Planering ny resa – hälsa och skönhet!

Nu är planeringen i full gång för nästa resa och den kommer att vara i maj 2019 – förmodligen till Mallorca denna gång!

Förra resan hade vi med Pernilla Wahlgren och hennes mamma Christina Schollin tillsammans med nästan 90 tjejer och vi hade en fantastisk vecka på Rhodos. Det som var mycket uppskattat var att vi gjorde en Beauty Lounge där vi hade experter som visade hur man sminkar sig, gör fest eller vardagsfrisyrer, naglar, fransar och hudanalyser och alla tjejer fick otroligt mycket inspiration och vägledning inom skönhet.

Jag inspirerade med föreläsningar om kost, Malin erbjöd yoga och träning samt Pernilla gjorde power walks.

Massor med skratt, sång, samtal, sol, cava och god mat under en vecka och tanka energi tillsammans och få med sig nya idéer hur man kan må bättre samt se bättre ut.

Nu planerar vi nästa resa och vill du följa med så ska du maila madelene@ulrikadavidsson.se för att säkra en plats!

Reader Interactions

Comments

  1. Catherine Schmidt says

    Hej Ulrika!

    Jag har läst dina böcker och artiklar du skrivit om blodgruppsdieten och blivit väldigt intresserad av den, inte minst då jag har kämpat med LCHF utan större framgångar (vare sig viktnedgång eller andra hälsoeffekter, snarare känner jag mig trött och hängig av strikt LCHF…). Jag har blodgrupp A, och undrar om du ser bäst resultat hos dina kunder med den blodgruppen om de äter GI i stället för LCHF; dvs lite mer kolhydrater av det långsamma slaget, och mer moderat med fett och protein? Kött är något jag klarar mig utan, och tycker bättre om fisk och skaldjur, vilket också stämmer med blodgruppsteorin som jag tycker är mycket intressant, inte minst för att den stämmer så bra med mina egna erfarenheter av LCHF (som ofta presenteras som en mirakeldiet för alla)…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*