800 kalorier

2 | 4 | 6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Boka 6-veckorskursen – nu med nya recept och kostplaner!

Förändra livet med en kostplan på 800 kalorier om dagen

800 kcal är en väl beprövad diet som hjälpt många som under lång tid kämpat med att gå ner i vikt utan att lyckats. Tack vare att du under vardagarna äter en kost bestående av 800 kcal i kombination med fasta och lågkolhydratkost kommer din förbränning att påverkas men även dina inre organ. De inre organen belastas inte lika hårt och detta påverkar kroppen positivt. Så utöver att du går ner i vikt får du även en bättre hälsa och ett friskare liv.

Vad innebär 800 kcal-kursen?

Ulrika har inspirerats av hälsoprofilen Michael Mosley och hans bok “Blodsockerkoll på 8 veckor” när hon skapade denna kurs. Att äta 800 kcal om dagen underlättar för kroppens organ. Många värden i kroppen blir bättre, bland annat blodsocker, blodtryck och kolesterolvärden. Om du har diabetes typ 2 kan blodsockret faktiskt återställa till normala nivåer med hjälp av denna diet. Även de som vill gå ner i vikt har mycket att vinna på att prova denna kurs som ger en effektiv viktminskning – och på så sätt förbättra din hälsa avsevärt.

Menyer och goda recept med 800 kcal – detta får du lära dig!

Med hjälp av Ulrikas effektiva kostplan kommer du under vardagarna att äta en kost bestående av 800 kalorier medan du under helgen öka mängden kalorier. Då äter du mellan 1100 – 2000 kalorier, vilket är en fördel för viktminskningen och samtidigt ger en god guldkant på tillvaron. Hela kursen bygger på en färdig kostplan med inköpslistor och recept som gör att du inte behöver tänka själv. Dessutom är underlaget du får i denna kurs enkelt att fortsätta använda även efter det att du avslutat kursen 800 kalorier om dagen så att du även fortsättningsvis kan leva utefter denna populära diet och kostplan som grundar sig i Michael Mosley och hans bok.

800 kalorier per dag för effektiv viktnedgång

I vårt kursutbud kan du välja att gå kursen 800 kalorier om dagen på under 2, 4 eller 6 veckor. Allt beror på vilka mål du själv har. Under två veckor går du ner ca 4 kg, under 4 veckor ca 7 kg medan du om du väljer att gå 6 veckor går ner ca 10 kg i vikt. Viktnedgången är dock alltid individuell. Utöver viktnedgången kommer du under kursen att få lära dig mer om näringslära, hur olika näringsämnen påverkar din hälsa samt hur du själv kan planera och skapa ett kostplan.

800 kalorier om dagen – kursens innehåll

Under den här kursen kommer du att lära dig välja råvaror och laga mat som mättar trots att du inte äter mer än 800 kalorier. Du får lära dig att arbeta med naturligt protein, bra fett och mycket grönsaker samt långsamma kolhydrater i mindre mängd. Recepten i kursen är lättlagade och goda. Du kommer att få både varma och kalla rätter bestående av så väl fågel, fisk och kött men även en del vegetariskt. All recept ät givetvis kaloriberäknade så att du får en bra överblick hur många kalorier en måltid innehåller.

Vanliga frågor & svar om kursen “800 kalorier om dagen” med innehållande kostplan

Fråga: Kan man byta dag på recepten?

Svar: Ja absolut, det går utmärkt att byta tex tisdagens måltid mot onsdagen eller liknande. Man bör däremot inte byta plats på vardagsrätterna mot helgens då kalorimängden är olika på dessa.

 

Fråga: Jag har aldrig fastat förut och osäker på om jag klarar detta, kan man hoppa över fastan?

Svar: Ja man kan hoppa över fastan men vi rekommenderar verkligen våra kunder att prova! Att fasta är för många skrämmande innan de provat men de flesta klarar detta utan problem. Vill man absolut inte fasta så kan man hoppa över denna del. Information om hur man då gör finns i kursmaterialet.

 

Fråga: Varför brukar denna diet även kallas för blodsockerdieten?

Svar: Benämningen blodsockerdieten kommer från Michael Mosleys forskning kring detta och hans resultat att men genom att äta 800 kalorier om dagen påverkar blodsockret positivt. Detta har att göra med att man genom att äta mindre inte belastar kroppen organ lika hårt och blodsocker, blodtryck men även kolesterolvärdet blir bättre.

När du bokat 800 kcal:

När du har bokat din kurs 800 kcal får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 800 kcal ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Detta är
En hälsokurs med fokus på ett jämnare blodsocker och viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill balansera upp din kropp och få ett jämnare blodsocker samt gå ner i vikt.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
4 veckor - 7 kg
6 veckor - 10 kg
Pris
2 veckor - 498 kr
4 veckor - 798 kr
6 veckor - 1198 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Viktkort
Kom igång på morgonen
Motivation
Mål och målplanering

3

Kunskapsdokument;
Lågkolhydratkost
Protein, kolhydrater och fett
Råvaruguide
Förbränning

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!