Goda torskrullar som serveras tillsammans med en mangosalsa, brysselkål och koriander – dekorera rätten med lite limeklyftor!
Gör så här
- Gör först mangosalsan genom att lägga räkor i en skål.
- Skär mangon i tärningar och skala och hacka rödlök fint.
- Blanda med räkorna och pressa limesaft över.
- Häll på olivolja och smaka av med chili, salt och peppar.
- Hacka koriander och blanda ner.
- Strö på salt och peppar på fisken.
- Rulla ihop till rullar och fäst en tandpetare i.
- Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner fisken.
- Stek runt om någon minut.
- Häll på vatten och låt sjuda tills fisken är klar.
- Dela brysselkålen och woka hastigt i en stekpanna med lite olja.
- Strö på salt och peppar.
- Servera fisken men brysselkål, mangosalsa och koriander.
- Dekorera med limeklyftor.