Kryddiga högrevsbiffar som serveras med grönsakspytt och en grön pestocréme!
Gör så här
- Blanda färs, ägg, créme fraiche, vitlök och kryddor i en bunke.
- Forma till medelstora biffar.
- Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek så biffarna får en jämn stekyta på båda sidorna, ca 3-4 min per sida.
- Gör pestocrémen genom att blanda ihop ingredienserna i en skål.
- Skala och hacka löken.
- Skala och skär sötpotatis mindre tärningar.
- Skär zucchini i tärningar och haricots verts i mindre bitar.
- Hetta upp en stekpanna och steka sötpotatisen på medelvärme tills den har blivit mjuk, ca 5 minuter.
- Tillsätt lök, zucchini, haricots verts, örter, salt och svartpeppar.
- Servera biffarna med grönsakspytten och pestocrémen.
- Dekorera med en kvist basilika.