Ett hälsosamt erbjudande

Nu får du som arbetar på PostNord möjlighet att prova på Ulrika Davidssons omtyckta kostplaner till förmånligt sommarpris!

Vill du ha en hållbar och långsiktigt god hälsa? Vill du hitta matglädje och inspiration i vardagen? Grattis, då har du alla möjligheter att lyckas! I samband med Ulrikas digitala föreläsning hos PostNord får nu alla anställda möjlighet att köpa hennes senaste bok 66 Day Challenge med Meldehavsmat eller prova hennes omtyckta kurs Laga Lätt – till specialpris.

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och hennes recept är både lättlagade och omtyckta.

Som medlem kan du antingen botanisera i receptbanken eller ta del av de kostscheman som vi varje vecka publicerar här. Du kan också använda våra unika mallar för att enkelt bygga egna kostscheman, antingen för viktnedgång eller för att underlätta din vardag med god och hälsosam mat.

 

Ange koden POSTNORD alt POSTNORD-KURS så får du köpa boken och/eller kursen till specialpris!

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer – något som vi väl alla önskar!

Detta erbjudande gäller inte längre – 10 juli var sista beställningsdagen.

 

Gör så här:

  • Lägg produkten i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden POSTNORD-KURS för att få rabatt på kursen och enbart POSTNORD för att få rabatt på boken.
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du kan ni logga in på ditt konto för att ta del av kursmaterialet.
  • Har du köpt boken görs ett utskick per vecka under kampanjperioden

OBS – erbjudandet gäller tom 10 juli 2022.

 

Ulrikas recept passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Maten fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!