Presentkort 298 kronor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

 

Den perfekta presenten till dig som vill ge någon en nystart på sitt hälsoliv!

Att ge någon ett presentkort på Ulrika Davidssons sida är uppskattat av alla oavsett ålder, kön eller intresse. Att få tillgång till kostscheman, recept och inköpslistor för att underlätta din vardag hjälper inte bara den som vill gå ner i vikt utan är till lika stor glädje för den stressade familjen med småbarn som inte hinner tänka på att veckoplanera sina måltider, den oinspirerade karriäristen som vill äta bra men allt som oftast köper take away eller varför inte de glada pensionärerna som behöver få ny matinspiration och hitta ett nytt, genomensamt intresse i att skapa mat tillsammans med färdiga kostschema?!

Vill du köpa presentkort i annan valör?

Gör så här:

Genom att lägga detta presentkort i varukorgen och betalar detta kommer du att få en inloggning till en sida på Mitt konto, där kan du enkelt ladda ner presentkortet och skriva ut det. Presentkortet är en pdf så om du istället vill maila detta till mottagaren går det givetvis också utmärkt.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
Ett presentkort
Du får
Ett presentkort värde 298 kr som du kan använda på valfria kurser och/eller produkter på denna hemsida. Presentkortet är perfekt att ge bort till någon som du vet vill starta ett mer hälsosamt liv.
För vem
Alla som känner någon som vill eller behöver få en nystart i sitt hälsoliv.
Du behöver
Någon som du vill ge en fin present!
Beräknad viktnedgång
En viktnedgång är alltid individuell och beror dels på dina förutsättningar men även dina insatser. Ett presentkort på 298 kr ger mottagaren en bra start för att boka in en av Ulrikas kurser. Kurslängden kan mottagaren själv välja genom att addera pengar för att kunna boka en kurs som passar just denne.
Pris
298 kr - men mottagaren kan alltid addera egna pengar för att boka in sig på en längre kurs om hen så skulle önska.

Kursens innehåll

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!