Att arbeta hemifrån är det bästa jag vet! Tänk vad mycket tid jag sparar på att inte behöva åka till ett jobb, inte behöva sminka mig och fixa till sig och bara kunna gå ner till köket och äta min egna hälsosamma mat! Bättre kan det inte bli. Sitter nu i fåtöljen och skriver på min dator, ser på “Efter tio” och dricker en kopp chaite.

I dag svarar jag på mail och fixar lite administrativa saker men ska vid lunchtid åka till gymmet och gå på ett cykling pulse pass. I eftermiddag ska jag baka mandelmuffins med kanel och kardemumma (lägger upp receptet här i em). Dessa mandelmuffins är så goda och nyttiga! Brukar äta en muffins till fika då och då och då är det perfekt med kolhydratsnåla muffins som man kan ha i frysen.

Nu är jag nyfiken på hur det går för er? Är det någon som har gått ner något kilo?

Hälsningar Ulrika