Oj vilken dålig dag jag hade igår! Inte på så sätt att dagen i sig var dålig, utan min matdag var katastrofalt dålig! Man kan säga att jag inte direkt höll mig till reglerna igår.
Min kära lillebror fyllde 18 år igår. Stort! Kommer fortfarande ihåg när jag var sju år och hälsade på honom för första på sjukhuset. Han var så liten! Nu är han stor, lång som bara den. 1,94 tror jag han är. Inte så lite längre med andra ord…

Men denna bemärkelsedag innebar då såklart firande hela dagen. På morgonen gick jag dit och uppvaktade med frukost och tårta på sängen. Jag lyckades hålla mig ifrån onyttigheterna på morgonen, men sen gick det utför.
Under eftermiddagen och kvällen blev det allt från choklad-och hasselnötstårta till mumsigt filmjölksbröd. Det blev snittar m skagen, snittar m lax och lite därtill. Detta var min middag. Inte bra alls! Kände direkt att jag ångrade att jag hade stoppat i mig det, även om det var fruktansvärt gott. Fortfarande idag känner jag mig segare och allmänt sämre. Antar att det är att jag inbillar mig, för jag menar en dag gkan väl inte göra så stor skillnad?!

Nu är det en ny dag, och inget mer fusk. Har bokat träning idag, CorePulse på SATS. Kan också meddela att jag var ju på ett corepass i fredags. Oklart nog fick jag träningsvärk i benen. Av ett corepass. Mkt oklart.
Men nu jävlar blir det skärpning!Pepp, pepp, pepp!!!

Hojta till om ni också har haft dåliga dagar, så kan jag känna mig mindre dålig 🙂