Nu är jag hemma efter en härlig semester i Arabvärlden! Första gången jag besöker den delen av världen och jag tycker att det var ett mycket fint resemål – kan varmt rekommenderas! Främst för Dig som gillar milslånga kritvita stränder och 30 grader varmt…

Den här resan var intressant på ett annat vis också – rena hälsoresan faktiskt. Vi åt så mycket god mat men allt var oerhört hälsosamt kyckling, fisk,kött, skaldjur med olika sallader och röror. Inget bröd, pasta eller potatis! Frukosten bestod av nylagade omeletter med olika tillbehör och  färsk papaya. Varje morgon har jag och min man varit i hotellets gym och tränat en timme och på eftermiddagen blev det en lång strandpromenad eller en simtur i poolen. Annars har jag mest legat i solstolen och plöjt böcker. 3 av dem var mycket bra: “3 sekunder” av Roslund och Hellström, “Mike Larssons stora hjärta” av Olle Lönneus och “Den sjätte gudinnan” av Karin Alfredsson.

Nu är det ett nytt år och jag ska inspirera Er alla att leva hälsosamt här på bloggen!