Är det inte det ena så är det det andra. Har varit sjuk två gånger under denna fem veckors-period men det räckte inte tydligen. I onsdagskväll fick jag fruktansvärda magsmärtor och led igenom hela natten. På morgonen igår tog jag mig till akuten. Efter en natt på SÖS så visade det sig att jag har en cysta på äggstocken och att det var den som orsakat smärtan. Nu är jag hemma igen, har mindre ont men är väldigt svag och trött.

Har haft så svårt att fokusera på att äta helt rätt de senaste två veckorna på grund av det här. Dessutom har jag knappt kunnat träna någonting eftersom jag varit sjuk mest hela tiden. Har inte vägt mig idag för att jag inte haft tillgång till våg. Har säkert gått upp ändå. Känns lite hopplöst just nu. Men en vecka är kvar och förhoppningsvis kommer jag gå ner lite till i alla fall. Ger inte upp motivationen helt!