Rör ihop en smakrik köttfärsröra och ber ut röran i tortillabrödet. Spara 2 tortillabröd och gör iordning så att du har en portion klar till rester!
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Blanda alla ingredienser till brödet och bred ut i 4 runda tortillor tunt på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda i mitten av ugnen i 15 min.
- Ta lite kallt vatten på baksidan av pappret så att brödet lättare släpper.
- Lägg upp 2 bröd (spara de andra 2)
- Fördela sallad på tortillan.
- Skiva tomaterna och lägg över.
- Hetta upp en stekpanna med smör och bryn färsen runt om i några minuter.
- Skala och finhacka lök och vitlök och tillsätt i färsen.
- Låt steka någon minut.
- Tillsätt curry, paprikapulver, salt och peppar.
- Fördela köttfärsröran över salladen och toppa med gräddfil och pepperoni.