Vägde mig häromdagen och såg att jag gått upp ett kilo! Har ätit dåligt nu när jag varit sjuk, har ätit väldigt oregelbundet, väldigt lite lagad mat och har dessutom ätit bröd. Såg att en läsare som heter Sandra kommenterat här i bloggen och skrivit:

“Hej, undrar hur kommer det sig att man går upp i vikt 3 kilo när man är förkyld och sjuk. Bröt dieten då och: Drack te med honung, åt pasta två gånger och mörkt bröd, för att klara av att stå på bena. det kan inte vara så att man går upp i vikt 3 kilo bara pga av det….. va tror du?”

Jag skrev att jag också gått upp nu när jag är sjuk och då svarade Ulrika till oss båda:

“Hej Sandra och Cassandra,
Det är vanligt att viktnedgången avstannar eller att man t om går upp i vikt om man är sjuk. Kroppen lagrar och släpper inte ifrån sig fettförbränning – det är anledningen! Dessa kilon tappar ni så snart ni blir friska! Tappa inte modet – Kram Ulrika”

Hoppas på att jag när jag är frisk tappar kilon igen, vill inte stanna upp nu.