkväll och träffa massa goda gamla vänner och alla ska ta med sig någonting att äta. Jag har bestämt mig för att göra kycklingspetten med jordnötssås som finns med i boken! Till det ska jag äta massa grönsaker och sallad. Som dryck blir det vatten med citron i VINGLAS! Haha! Ska låtsas att det är ett gott vitt vin. Det kommer bli grymt kul! Och jag har berättat för alla som kommer att jag gör det här nu så ingen kommer tvinga mig att äta av värdinnans gudomliga kladdkaka-muffins (jag kommer förmodligen låsa in mig i ett annat rum medan de andra mumsar!). Skämt å sido, det kommer bli superkul och med den motivation jag har nu kommer inte ens de där muffinsen (muffinsarna? hur säger man?) stoppa mig! 🙂