Kalvfärsbiffar kan man variera lite hur man vill, tex, som att variera att fylla biffarna med olika ostsorter eller variera med vilt, fläsk och lammfärs. Toppa biffarna med granatäpplekärnor!
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Dela paprikorna mitt itu och tryck ner osten i dem.
- Lägg på en ugnsplåt och sätt in i ugnen medan du förbereder biffarna.
- Blanda färs med timjan, salt, peppar, vitlök och grädde.
- Forma färsen till 4 bollar.
- Gör ett hål och tryck ner lite ost och granatäpplekärnor.
- Sätt ihop och forma till en rund boll.
- Hetta upp en stekpanna med smör och bryn bollarna runt om i några minuter.
- Ta ut plåten med paprikor och lägg biffarna på samma plåt.
- Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
- Strö över granatäpplekärnor om det har blivit några över.